رسته‌ها
چهار سال در وزارت عتف
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 25 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 25 رای
دکتر رضا منصوری در پیشگفتار این کتاب آورده است:
"تلاش انسانی در چندقرن گذشته مدرنیت و پسا مدرنیت را به وجود آورده است که تفاوت های بنیادی با دستاوردهای بشر در دوران قبل از آن دارد. از جمله ی این تفاوتها فلسفه ی سیاسی و چگونگی اداره ی جامعه است. ما در این زمینه ها گرچه تاریخ چند هزار ساله ی بسیار با ارزشی داریم، اما در تطبیق این تاریخ و تجربه ی تاریخی با دوران مدرن کم تجربه هستیم. دو انقلاب مشروطه و اسلامی بیانگر نیاز به تحول تاریخی در کشور ما بوده است. یکی از دستاوردهای مهم دوران مدرنیت تکامل جوامع است به کمک انسانهای ناکامل. ما با این مفهوم سازی ها بیگانه ایم. چگونگی انتقال تجربه در امور کشورداری از فرد به فرد یا از جمع به جمع نقشی اساسی در پیشرفت و تکامل در جوامع مدرن دارد. پس از چهار سال تجربه در بخشی از دولت، و تجربهای بسیار با ارزش در هدایت امور پژوهشی با ابزار اداری موجود حیفم آمد نکته هایی را از دید خودم منتقل نکنم. این کتاب حاصل پیشنهاد همسرم خانم خاطره حجازی و همکارم آقای دکتر شاهپور اعتماد برای مکتوب کردن این تجربه ها است که در روزهای پایانی دولت اصلاحات و قبل از ترک سمت نوشته شد. متن اولیه ی کتاب در شهریور 1384 آماده ی چاپ شد. با سه ناشر در سالهای 1384 و 1386 مذاکره شد؛ هیچکدام آن را در خور چاپ نیافتند! این بود که تصمیم گرفتم با ویرایش جدید، و با در نظرگرفتن حساسیتهای سیاسی روز و حذف بعضی نامها، آن را از طریق وبگاه خودم در اختیار علاقه مندان بگذارم. اینک متنی که به مرور در وبگاه (rmansouri.ir) گذاشته می شد با پیوست هایی که بخشی از مقاله های من در همان سال ها است به همت آقای میرآفتاب زاده به صورت کتابی الکترونیکی در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد. قبلا سه ناشر به چاپ این کتاب جواب رد داده بودند."
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
216
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
Siamak Soltani
Siamak Soltani
1392/11/06
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی چهار سال در وزارت عتف

تعداد دیدگاه‌ها:
1
ازمتن کتاب چهارسال دروزارت علوم تحقیقات وفن آوری
واضح است وقتی فلان دستور رئیس جمهور، که باید ده روزه اجرا شود،کلاً فراموش میشود، یک مدیر یا کارشناس سازمان مدیریت هم جرأت میکند دستور دولت را اجرا نکند. تنبیهی در کار نیست. گوش مالی در کارنیست. نظارتی در کار نیست. مدیران حر فهای خود را جدی نمی گیرند.ارتباط میان حرف و عمل وجود ندارد. هر حرفی می زنیم و هر کاری هم میکنیم. نه حرفمان به عملمان می آید و نه عملمان به حرفمان. بی خودنیست یک کارشناس سازمان مدیریت در مورد طرح رصدخانه ملی کشور،مصوب دولت، گفته بود: ببین این پرونده را که دستور رئیس جمهور روی آن است، اگر بخواهم جایی گمش میکنم که هیچ کس ردی از آن نیابد.
این ظاهراً رفتار متعارف اداری ما است. من اگر رئیس آن کارشناس بودم کاری میکردم که دیگر ردّی از آن کارشناس در هیچ جای دولتی نباشد.اما ظاهراً همه این رفتارها را تحمل میکنیم. درد آن را ملت میکشد. دردبی تدبیری و تساهل مذموم اجرایی مدیران را.
چهار سال در وزارت عتف
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک