معمای چین
نویسنده:
محمدحسین باقی
امتیاز دهید
امروزه برخی چین را ابرقدرت شرق می نامند؛ کشوری که می رود نامش را در زمره یکی از کشورهایی که قواعد بازی سیاست و اقتصاد را در قرن 21 تعیین می کنند تثبیت کند. اگر شوروی در قرن 20 عنوان ابرقدرت شرق را یدک می کشید اما نتیجه بی پرواییها و بلندپروازی های این کشور در سال 1991 نمایان شد یعنی زمانی که 15 کشور از دل ابرقدرت سابق زاده شدند. اما چین با احتیاط بیشتری به پیش می رود و رهبرانش از الگوی شوروی درس عبرت گرفته اند. چین حتی جامه ابرقدرتی شرق را بر قامت خود کوچک می بیند و درصدد است تا طرحی نو در اندازد سازد. نویسندگان این کتاب معتقدند که چین از آمریکا پیشی خواهد گرفت و اقتصاد چین با نرخ رشد بالایی در حال پیشرفت است اما آمریکا به دلیل جنگهای پرهزینه در عراق و افغانستان و کسری بودجه و درگیری در بسیاری از پرونده های جهانی عملا وارد دورهای از فرسایش شده است. دقیقا بخاطر همین نگرانی بود که ترامپ ظهور کرد و سیاست های تازه ای را در پیش گرفت.
آپلود شده توسط:
esmaeel Feizi
1399/01/30
دیدگاههای کتاب الکترونیکی معمای چین
مهمترین عامل پیشرفت هر کشور فرهنگ است. فرهنگ کار و کوشش و قانونمندی و خردگرایی از ویژگی های مردم و سیاستمداران چینی باعث پیشرفت اقتصادی آنها شده است. البته ازجنبه فرهنگ انسانی حکومت چین با نظرات اقای سیاوش موافق هستم . نمونه اش برخورد با اقلیتهای دینی در چین.
هیهات من الذله
فاتحه انسانیت و شادی و آزادی و رستگاری خوانده می شود . . . . . خدا به همه ما و به نوع بشر رحم کند . . . .
مردم ما باید آگاه، باشند. و مسئولین آگاه و دلسوز را سرکار بگمارند. و از غلطیدن مسئولین و کشور در دامان این ابر قدرت، آن ار قدرت یا در دامن این ایدولوژی و آن مذهب جلوگیری کنند.
ولی هیهات، که متاسفانه مردم ما نه آگاه هستند و نه میخواهند که آگاه بشوند. منتظر هستند که منجی از عالم غیب بیاید (فرقی نمیکنه رضا چهلوی باشد از غرب یا هر کسی)