رسته‌ها
قهرمان آزادی
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 12 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 12 رای
گزیده ای از متن کتاب:
قامت تامس جفرسون در هفده سالگی از یک متر و هشتاد سانتی متر افزون بود. پسری بود کمرو که موی سرش سرخ بود و چهره ای از کک و مک پوشیده و بینی و چانه ای نوک تیز داشت. هیچکس او را زیبا نمی دانست؛ اما چشمان خاکستری و نافذ و شخصیت بیدارش مردم را شیفته می ساخت. اسب سواری، موسیقی و شکار روباه را دوست می داشت. عقاید و افکار را دنبال می کرد اما از همه چیز بیشتر میل او به تاریخ و حکومت بود...
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
176
آپلود شده توسط:
محراب
محراب
1401/02/28

کتاب‌های مرتبط

گربه ای که عاشق من شد!
گربه ای که عاشق من شد!
4 امتیاز
از 3 رای
فرانکلین روزولت
فرانکلین روزولت
4.1 امتیاز
از 7 رای
تاریخ آمریکا
تاریخ آمریکا
4.4 امتیاز
از 26 رای
داستانهای بزرگ جاسوسی
داستانهای بزرگ جاسوسی
4.5 امتیاز
از 17 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی قهرمان آزادی

تعداد دیدگاه‌ها:
6
جفرسون از وکالت وارد سیاست می گردد بدین ترتیب که پادشاه انگلستان که تعدادی نیرو در 7 ایالت تحت استعمار خود داشت تصمیم می گیرد هزینه نگه داشتن این نیروها را بر عهده مردم مستعمره آمریکا بگذارد و قوانینی جهت اخذ مالیات اضافه تصویب می نماید.
روند اداره 7 ایالت تحت استعمار این گونه بوده که هر ایالت یک مجلس مشورتی محلی و برای قان. ن گذاری و قضاوت داشته و قوانین راتهیه و پس از تصویب ایالت برای تایید به انگلستان، مجلس عوام و لزکرد ها و سرانجام تایید پادشاه بریتانیا می فرستاده است.
چون شوراهای ایالات از تایید مالیات اضافه خودداری نموده و پادشاه بدون مشورت و طی مراحل آن را با تصویب در مجلسین انگلستان و با زور ب ای اجرا فرستاده بود و مردم آمریکا دیگر پس از چندین دهه خود را برده و شهروند درجه دو نمی دانستند و میزان آزادی، دموکراسی و حقوق خود را با شهروند آن َاکن انگلیس مساوی می دانستند از این مساله به خشم آمده و هفت ایالت نماینده خود را برای جنگیدن با سربازان انگلیس و بیرون راندن آنها و اعلام استقلال و یک کشور مستقل در مجمعی می فرستند و مردم برای جنگ آماده می شوند
هنگامی‌که مردم از حکومتِ خود بهراسند،
ظلم و ستم حاکم است،
و هنگامی‌که حکومت از مردمش بهراسد،
آزادی حاکم است.
توماس جفرسون
کتاب را مطالعه نمودم. احتمالا برا نسل جوان در نظر گرفته شده .برای سنین بالاتر هم برای اشنایی سطحی مفید است.زندگی جفرسون سومین رئیس جمهور ایالات متحده امریکا و نویسنده بیانیه استقلال امریکا.
در ویرجینیا در یک خانواده ملاک و ثروتمند به دنیا امد و چون پسر ارشد بود تمامی املاک حسب سنت ان روز به او می رسید گرچه با این قوانین مخالف بود و بعدا با ان مبارزه کرد و خود پیشگام لغو ان گردید و سرانجام قانون توارث را به تصویب رسانید.
با فوت پدر جانشین او و عهده دار اداره املاک گردید که در مجاورت سرزمین ناشناخته در غرب بود که متوملین از ان سرزمین خوششان نمی امد.بعد از تحصیلات دبیرستان به کالج شهر رفت و در رشته حقوق درس خواند در حقیقت او عاشق سوار کاری و موسیقی بود و با دو نفر دیگر که در رشد فکری و تربیت اوتاثیر داشتند اشنا شد که یکی وکیلی زبردست و نوازنده اهنگ برای حاکم انگلیسی مستعمره ویرجینیا که در ان زمان متعلق به انگلستان بود ، به شمار می رفت و او جفرسون جوان را همراه خود بدانجا می برد.
تحت تاثیر او در دفتر وی فجفرسون به مطالعه حقوق پرداخت و به طور بنیادین بر مفاهیم حقوقی استیلا پیدا نمود.درامد خوبی هم بعدا از راه اندازی یک دفتر وکالت داشت که برای شرکت در دنیای سیاست ان را رها نمود.
دوستی داشت که بسیار به وی نزدیک بود و با هم به اسب سواری می پرداختند و با هم عهد بسته بودند اگر فوت کردند در روی تپه مونتی چللو به خاک سپرده شوند .دوستش با خواهر جفرسون ازدواج کرد ولی دو اتفاق بزرگ در زمانی که جفرسون در ویرجینیا و املاک نبود روی داد یکی اتش گرفتن کتابخانه غنی و ارزشمند جفرسون که برده های سیاه پوست فقط توانستند ویولونو ابزار موسیقی وی را نجات دهند و تمام کتاب ها سوخت و دیگری مرگ زود هنگام دنیرو دوست عزیز و شوهر خواهر جفرسون که او را در قبرستان دفن نموده و چون جفرسون بازگشت خواهر و 6 بچه او را به خانه خود و تحت سرپرستی خود اورد و جنازه را به تپه مونته چللو انتقال داده و اکنون ان در کنار قبرستان خانواده جفرسون است.
جناب نگارستانی فرد مهمی رو انتخاب کردی مقاله ای از Jesse Helms رییس کمیته روابط خارجی سنای امریکا در 1995 تا 2001 هست با عنوان ?What Sanctions Epidemic در این مقاله ادعاهای برخی لابی ها مبنی بر تاثیر متقابل تحریم های اعمالی امریکا بر دیگر کشورها (از جمله ایران که نویسنده مقاله نام برده) روی خود امریکا رو بررسی مختصری کرده و با نظر اونها مخالفت کرده مورد جالب اینجاست که در صفحه 4 مقاله به موافقت توماس جفرسون و جیمز مدیسون با اعمال تحریم اقتصادی اشاره میکنه و به نامه نگاری بین جیمز مدیسون و توماس جفرسون در سال 1805 اشاره می کنه مدیسون نوشته :
The efficacy of an embargo ...cannot be denied.Indeed if a commercial weapon can be properly crafted for the Executive hand it is more and more apparent to me that it can force nations...to respect our rights . و جفرسون هم تایید میکنه و جمله ای رو در تاریخ درج میکنه که تا امروز به خوبی نشان از شرارت این جماعته
in foreign affairs three alternatives alone are to be chosen from 1.Embargo 2.War 3.Submission and tribute .
و بعد نویسنده مقاله می نویسه
Jefferson is right .There are indeed three tools in foreign policy : diplomacy sanctions and war . با مقایسه موارد بالا مشخص میشه منظور حضرات آزادی خواه ولی در اصل دزد سر گردنه از دیپلماسی چیزی جز باج دادن و تسلیم در برابر اونها نیست .
از نظرات شما آگاه گردیدم ولی واقعیت این است اگر می خواهید در مورد مساله ای قضاوت نمایید باید اول بی طرفی و دانسته های دقیق را در مورد مساله ایجاد نمایید.
آمریکا کشوری است که با استقلال از انگلستان و با جنگ های داخلی در 1880 استقلال خود را به دست آورده و بزرگانی مانند ژنرال واشنگتن، جفرسون، آبراهام لینکلن و... که در نبردهای علیه انگلستان نقش اساسی داشته و ایالت ویرجینیا که بحق پایگاه تاسیس ایالات متحده آمریکا و تدوین قانون اساسی این کشور نامیده می گردد و تاریخ پر محتوای حرکت در مسیر آزادی و دموکراسی از دیدگاه تمام دانشمندان علمی جهان شناخته می گردد.
شایسته است برای آگاهی از این موضوع از منابع و رفرنس های مدغن و مطمئن جهانی بهره مندی جست.
با تقدیم احترام
درخت آزادی باید هر از گاهی با خون میهن پرستان و مستبدان سیراب شود.
توماس جفرسون
قهرمان آزادی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک