رسته‌ها
کمیک 51 سال انقلاب جماهیر شوروی
امتیاز دهید
5 / 3.9
با 35 رای
امتیاز دهید
5 / 3.9
با 35 رای
کمیک 51 سال انقلاب جماهیر شوروی + کاریکاتورهایی از اردشیر محصص

برگرفته شده از کتاب اطلاعات 1348
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
26
آپلود شده توسط:
mahjoob
mahjoob
1392/01/11

کتاب‌های مرتبط

خلیج همیشه فارس
خلیج همیشه فارس
4.2 امتیاز
از 19 رای
Cartooning The head And Figure
Cartooning The head And Figure
4.6 امتیاز
از 40 رای
توفیق - شماره 39 - سال 1348
توفیق - شماره 39 - سال 1348
4.6 امتیاز
از 44 رای
توفیق - شماره 45 - سال 1348
توفیق - شماره 45 - سال 1348
4.5 امتیاز
از 50 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی کمیک 51 سال انقلاب جماهیر شوروی

تعداد دیدگاه‌ها:
8
این کتاب بزرگ ترین نامردی را درحق این مردان بزرگ تاریخ کرده است .واقعا زشته که ما بدون شناخت کافی از این بزرگان در مورد انان قضاوت کنیم
من هم برای شناخت بیشتر طبقه حاکمه اتحاد جماهیر شوروی، کتاب ارزشمند "نومانکلاتورا" نوشته میخائیل وسلنسکی (ترجمه غلامرضا وثیق) را پیشنهاد می نمایم.
بسیار جالب بود... یاد استاد اردشیر محصص گرامی باد
سپاس از محجوب گرامی بابت آپلود و به خصوص تشکر از moreak09 عزیز که توضیحاتش در عین کوتاهی بیشتر از همه استادای دانشگاهم به من چیز آموخت. بعنوان تشکر می خواستم پیشنهاد کنم مقاله ماریو وارگاس یوسا درباه مارکس توی کتاب «موج آفرینی» را حتمن بخونید.
البته کاریکاتورهای این کتاب سرراست وبی ذوق هستن و حتا در مقایسه با کاریکاتورهایی که همون دوره در تماشا چاپ میشد ارزشیی ندارن.
خیلی جالب بود آقا ما دوست داشتیم تشکر می کنیم هستیم کلا:D
این مجموعه کاریکاتور در سال 1348 و در اوج مبارزه با کمونیسم در جهان توسط روزنامه اطلاعات به چاپ رسید. در زمانی که بسیاری از مردم جهان امید به انقلاب اکتبر و شوروی بسته بودند و نمیدانستند که خانه از پای بست ویران است. لنین با دستکاری نظریات مارکس بنیانی ایدیولوژی را برای انقلاب اکتبر ریخت و استالین با دستکاری مجدد در نظریات لنین بنیانی حکومتی تک حزبی و دیکتاتور را با نام دیکتاتوری پرولتاریا ریخت و تمامی سرمایه های مادی و معنوی کشور شوراها در خدمت تجهیز نظامی آن قرار داد و جانشینانش هرچند سعی نمودند اندکی به تلطیف رفتارهای اجتماعی این غول بپردازند ولیکن در نهایت در برابر مسایل اقتصادی از پای درآمدند. این در حالی بود که نومارکسیستها چون لوکاچ در مجارستان. دوبچک در چکسلواکی. برلینگویر در ایتالیا و مارشئ در فرانسه به نقد این ایدیولوژی و ناهمگونی آن با سیر تحولات اجتماعی پرداخته بودند و آینده آنرا به همانگونه که پیش آمد پیشگویی میکردند. ولیکن بر خلاف تصور بسیاری فروپاشی شوروی نشانه شکست ایدیولوژی لنینیسم بود نه فلسفه مارکسیسم که جلوئهای بسیاری از فلسفه وی را در رفتار سیاسی کشورهای اروپایی شاهد هستیم چون بیمه های اجتماعی. بیمه بیکاری. نزدیکتر کردن درآمدهای طبقات مختلف اجتماعی و ....و...و... که همگی بعنوان پادزهری برای به تعویق انداختن ثیش بینی های مارکس در سیر تحولات اجتماعی در حال انجام است.
کمیک 51 سال انقلاب جماهیر شوروی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک