رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

مبانی و کلیات علوم سیاسی - جلد 1

مبانی و کلیات علوم سیاسی - جلد 1
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 20 رای
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 20 رای
از مقدمه کتاب:
امروزه داغترین بحث ها، بحث سیاسی است؛ پر تیراژترین کتابها، کتابهای سیاسی است؛ جاذبترین علوم، علم سیاست؛ آموزنده ترین انواع تاریخ، تاریخ سیاسی است و در فلسفه، پیچیده ترین تفکرات، تفکرات سیاسی؛ در جامعه دقیق ترین شناسایی ها، جامعه شناسی سیاسی؛ در جغرافیا حساس ترین بخش، جغرافیای سیاسی است؛ در کشور مهمترین و اساسی ترین فعالیت ها، فعالیت سیاسی است که ثمر بخش، سود آن فراگیر و در بسیاری از موارد از مرزها فراتر می رود و با توان و نیروی آن قلمرو همه دانش ها و ابزار و عوامل تمدن، تحول و تغییر پیدا می کند...
این کتاب که عنوان مبانی و کلیات را پیدا کرده، دو وظیفه مطالعه در عمق و در سطح را توام دارد. از یکطرف ریشه های علم سیاست را در تفکر نظرپردازان قرون و اعصار جستجو می کند و از طرف دیگر به مطالعه ای گسترده و همه جانبه در سطح نظر دارد. زیرا در این قسمت مطالعه عمقی مربوط به دروس متعددی است که طی چندین ترم مقرر شده است...
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1397/05/12

کتاب‌های مرتبط

دموکراسی
دموکراسی
3.7 امتیاز
از 7 رای
هزار واژه علوم انسانی ۲
هزار واژه علوم انسانی ۲
4 امتیاز
از 4 رای
اصول علم سیاست
اصول علم سیاست
4.8 امتیاز
از 25 رای
قهرمان در تاریخ
قهرمان در تاریخ
4.7 امتیاز
از 15 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی مبانی و کلیات علوم سیاسی - جلد 1

تعداد دیدگاه‌ها:
4

درباب تفاوت نسل اول و نسل دوم رهبران انقلاب‌های ایدئولوژیک:رهبران نسل اول با تلاش و حیله و نیرنگ جایگاهی برای خود مهیا می‌کنند به همین خاطر تلاش برای تغییر(از هرنوعی چه اصلاحی چه انقلابی) در ساختارهای فکری و عملی حکومتی آنان بسیار سخت است. اما با حذف بیولوژیکی آنان و انتقال قدرت به نسل دوم و عدم دلبستگی نسل دوم به آرمان‌های اولیه  . اگر فشار و نیروی کافی وارد شود شرایط برای انواع تغییرات مهیا می‌شود.

"سیاست مدار مطلوب در درجه اول باید دارای ۳ ویژگی باشد.۱. شرافت ۲ درایت ۳ شجاعت و در درجه دوم باید بتواند بین شجاعت و شرافت در شرایط حساس تعادل منطقی ایجاد کند."
"سیاست مدار مطلوب در درجه اول باید دارای ۳ ویژگی باشد.۱. شرافت ۲ درایت ۳ شجاعت .."عُمَر و چنگیزخان و تیمور لنگ و آتا ترک و استالین وهیتلر وفرانکو و مائو و هری ترومن و مارگارت تاچر و خمینی و هنری کیسینجر..نیز در چهارچوب آرمانهای خودشان " شرافت و درایت و شجاعت" داشتند ولی از کار آنان چه شد؟
به گفته انگلیسیها The road to hell is paved with good intentions ( راه به سوی دوزخ را با نیت های خوب فرش کرده اند"
آنانی که شرافت داشته باشند هیچگاه خود را درگیر سیاست نمی کنند بلکه انگیزه راستین سیاستمداران آمیزه ایی از "" جاهطلبی / اَمبیسیون ،خودپرستی/ نارسیسیزم و یا دگماتیسم ایدئولوژیکی است.
این سخن شما یعنی باور به آنارشیسم. آیا در تاریخ بشریت و تاریخ ایران سیاستمدارانی که با دو بال اخلاق و عقل عمل کرده باشند به ظهور نرسیده؟
مبانی و کلیات علوم سیاسی - جلد 1
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک