رسته‌ها
ترجمه فارسی تورات
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 33 رای
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 33 رای
تعلیقات: سید ابوالفضل ساقی

ترجمه فارسی متن تورات در کتاب حاضر، بر گرفته از نسخه خطی «کتاب مقدس یعنی عهد عتیق و عهد جدید» می باشد که در سال 1904 میلادی توسط Unwin Brofthers در لندن، به چاپ رسیده است. این تورات فاقد هر گونه سانسور بوده و دقیقا برگرفته از همان متنی است که در نسخه خطی ترجمه کتاب مقدس آمده است.

ویرایش و تصحیح اِعمال شده بر این ترجمه از تورات، صرفا از حیث نگارشی بوده و ایرادات نگارشی و املایی مرتفع گردیده است. بدون هیچ تصرفی در محتوا. در برخی موارد که توضیح بیشتر لازم بوده، نویسنده در پاورقی به توضیح مختصری در خصوص موارد مذکور پرداخته است. همچنین پیش از ورود به متن اصلی تورات، پیش در آمد کوتاهی بر تاریخچه پیدایش عهد عتیق و تبیین دیدگاه های رایج در خصوص تورات از حیث اصالت و سندیت، وارد شده که می تواند راهنمای مفیدی برای خوانندگان باشد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
330
آپلود شده توسط:
chehastam
chehastam
1398/07/03

کتاب‌های مرتبط

نورالانوار 3
نورالانوار 3
2.5 امتیاز
از 34 رای
کتاب مقدس: عهد جدید
کتاب مقدس: عهد جدید
4.7 امتیاز
از 67 رای
تاریخچه پسح
تاریخچه پسح
3.3 امتیاز
از 6 رای
قدرت عظیم دعا
قدرت عظیم دعا
5 امتیاز
از 2 رای
انسان های قابل اعتماد
انسان های قابل اعتماد
3.7 امتیاز
از 3 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی ترجمه فارسی تورات

تعداد دیدگاه‌ها:
37
اولا اگر شما چاقو بردارید و کسی را بی دلیل بکشید قطعاً دیوانه آید و هیچ کجای دنیا هم دیوانه را قصاص نمی کنند
در ثانی ، باز هم متوجه نشدید من قصاص با تحلیل و تفسیر و برداشت من درآوردی فعلی را قبول ندارم
یکی از این وجوه غیرمنطقی ، لزوم پرداخت دیه به خانواده قاتل است ....
دیگری لزوم بخشش یا درخواست اعدام صرفا توسط خانواده مقتول
دیگری شرط سن است
دیگری وجود عقل و اختیار است
و ......
مثال نقض مدعای شما اتفاقی است که چند وقت پیش در برخی بزرگراه های کشور افتاد.
http://www.asrekhodro.com/Mobile/News/221856/%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
من نمی فهمم کجای عرض مرا متوجه نشدید.
تفاضل دیه چیست؟ وقتی که قاتل مرد باشد و مقتوله زن باشد، بدلیل اینکه در فقه شیعی و سنی دیه مرد دو برابر دیه زن است، از خانواده ی مقتوله (که زن باشد) می خواهند که برای قصاص قاتل (که مرد باشد)، نصف دیه را تأدیه کنند. یعنی چون دیه قاتل 2 برابر دیه مقتوله است، پس باید تفاضل دیه را بپردازد.
اگر هم قاتل و هم مقتول مذکر باشند، تفاضل دیه ای در کار نیست. اگر هم قاتل و هم مقتول مونث باشند، تفاضل دیه ای در کار نیست. اگر قاتل مونث و مقتول مذکر باشد، تفاضل دیه ای در کار نیست. تنها در صورتی که قاتل مذکر و مقتول مونث باشد، خانواده مقتول بنابر فقه شیعی و سنی باید تفاضل دیه را بپردازند. (و البته همانطور که عرض شد مبنای قرآنی ندارد). در هیچ شرایط دیگری تفاضل دیه دریافت نمی گردد.
با برداشت شما اگر من در خیابان در حال گذر، چاقویی بردارم و بی دلیل کسی را که نمی شناسم از روی تفنن به قتل برسانم چون با نقشه قبلی این کار را نکردم، مرتکب قتل عمد نشدم. ببینید چقدر برداشت خامی است.
خداوند در خصوص قصاص فرموده که در آن حیات است، در خصوص اعدام مجرمین مواد مخدر نفرموده و قضایا کاملاً غیرمرتبط با یکدیگرند. با این حساب اگر بگویند کسی که نتوانست جدول ضرب را حفظ کند را اعدام می کنیم و عده زیادی نتوانستند حفظ کنند، یکی پیدا می شود که بگوید پس قصاص هم جوابگو نیست؟ سخن بی ربطی است.
هزینه اعدام قاتل و تفاضل دیه آن، عبارت است از مابالتفاوت مبلغ دیه که اولیای دم باید بپردازند تا قاتل، قصاص شود. زمانی که قاتل، مذکر و مقتول، مونث است، زمانی که قاتل، متعدد و مقتول، یک نفر است و مجازات قاتل، قصاص است، زمانی که برخی اولیای دم، خواهان قصاص و برخی، خواهان دیه یا رضایت باشند، از موارد پرداخت تفاضل دیه هستند. مابه التفاوت مبلغ دیه، بعد از محاسبه تفاضل آن، به قاتل و خانواده او داده می شود
در خصوص آمار نیز ، آفتاب آمد دلیل آفتاب
وقتی اجرای حکم اعدام در زمینه مواد مخدر و .....نتیجه عکس داده و موجب افزایش جرم می شود همین حالت در خصوص اجرای اعدام در قصاص نیز وجود دارد
مگر در شرایط خاص که با نقشه و طرح و برنامه قبلی ، کسی به قتل رسیده باشد
مشکل شما و سایر همصنفان شما این است که همیشه از داخل فضای فکری خودتان به مسایل نگاه می کنید و برای همین با هیچ زبانی نه ترکی و نه عربی و ... نمی شود مسأله ای را برای شما توضیح داد !!!!
عزیز دلم من اصلا منظورم در خصوص تفاوت دیه زن و مرد نیست نمی دانم به چه زبانی بنویسم که شما متوجه شوید !
جناب قاتل به نام مجید یا مجیده ( مرد یا زن فرقی نمی کند) زده است یک نفر را کشته است ، بعد قاضی ، خانواده مقتول ( احمد آقای متوفی به رحمت خدا رفته ) را صدا می کند و به آنها می گوید باید ابتدا نصب دیه مقتول ( خوب گوش کن و بفهم : نصف دیه قاتل ، چه زن باشد و چه مرد یعنی آقا مجید ) را به خانواده قاتل بدهید تا من حکم اعدام را صادر کنم اگر پول ندهید قصاصی در کار نیست
در چنین مواقعی خانواده مقتول فقیر چون پول ندارد نمی تواند دیه قاتل ، دیه قاتل ، دیه قاتل .... را بدهد و حکم قصاص منتفی می شود
امیدوارم متوجه شده باشی چون دیگر بهتر از این نمی توانم توضیح دهم
سوال اصلا در خصوص دیه کامل و یا نصفه نیست
سوال در خصوص عدم توانایی پرداخت دیه از سوی خانواده مقتول برای اجرای حکم اعدام است ....
نمی شود سیاوش که شما خودتان روشی را پیش بگیرید و وقتی بنده هم بخواهم بر همان منهج گام بردارم، بفرمایید آمار 7 ساله است و قانون 1000 ساله. مگر نخستین بار، شما نگفتید که آمار جنایت در ایران افزایشی است؟ انتظار دارید آمار کاهش جرم و جنایت از زمان فتح ایران توسط سپاه اعراب را برای شما بیاورم؟
وقتی آمار جرم و جنایت کاهش نداشته باشد، شما مدعی هستید که پس قصاص کارآمد نیست. وقتی شواهد نشان دهد کاهشی است، در پاسخ بگویید هزار پارامتر دیگر را هم باید سنجید. این انصاف را از که آموختید؟
من مشکلی با سنجش پارامترهای دیگر ندارم و در مقالاتی هم در این زمینه از نظر گذرانده ام، شاخص هایی مثل جمعیت سیاه پوستان منطقه، نرخ بیکاری، رشد GDP و ... هم لحاظ می شود. ولی اگر این شاخص ها در زمان کاهش آمار جنایت باید مورد توجه قرار بگیرند، در زمان افزایش آمار جنایت هم بایستی لحاظ گردند.
به ناروا به آمار اعدام در ایران اشاره کردید. ولی این را نگفتید که بخش زیادی از این اعدام ها بدلیل مواد مخدر و تجاوز جنسی است. الله فرموده که در قصاص حیات است، نفرموده که در اعدام حیات است.
عجیب است که من تصور می کنم به تک تک این سوالات پاسخ دادم ولی گویا یا قانع نشدید و یا متوجه پاسخ بنده نیستید.
به سوال شما در خصوص تفاضل دیه پاسخ دادم و گفتم که تفاوت در دیه مرد و زن، امری قرآنی نیست. با این حال شما مجدداً آن را مطرح می فرمایید. من کاری به قانون جمهوری اسلامی ندارم. سخن از قانون اسلام است که در آن بین دیه زن و مرد در قرآن تفاوتی قائل نگردیده است.
به سوال شما در خصوص عفو و بخشش پاسخ دادم و گفتم مجازات قاتل حتماً اعدام است و حکومت اسلامی باید اعدام کند. فقط نگاه رحمانی خداوند استثناء قائل شده و در خصوص تهدیدهای خانواده مقتول نیز عرض شد که وظیفه حکومت، مجازات تهدیدکنندگان و حفاظت از تهدیدشوندگان است.
به سوال شما در خصوص قتل بر اثر خشم و عصبانیت هم پاسخ دادم و گفتم اگر به قول شما فردی دچار جنون شده باشد، بر مجنون حرجی نیست و اصلا باید بتواند به زندگی عادی خود ادامه دهد و حتی زندان هم نباید بیفتد. اگر معتقدید این فرد دچار جنون لحظه ای شده، پس باید به تیمارستان برود و نه زندان. اگر معتقدید باید به زندان بیفتد، پس او را عاقل می دانید و اراده ای بر جنایت او قائل هستید و اگر چنین اراده ای وجود داشته، پس باید قصاص شود.
سوالات زیر نیز بی پاسخ است :
چرا خانواده فقیر ، که توان پرداخت دیه قاتل را ندارد باید از امکان قصاص محروم بماند
وقتی عفو و بخشش صرفا به عهده اولیا دم است اطرافیان قاتل می روند و آنها تهدید می کنند اگر عفو نکردید بقیه شما را هم می کشیم تکلیف چیست و چرا نباید اجرا با عدم اجرا توسط حکومت باشد ؟
شما کسی که با نقشه و تصمیم و برنامه ریزی قبلی ، مرتکب قتل شده را قصاص می کنی ، کسی هم که از روی جنون ناگهانی و شرایط خاص مرتکب قتل شده را هم اعدام می کنید ، عدالت در این میانه ، کجاست ؟
جناب سیاوش علی رغم احترامی که برای شما قائلم اما در این مورد به خصوص با شما مخالفم به نظر من قصاص برای عبرت جامعه نیست که حالا بخواهیم ببینیم تاثیر مثبت داشته یا نه بلکه به منظور تنبیه فردی است که فرد دیگری رو کشته یا عضوی از بدن اونو ناقص کرده در این شرایط تنبیه باید متناسب با نوع جنایت باشه اما به نظر من روش اجرای اون در کشور ما درست نیست استفده از چوبه دار یک روش غیر انسانی است در کشور امریکا اعدام توسط گاز سیانید هیدرژن انجام میشه که باعث میشه فرد تا لحظه آخر متحمل هیچ عذابی نشه اما در رابطه با مسئله دیه و موارد حاشیه ای اون حق با شماست و به نظر من باید یک تجدید نظر اساسی برای کلیه قوانینی که بر اساس شرع و دین هست انجام بشه
جالب است بیشترین میزان اعدامها در جهان ، طی سالهای گذشته ، متعلق به ایران و چین و عربستان و آمریکا ( ۳۱ ایالت ) بوده که به قول شما مجازات قصاص هم داشته اند در صورتیکه قاعدتاً با اجرای حکم قصاص ، باید سال به سال شاهد کاهش آمار اعدامی ها باشیم و نه افزایش آن
شیوهٔ انجام یا عدم انجام مجازات اعدام در کشورها معمولاً به چهار دسته تقسیم می‌شود. تا ماه مارس سال ۲۰۱۵، از ۱۹۵ کشورهای مستقل که عضو یا ناظر سازمان ملل متحد بوده‌اند:
۱. در ۱۰۳ کشور (۵۳٪) مجازات اعدام وجود ندارد.
۲. در ۶ کشور (۳٪) مجازات اعدام به جز برای جرائم در شرایط ویژه (مانند زمان جنگ) منسوخ شده است.
۳. در ۵۰ کشور (۲۶٪) مجازات اعدام علی‌رغم وجود قانون مورد استفاده قرار نمی‌گیرد یا متوقف است.
۴. در ۳۶ کشور (۱۸٪) مجازات اعدام قانونی است و انجام می‌شود.
تحلیل یک قانون ۱۴۰۰ ساله با آمار ۷ ساله ، فقط یک کشور از ۱۹۰ کشور جهان ، بسی ساده انگارانه است ... گو اینکه همان هم ربطی به قصاص ندارد و می تواند هزار و یک عامل پیدا و پنهان دیگر داشته باشد . مثلا در زمان کرونا همه نشسته بودند داخل خانه و کسی نه مهمانی می رفت نه مسافرت ، در نتیجه آمار سرقت به شدت کاهش یافت . قاعدتاً امثال شما این کاهش را نتیجه قطع کردن دست دزدان می دانید و مانند همیشه برای اثبات عقاید منحط خانمان‌سوز ، از آب ، کره می گیرید ...
ترجمه فارسی تورات
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک