جنگ اقتصادی و مسائل سیاسی
نویسنده:
علی اکبر رائفی پور
امتیاز دهید
از ابتدای انقلاب ، یعنی چهل سال است که میگوییم: "در اوضاع حساس کنونی". یعنی اوضاع حساس کنونی همیشه وجود دارد، مگر اینکه عکس آن ثابت شود. این یک واقعیت است و این اوضاع حساس کنونی نیز ادامه خواهد داشت، چون اوضاع حساس همیشه کنونی است و برای زمان خاص خودش میباشد. در اینجا این سؤال مطرح میشود که چرا ادامه خواهد داشت؟ به این دلیل که ما وارد یک نبرد شده ایم، این واقعیتی است که حقیقت هم دارد. الزاماً هر واقعیتی حقیقت ندارد، یک چیزی ممکن است واقع شود اما حق نیست، ولی اینجا در عین واقعیت، حقیقت هم دارد..
(متن سخنرانی استاد علی اکبر رائفی پور در جمع مدیران بانک مسکن با عنوان "جنگ اقتصادی و مسائل سیاسی" در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ )
(متن سخنرانی استاد علی اکبر رائفی پور در جمع مدیران بانک مسکن با عنوان "جنگ اقتصادی و مسائل سیاسی" در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ )
آپلود شده توسط:
ali.amirazodi
1400/02/04
دیدگاههای کتاب الکترونیکی جنگ اقتصادی و مسائل سیاسی
پس از انقلاب، متاسفانه یا خوشبختانه (!!) افرادی ظهور پیدا کردند که در تمامی زمینهها صاحبنظر، اندیشهورز و صاحب تفکر بودند. این افراد در تمامی زمینهها مثل تجارت، بانکداری، جنگ و دفاع، تاکتیکهای مبارزه اقتصادی و خلاصه هر موردی که شما فکر کنید ( یا حتا به عقل ما نرسد) دارای نظرات و پیشنهاداتی هستند که به عقل جن هم نمیرسد! این موضوع مبارک است یا منحوس نمیدانم ولیکن در همین جایی هستیم که میبینیم و یکی از دلایل معضلات موجود،موجودیت همین صاحبنظران همه فن حریف است...
و جمهوری اسلامی تا کنون فردی مثل شما نداشته و نخواهد داشت از نظر من ...
هیچکسی بهتر از شما در جمهوری اسلامی ایران
منتقد نیست و عمل نکرده مطابق با حرف هایی که زده ...
شما یک سرباز واقعی امام زمان(عج) هستید ... اونی که حقگراست دودقیقه بشینه پای سخنتون میفهمه کلام شما چقد متفاوته و روشن...کاش مرا هم شفاعت کنید
جا دارد برای اینکه بدانیم این جاهلان چگونه میاندیشند نگاهی بیندازیم به بخشی از یک کتاب علیرضا زاکانی، شهردار کنونی تهران (به نقل از بیبیسی فارسی):
«مواد منفجره و فتیله [را] برداشتم، رفتم مین را منفجر کردم. وقتی برگشتم، دیدم [حاج عبدالله] مشغول تماشای گلّه گوسفندی است که از آنجا میگذشت. نزدیک اردوگاهمان سیاه چادرهایی بود؛ گلههای گوسفند داشتند [میرفتند]، یک بز [هم] سر گلّه میرفت. حاج عبدالله با دیدن این صحنه درباره ضرورت وحدت اجتماعی و تبعیت از رهبری نظراتی بیان کرد. میگفت: 'خدا با نشان دادن این صحنههای طبیعی به ما منظوری دارد. نباید بیتفاوت از کنارشان رد شویم. ' بعد نتیجهگیریاش به بحث ولایت فقیه انجامید.»
پیوند این نقل قول:
https://www.bbc.com/persian/iran-59073997
خود دانید!
فرمودند که:
"رزمندههای ما با بیل جلوی این موشک میایستادند چون سرعتش پایین بود با بیل سیم پشتش را قطع میکردند یا اینکه از بغل ضربه میزدند آن را منحرف میکردند."
نسل 1 این موشک (نسلی که بنظر اصلا در جنگ استفاده نشده و فقط جنبه آزمایشی با تولید محدود داشته و از لحاظ سرعت، مسافت و وزن بدترین بوده) که توسط شرکت سازنده اش تست شده سرعتش 350 کیلومتر/ساعت بوده با بُرد مفید 1.5 کیلومتر.
این به اصطلاح "پژوهشگر جامع الاطراف" بقول طرفداراش حتی سواد یه جستجوی ساده یا ضرب و تقسیم با ماشین حساب رو هم نداشته و نداره.
سوال بازی و ریاضی اینه که شخص فقط برای دیدن موشک، فقط دیدنش نه تصمیم گیری و واکنش چقدر زمان خواهد داشت بر حسب میلی/ثانیه؟ (20 نمره!)
حالا اینکه چه زمانی موشک رو میبینه و کِی بیل رو حرکت میده و چه وقتی بیل به بدنه موشک برخورد میکنه رو قاعدتا فقط استادِ که میدونه! و البته اگه اینطوری که ایشون میفرمایند باشه میشده با بیل آر-پی-جی رو هم منحرف کرد یا تقریبا تمامی جنگ افزارهای که سرعتشون کمتر از 130 متر بر ثانیه بوده رو حالا با بیل یا قاشق و پوتین و هر چی دم دست بوده میشده از راه بدر کرد!
خلاصه دیدن فیلم ماتریکس و فیلم های ابرقهرمانی هالیوودی، نظر دادن در مورد اقتصاد همراه با چاشنی جن و کابالا و در نهایت شام سنگین در وعده شب نتیجش اینـــه.
اگر کمی سواد دارید جواب بدهید و محکوم کنید
فحش و توهین فققط از آدم های کم سواد مدعی بر میاد