رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

صد سال تنهایی

صد سال تنهایی
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 1451 رای
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 1451 رای
صد سال تنهایی رمانی است نوشته‌ی گابریل گارسیا مارکز، نویسنده‌ی کلمبیایی و برنده‌ی نوبل ادبیات. این کتاب داستان چند نسل از خانواده‌ی بوئندیا را روایت می‌کند که در دهکده‌ای خیالی به نام ماکوندو زندگی می‌کنند؛ دهکده‌ای که از دل خیال و واقعیت به‌طور هم‌زمان شکل می‌گیرد.
رمان با تولد خوزه آرکادیو بوئندیا آغاز می‌شود و آرام‌آرام ما را با زندگی، رویاها، اشتباهات و سرنوشتِ نسل‌های بعدی این خانواده آشنا می‌کند. مارکز در این کتاب از شیوه‌ی «رئالیسم جادویی» بهره می‌برد؛ جایی که اتفاقات غیرعادی و عجیب، در دل زندگی روزمره رخ می‌دهند و امری طبیعی به‌نظر می‌رسند.
صد سال تنهایی فقط داستان یک خانواده نیست؛ روایتی نمادین از تاریخ، سیاست، عشق، انزوا و تکرار سرنوشت انسان‌هاست. زبان آن شاعرانه و توام با طنز و اندوه است. این کتاب برای خوانندگانی‌ست که به روایت‌های چندلایه، فضاهای استعاری و مواجهه با مفهوم «تنهایی» در عمق هستی علاقه‌مندند.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
soli67
soli67
1388/04/21

کتاب‌های مرتبط

جهان دوم من
جهان دوم من
5 امتیاز
از 1 رای
غروبی در محله بدنام
غروبی در محله بدنام
4.4 امتیاز
از 18 رای
شهر فرنگ
شهر فرنگ
4.3 امتیاز
از 29 رای
The Well-Beloved
The Well-Beloved
4.8 امتیاز
از 5 رای
The Sun Also Rises
The Sun Also Rises
4.8 امتیاز
از 5 رای
آنها به اسبها شلیک می کنند
آنها به اسبها شلیک می کنند
4.1 امتیاز
از 51 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی صد سال تنهایی

تعداد دیدگاه‌ها:
498
دنبال کتابی می‌گشتم اینجا، چشمم خورد به صد سال تنهایی. با این که چند سال از خوندنش می‌گذره، همچنان به‌نظرم جذاب‌ترین کتابیه که خوندم.
بسیاری از وقایع و جملاتش تو ذهنم ثبت شده. مثل این: «وقتی که نجار برای ساختن تابوت قدش را اندازه می‌گرفت از میان پنجره متوجه شدند که از آسمان گل های کوچک زردرنگی فرو می بارد.» این قسمت رو یه‌طوری نوشته انگار آدم ایستاده پشت پنجره و همزمان با احساس اندوهی ناشناخته، داره ریختن گل‌های زرد رو نگاه می‌کنه.
واقعا چی می‌شه که مارکز همچین کتابی محشری رو می‌نویسه؟ الله اعلم :دی روحش شاد واقعا :))
خوزه آرکادیو بوئندیا............خیلی اسم جالبیه همه شخصیت ها هم اسمشون همین بود ......تنها کتابی که نصفش رو خوندم پرتش کردم و دیگه سمتش نمیرم .....کل دنیا هم برن بهش نوبل بدن باز میگم کتاب فوق العاده خسته ای بود ...
احتمالا این نسخه ی سانسور شده ست، منم اول سانسور شده رو خونده بودم، چند سال پیش، دقیقا همین حس رو داشتم. کتا مثله شده تو این نسخه، نسخه اصلی رو بخون، یه تجربه فراموش نشدنیه.
برای درک صد سال تنهایی اول باید تاریخ آمریکای لاتین را فهمید بعدش هم بدونی رئالیسم جادویی چیه!
برای تعریف از این کتاب همین بس که بر خلاف سایر برندگان نوبل که به کل کتابهاشون جایزه دادن، برای مارکز فقط برای این کتابش نوبل گرفته
من صد سال تنهایی رو خوندم (حالا بماند که با چه خستگی و ملالی تمومش کردم). اصلا خوشم نیومد. البته این دلیل نمیشه که باقی آثار مارکز رو نخونم. نخیر میخونم. من همه نوع کتابی میخونم. ولی کتاب صد سال تنهایی رو لایق اینهمه تعریف و تمجید نمیدونم. میخوام عشق سالهای وبا و پائیز پدر سالار و زنده ام که روایت کنم رو بخونم امیدوارم اونا خیلی بهتر باشن.
اینایی که میگن صد سال تنهایی بهترین کتاب عمرشون بوده احتمالا خیلی کتاب کم خوندن. چطور خود مارکز میگه از کافکا یاد گرفتم که میتوان جور دیگری نوشت؟ یعنی از کافکا بالاتره؟ پس کلاسیک ها رو نخوندین.
می تونم بگم صد سال تنهایی بهترین کتابی بود که تا به حال خوندم. به یک کتاب پر از خاطرات خوب تبدیل شد.
Dark Horizon نوشت:
بعد یک سوال دیگه
آیا ترجمه آقای بهمن فرزانه چاپ سال 1394 هم حذفیات داره؟
(توی یکی از کتاب فروشی ها دیدم میخواستم اگه حذفیات نداره همون رو تهیه کنم)

اینکه چه چیزی سانسور شده مستلزم این هست که کسی هم چاپ قدیمی کتاب و هم چاپ جدید را خونده باشه و بتونه تفاوتها را بگه. اینطور نمیشه نظر داد.
صد سال تنهایی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک