رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.
هستی و علل آن
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 34 رای
نویسنده:
مترجم:
احمد بهشتی
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 34 رای
آیا هستی منحصر در مادیات و اجسام و اجرام است، یا این که شامل مجردات هم می‏شود؟ از دو راه اثبات شده که هستی قلمروی وسیع‏ تر از مادیات دارد و موجوداتی که در ذات خود یا در ذات و افعال خود مجردند را نیز شامل است. در کتاب حاضر که ترجمه و شرح نمط چهارم از اثر گرانسنگ حکیم ابوعلی سینا «الاشارات والتنبیهات» است، شارح محترم در هشت بخش به این موضوع پرداخته است. بخش های اصلی این کتاب عبارتند از: بخش اوّل: اعم بودن موجود از محسوس. بخش دوم: اقسام علل و احکام آنها. بخش سوم: اثبات واجب الوجود. بخش چهارم: اثبات توحی. بخش پنجم: خواصّ واجب الوجود . بخش ششم: نفی ضدّ و مثل و حد از واجب الوجود. بخش هفتم: اثبات علم واجب. بخش هشتم :برهان صدیقین و اوثقیت آن.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
mtabrizi
mtabrizi
1396/11/17

کتاب‌های مرتبط

کمال انسان در قرآن و روایات
کمال انسان در قرآن و روایات
2.7 امتیاز
از 3 رای
حق الحقایق یا شاهنامه حقیقت
حق الحقایق یا شاهنامه حقیقت
4.7 امتیاز
از 11 رای
ورق روشن وقت
ورق روشن وقت
3.7 امتیاز
از 13 رای
مصنفات
مصنفات
4.7 امتیاز
از 23 رای
برهان السالکین
برهان السالکین
4.6 امتیاز
از 13 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی هستی و علل آن

تعداد دیدگاه‌ها:
3
با خواندن چند بخش از این کتاب بر می آید که پدید آورنده اش بجای ترجمه ، به تفسیری بروش گفتاری و ذهنی حوزوی پرداخته است ، البته باید دانست آنانی که با فلسفه ارسطو بطور مستقیم رودررو بوده اند و کارهای پور سینا را با آن سنجیده باشند ، ابن سینا خود بیشتر تفسیر کننده کارهای ارسطو بوده (شاید بروش اسلام باطنی / شیعه اسماعیلی ) نه اینکه در فلسفه چیز نوینی از خود آورده باشد برای همین در غرب بیشتر ابن سینا را برای کتابهای پزشکی اش میستایند ، برای کسانی که بخواهند به فلسفه ابن سینا آشنا شوند ، کتابهای دانشنامه علایی الاهیات و طبیعیات بنگارش خود ابن سینا در همین سایت هست به بزبان فارسی روشن و زیبایی نوشته شده است و افسوس که نویسنده این کتاب آقای احمد بهشتی دچار سفسطه گرایی شده اند و سخن ابن سینا و ارسطو را چنان پیچیده اند که از اصل آن دور شده است
کتابی سرتاسر توهم که نصفش به زبان عربی بود . یک طرفه به قاضی رفته خودش پرسش میکند و خودش هم پاسخ میدهد بدون اینکه نظرات دیگران را در کتاب گنجانده باشد!
کتاب کسالت آوری است.تلفیقی از جملات عربی و یک سری مفاهیم آزار دهنده ذهن. خود کتاب نمیداند به دنبال چه موضوعی است. فقط پیچیده میکند تا به خواننده محق بودن خود را القا, کند.
هستی و علل آن
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک