رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.
جامعه مصرفی
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 47 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 47 رای
کتاب "جامعه مصرفی" مهمترین اثر ژان بودریار فیلسوف و نظر‌پرداز پست‌مدرن فرانسوی است.

ژان بودریار این کتاب را در سال 1970 نوشت و در آن تردید، ارزیابی و نقد خود را نسبت به اقتصاد مارکسی بیان کرد و به بیان تفاوت‌های چهار منطق حوزه مصرف (منطق فایده، منطق بازار، منطق هدیه و منطق منزلت) را پرداخت.

"جامعه مصرفی" نقدی است بر مفهوم مصرف کالاهای فرهنگی از قبیل فیلم و سینما و انواع تفریحات فرهنگی و بودریار معتقد است نوع مصرفی که در جامعه مدرن شکل گرفته، زاییده سرمایه‌داری است که طبقه متوسطی را به وجود آورده و برای اینکه جامعه پاسخگوی نیازهای این طبقه باشد، مدام در حال بازتقاضای کالاها و در واقع تعریف نیازهای جدید است.
تگ:
مصرفی
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
HeadBook
HeadBook
1392/08/13

کتاب‌های مرتبط

ایران در پویه تاریخ
ایران در پویه تاریخ
4.4 امتیاز
از 8 رای
مقدمه ای بر جغرافیای فرهنگی
مقدمه ای بر جغرافیای فرهنگی
4.6 امتیاز
از 18 رای
Soul on Ice
Soul on Ice
3.8 امتیاز
از 4 رای
سرشت بشری
سرشت بشری
4.4 امتیاز
از 45 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی جامعه مصرفی

تعداد دیدگاه‌ها:
4
کتابناک خیلی نسبت به قبلا عحیب شدی..اغلب فایل ها بدون لینک دانلودن.
[quote='itunnel']جناب آپلود کننده چرا لینک دانلود نیست؟
فقط معرفی کردی؟؟[/quote]

با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد.
جناب آپلود کننده چرا لینک دانلود نیست؟
فقط معرفی کردی؟؟
"جامعه مصرفی" نقدی است بر مفهوم مصرف کالاهای فرهنگی از قبیل فیلم و سینما و انواع تفریحات فرهنگی . بودریار معتقد است نوع مصرفی که در جامعه مدرن شکل گرفته، زاییده سرمایه داری است که طبقه متوسطی را به وجود آورده و برای اینکه جامعه پاسخگوی نیازهای این طبقه باشد، مدام در حال بازتقاضای کالاها و در واقع تعریف نیازهای جدید است به گفته "بوردیو" مصرف دیگر تنها ارضای یک دسته از نیازها - از نظر زیستی، ریشه دار- نیست، بلکه متضمن نشانه ها، نمادها، ایده ها و ارزش ها است. همچنین به تعبیر "بودریار" مصرف در دوران جدید روندی است که در آن خریدار کالا از طریق به نمایش گذاشتن کالاهای خریداری شده، به طور فعالی مشغول تلاش برای خلق و حفظ یک حس "هویت " است. به عبارتی دیگر افراد، هویت چه کسی بودن خویش را امروزه از طریق آنچه که مصرف می کنند، تولید می کنند یا بهتر بگوییم "جعل" می کنند. این روند تا جایی ادامه یافته که شهرها را امروزه به بازارهایی بزرگ تبدیل کرده است. بازار (که در گذشته نوعی محدوده مکانی داشت) به تمامی نقاط شهر سرایت کرده و در حومه خیابان های شهرهای بزرگ به جای خانه، نشسته است. آیین قدم زنی یا "پرسه زنی" در حاشیه خیابان ها، محصول همین سرایت مراکز خرید به همه جا است.
با توجه به این‌که کشور ما یک کشور مصرفی است، پیشنهاد می‌کنم دوستان حتماً این کتاب را مطالعه فرمایند. بی‌تردید نگاهشان در حوزه‌ی مصرف تغییرات اساسی خواهد کرد.
جامعه مصرفی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک