رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

ارکستر زنان آشویتس

ارکستر زنان آشویتس
امتیاز دهید
5 / 3
با 2 رای
امتیاز دهید
5 / 3
با 2 رای
‏‫ای‍ن‌ ک‍ت‍اب فیلم‌‌نامه‌ای است که ب‍ر اساس خ‍اطرات‌ ف‍ان‍ی‍ا ف‍ن‍ه‌ل‍ون‌ ت‍ن‍ظی‍م‌ ش‍ده‌ اس‍ت‌.‬
کتاب فوق که با اسم نواختن برای زنده ماندن؛ نوشته شده است؛ داستان فانیا فنه‌لون هنرمند موسیقی‌دان را در بازداشتگاه آشویتس به تصویر می کشد که برای دژخیمان‌ ارکستری ترتیب می‌دهد؛ با این تصور که‌ آنان مرگ اعضای ارکستر را به تعویق‌ خواهند انداخت و یا از خون آنان‌ درمی‌گذرند. اما در واقع موسیقی دلنشین‌ او تنها همراهی‌کننده کمک به کشتار بیشتر این دژخیمان است.
آرتور میلر این داستان را با توانایی خاص خود در فضا سازی و شخصیت سازی روایت کرده است و می توات در همه دیالوگ ها و حالات رفتاری فانیا و سایر نوازندگان تمامی احساسات را درک کرد. خشونت بی حد و حصر در کنار این گروه موسیقی خود را تشدید می کند و بیشتر و بزرگتر جلوه می کند. تمامی شخصیت های نازی که مسئول این ارکستر هستند چهره و نمایی کاملا خشک و بی روح دارند و لذت بردن آنها از موسیقی کاملا بی معنی و مسخره جلوه میکند. در سویی دیگر تمامی این ارکستر برای زندگی می نوازند چون می دانند این آخرین امیدشان برای زندگی است. فانیا، ماریانه و حتی نگهبان خودفروختهء سلول آنان، نمونه‌هائی از میلیونها انسان بیگناهند که‌ قربانی قدرت‌طلبی‌های جهان قرن بیستم‌ شدند....
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1399/07/10

کتاب‌های مرتبط

ایده‌هایی برای دُزدیدن
ایده‌هایی برای دُزدیدن
3.7 امتیاز
از 3 رای
ماجرای لولا گرگ
ماجرای لولا گرگ
4 امتیاز
از 7 رای
گتسبی بزرگ
گتسبی بزرگ
4.7 امتیاز
از 92 رای
شنیدم جغدی مرا صدا زد
شنیدم جغدی مرا صدا زد
4.4 امتیاز
از 32 رای
عشق و یک دروغ
عشق و یک دروغ
3.9 امتیاز
از 24 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی ارکستر زنان آشویتس

تعداد دیدگاه‌ها:
1
این نمایشنامه در سال ۱۹۸۰ توسط آرتور میلر با همکاری فانیا فنه لون(۱۹۸۳-۱۹۰۸) پیانیست، آهنگساز و خواننده کاباره فرانسوی اقتباس و نوشته شده است. فنه لون در پاریس از پدری یهودی و مادری کاتولیک زاده شد. در سال ۱۹۴۳ به دلیل یهودی بودن و همکاری با جنبش مقاومت فرانسه، به آشویتس فرستاده شد و از همان ابتدای بازداشت به عضویت ارکستری متشکل از زنان درآمد. کتاب "ارکستر زنان در آشویتس" را در سال ۱۹۷۶ از روی دفترچه خاطراتش منتشر کرد.
ارکستر زنان آشویتس
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک