حیات: طبیعت، منشاء و تکامل آن
نویسنده:
آ. ای. اپارین
مترجم:
هاشم بنی طرفی
امتیاز دهید
مروری بر کتاب:
وسعت پهنه حیات
مبارزه میان ایده الیسم و ماتریالیسم
مفاهیم مکانیکی و دیالکتیکی حیات
و...
ترجمه دیگر https://ketabnak.com/book/102028
بیشتر
وسعت پهنه حیات
مبارزه میان ایده الیسم و ماتریالیسم
مفاهیم مکانیکی و دیالکتیکی حیات
و...
ترجمه دیگر https://ketabnak.com/book/102028
آپلود شده توسط:
شهر خاطرات
1392/06/02
دیدگاههای کتاب الکترونیکی حیات: طبیعت، منشاء و تکامل آن
از هم صحبتی با شما لذت بردم
توان نظامی ایران که نه، ولی توان موشکی ایران در سطح کشورهایی همچون عربستان و عراق و کویت و افغانستان و ... بالاست. و اگرنه نیروی هوایی امارات در چند ساعت می تواند تمام تاسیسات و زیرساخت های ایران را به زمان مظفرالدین شاه قاجار باز گرداند. البته این هم تکنولوژی اماراتی نیست و خریداری شده است. ولی آیا ما توان ایستادن در برابر چنین حمله ای را داریم؟ این را عرض کنم که به هیچ وجه قصد کوچک انگاری توان موشکی ایران را ندارم و مثال های شما از توان موشکی ایران در بحث هایی مثل موشک ماهواره بر و پالایشگاه آرامکو، درست و بجاست. ولی از این مسئله قرار است نتیجه گرفته شود که پس زمان مصدق توان اداره نفت ملی خودمان را داشتیم؟ در این زمینه تردید جدی دارم. حتی الان هم نمی توانیم. در نهایت کپی F-5 آمریکایی تولید می کنیم که قطعاتش را از چین و اوکراین می آوریم. بله در استاندارد خاورمیانه، مطلوب است و حتماً عراق و عمان و افغانستان به ما غبطه می خورند.
کسی نمی گوید خودکفایی بد است یا نباید باشد. اصلا چه بهتر که چنین باشد. سخن بر سر این است که در زمانی که توان خودکفایی نداشتیم -و هنوز هم نداریم- قمپز در کردن و لقمه گنده تر از دهان برداشتن چه ضرورتی داشت؟ شوآف تبلیغاتی مرحوم مصدق را رزم آرا رسوا کرد. رزم آرا ترور شد. مصدق به لاف زنی ادامه داد و قهرمان عده ای شد.
بنده زبان نفهم نیستم بزرگوار -ممنون از ادب و تربیت شما- ولی برایم سوال است که پس یعنی مرحوم مصدق لاف زد؟ یعنی از منظر شما مسلمان نمونه، تهدید به قتل می کند ولی قتل انجام نمی دهد؟ و اگر قتل انجام دهد دیگر مسلمان نمونه نیست؟
هر کسی مخالف ملی شدن صنعت نفت باشد -من جمله خود بنده- یعنی نوکر اجنبی است؟ حالا نوکر کجا هستم؟
تصور کرده اید ارسال تجهیزات پالایشگاهی به ونزوئلا، معنایش ارسال "تجهیزات ایرانی" است؟ سخت در اشتباهید و ایران از ساخت یک لولهنگ کاربردی هم عاجز است.
فرمودید ندانستن تفاوت ملی نبودن نفت با بیع متقابل نشان بی سوادی من است. بسم الله. بفرمایید سواد خود را به رخ ما بکشید و تفاوتش را بفرمایید.
از کپی کردن موشک های تائپه دونگ کره شمالی، نتیجه گرفته اید که پس لابد در قله تکنولوژی هستیم. و توان استخراج نفت را هم داریم. نمی دانم خودرو ایرانی سوار شده اید تا حرکت لبه تکنولوژی را پس از 40 سال درک کنید؟ این وضع ایران امروز است. ایران 70 سال پیش چگونه بود و روانشاد رزم آرا چه می دید؟
و ارزش حکومت ها؟ قاعدتاً در احقاق کلمه الله و اجرای بی کم و کاست دستورهای اوست.
تعجبی نمی کنم. کسی که مصدق را الگوی مسلمانی بداند، باید هم از تهدید به قتل ها حمایت کند. اگر تهدید به قتل رزم آرا می تواند فردی را الگوی مسلمانی کند، رجاله ای به نام خلیل طهماسبی که او را ترور نمود باید العیاذ بالله ادعای الوهیت کند. علی رزم آرا جز راست نگفت. همین امروزه نیز ایران نمی تواند نفت خود را استحصال کند. قطعات یدکی را به لطایف الحیل از جابلقا و جابلسا وارد می کند. دستکش نیروهای فنی را از تایوان و کلاه ایمنی تکنسین های پالایشگاه ها و پتروشیمی ها را از هند می آورد. می دانید وقتی زیمنس بدلیل تحریم، فروش کمپرسور به پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس را متوقف نمود و هند هم کمپرسور جایگزین به ایران نفرستاد چه اتفاقی افتاد؟ یک واحد پالایشگاهی خوابید! به دلیل یک واشر کوچک به اندازه یک بند انگشت، واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی از کار می افتند. تصور می کنید چند درصد صنایع ما در این هفتاد سال داخلی سازی شده اند؟ جمهوری اسلامی لولهنگ نمی سازد ولی کیفیت تولیدی کارخانه های خودروسازی آن، هفتاد سال پس از این جمله رزم آرا، چیزی در مایه های لولهنگ است. بماند که هیچ سندی هم بر بیان این جمله -که انصافا جمله ای بسیار مناسب و درست است- از زبان رزم آرا نیست جز یک نقل قول.
اگر قرارداد بیع متقابل بهترین قرارداد است، با ملی نشدن صنعت نفت چه فرقی دارد؟ قرار بود نفت ملی شود تا شرکت های خارجی به جای نفت، دستمزد بگیرند. بیع متقابل که همان تقدیم نفت به ایشان است! بنده مثل جنابعالی "سه واحد بودجه و چهار واحد اقتصاد انرژی" نخوانده ام. مهندس نفت هستم و نیک می دانم در این صنعت ویرانه چه خبر است.
بنده نه کار دارم پیامبر اسلام چه کرد نه حضرت علی. جز قرآن هم به هیچ حدیث و روایتی اعتنا نمی کنم و این دستور خداست.
تِلْکَ آیَاتُ اللَّهِ نَتْلُوهَا عَلَیْکَ بِالْحَقِّ فَبِأَیِّ حَدِیثٍ بَعْدَ اللَّهِ وَآیَاتِهِ یُؤْمِنُونَ
اینست آیات خدا که به راستى آن را بر تو مى خوانیم پس بعد از خدا و آیات او به کدام حدیث خواهند گروید؟
آن محمد و ابراهیمی که الگوی مسلمین است، همان است که قرآن به ما می نمایاند. همان ابراهیمی که اجازه ندارد پدر مشرک خود را دعا کند.