رسته‌ها

ابراهیم نبوی
(1337 - 1403 هـ.خ)

فعال سیاسی، نویسنده و طنزنویس
مشخصات:
نام واقعی:
سید ابراهیم نبوی
تاریخ تولد:
1337/08/22 خورشیدی
تاریخ درگذشت:
1403/10/25 خورشیدی (66 سالگی)
محل تولد:‌
آستارا
جنسیت:‌
مرد
ژانر:‌
سیاست، جامعه شناسی و طنز
زندگی‌نامه
او پس از تحصیل در دانشگاه شیراز و دانشگاه تهران و کسب لیسانس جامعه شناسی، فعالیت‌های سیاسی خود را در تهران آغاز نمود و به عنوان یک معلم مدرسه اشتغال داشت. بین سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۴ مدیر دفتر سیاسی وزارت کشور بود. ابراهیم نبوی دو بار، یکبار در ۱۳۷۷ به دلیل فعالیت‌های مطبوعاتی به اتهام اقدام علیه امنیت کشور به مدت یک ماه و بار دیگر در به اتهام اهانت به مسئولان حکومتی و توهین به نظام جمهوری اسلامی در سال ۱۳۷۹ زندانی شد. وی در فروردین ۱۳۸۲ از کشور خارج شد و در بلژیک و آمریکا اقامت داشت. نبوی با وبگاه‌های خبری رادیو زمانه، روز آنلاین، روزنامه آنلاین و هفته‌نامه گویا همکاری می‌کرد و هر سه‌شنبه یکی از میهمانان ثابت برنامه زن امروز در شبکه فارسی صدای آمریکا بود. جوایز او از این قرارند: جایزه بهترین نویسنده طنز نوشتاری مطبوعات ایران در جشنواره مطبوعات در سال ۱۳۷۷-جایزه بهترین نویسنده طنز نوشتاری مطبوعات ایران در جشنواره مطبوعات در سال ۱۳۷۸-جایزه بهترین نویسنده طنز نوشتاری مطبوعات ایران در جشنواره مطبوعات در سال ۱۳۷۹-جایزه هلمن- همت، دفاع از آزادی بیان در سال ۱۹۹۹-جایزه بنیاد پرنس کلاوس در سال ۲۰۰۵.
بیشتر
ویرایش

کتاب‌های ابراهیم نبوی
(14 عنوان)

آخرین دیدگاه‌ها

تعداد دیدگاه‌ها:
2
دوست گرامی جناب merchant چرا خود را اینگونه آشفته و پریشان می‌کنید، من به خوبی دلیل دیدگاه جناب آقای احمد حجتی را درک میکنم ولی درک تندخوئی شما و برآشفته شدن از دیدگاه ایشان را درک نمیکنم.
آقای نبوی شخص مورد بحث نیز تفکرش در مورد انبوه کشته شدگان باگناه و بی گناه سالهای دهه شصت دقیقا مانند آقای احمد حجتی بوده و در بیان علنی آن ابائی نداشتند کما اینکه در یک مصاحبه تلویزیونی این مطلب را البته با ادبیاتی محافظه کارانه و ملایم تر بیان کردند که البته در اصل مطلب تفاوتی نمیباشد.
اگر شما در همین جامعه که ما زندگی میکنیم میکنید نباید فهم و درک خشم نهفته اکثریت جامعه نسبت به اشخاصی مانند ابراهیم نبوی، برایتان مشکل باشد ، کما اینکه آقای نبوی و امثال ایشان همیشه برای ابراز نظرات خود تریبون داشتند و در بیان نظرات خود کوتاهی نمی‌کردند ولی در مقابل اکثریت جامعه زخم خورده از ایشان و همفکرانشان فقط به لطف فضای مجازی بوده و هست که می‌توانند نظر خود را بیان کنند.
دوست گرامی آقای شهرام! این که نقد مرا به ایشان و امثال ایشان را آشفتگی و پریشانی تعبیر می کنید، نارواست. نکته ای که در این میان مورد غفلت قرار می گیرد این است که خشم نهفته در جامعه نسبت به چه کسانیست؟ اصلاً با بروز اصلاحات در شیوه حکومت داری و حذف تندروها بخش عمده ای از این خشم های نهفته ی به حق اما منحرف شده به دست شارلاتان های رسانه ای فروکش خواهد کرد و این به گمان بنده مهم ترین هدفی است که دوستداران ایران می بایست روی آن تمرکز کنند و متحد گردند. تحت تاثیر بازی های رسانه ای چه از نوع جمهوری اسلامی و چه از نوع اپوزیسیون چپ و اپوزیسیون مرتجع سلطنت طلب و چه از نوع مزاحمین خلق قرارنگیریم و به ایران و تنهایی اش بیاندیشیم.
به درک واصل شد.
شخصیت ضعیف و دست تهی و فقدان تفکرت را با این پیام به نمایش گذاشتی. باش تا روزی که اجلت در رسد و دیگران درباره ات بگویند: به درک واصل شد.
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک