فاجعه خاموش (قتل های ناموسی)
نویسنده:
پروین بختیارنژاد
امتیاز دهید
پروین بختیارنژاد پژوهشگر، روزنامه نگار، نویسنده و از کنشگران با سابقه ی جنبش زنان است. ایشان متولد سال 1341 خورشیدی، در رشته گرافیک فارغ التحصیل شده، و مادر دو فرزند است. فعالیت های اجتماعی و فرهنگی خود را از سال 1356 ـ وقتی که در کلاس اول دبیرستان مشغول تحصیل بود ـ آغاز می کند. در خلال فعالیت هایش در انجمن اسلامی دبیرستانهای قزوین، با آقای «رضا علیجانی» که او هم از زمره ی فعالان پُر آوازه ی این انجمن ها در شهر قزوین بود آشنا می شود و سرانجام به سال 1363 این دو فعال مدنی با یکدیگر ازدواج می کنند. پروین بختیارنژاد از سال 1374 به طور مداوم و حرفه ای، کار روزنامه نگاری را آغاز می کند. ایشان در کنار فعالیت های مطبوعاتی اش، کار پژوهش در حوزه مسائل زنان را نیز با جدیت و صبوری، همچنان ادامه می دهد. توجه و کِشش خاص او به سرنوشت غم انگیز زنان فرودست جامعه باعث شده که پروین حوزه ی کارهای تحقیقاتی اش را بر زنان آسیب دیده از ستم جنسی، متمرکز نماید و آثار و گزارش ها و کتاب هایی که تا کنون به قلم وی منتشر شده عمدتاَ در ارتباط با زنانی است که به واسطه تحمل این ستم مضاعف، یا سر آخر بی هیچ پناهی، مظلومانه به قتل می رسند یا به ناگزیر دست به خودکشی می زنند. «زنان خودسوخته» یکی از کتابهای پروین بختیارنژاد است که در سال 1381 توسط نشر صمدیه منتشر شده است.
این کتاب حاصل سفر به استانهای مختلف، گفتوگو با افراد صاحبنظر برخی استانها، مطالعه نظری و گفتوگو با کارشناسان، جامعهشناسان، روانشناسان، قرآنپژوه و کارشناسان فقه و حقوق است و نیز نگاهی اجمالی به کشورهایی که قتلهای ناموسی در آن جوامع نیز به عنوان یک مسئله اجتماعی مطرح است.
نخستین بار در سایت مدرسه فمینیستی منتشر شد
بیشتر
این کتاب حاصل سفر به استانهای مختلف، گفتوگو با افراد صاحبنظر برخی استانها، مطالعه نظری و گفتوگو با کارشناسان، جامعهشناسان، روانشناسان، قرآنپژوه و کارشناسان فقه و حقوق است و نیز نگاهی اجمالی به کشورهایی که قتلهای ناموسی در آن جوامع نیز به عنوان یک مسئله اجتماعی مطرح است.
نخستین بار در سایت مدرسه فمینیستی منتشر شد
آپلود شده توسط:
hreza
1389/08/23
دیدگاههای کتاب الکترونیکی فاجعه خاموش (قتل های ناموسی)
من طرفدار قتل ناموسی و ..... نیستم ولی کلا خانوما ننه من غریبم بازیشون حرف نداره اونم وقتی که نویسنده کتاب باشه و متکلم وحده.
این فمنیسم به بد جایی ختم میشه...... این حرف منو یه گوشه از ذهنتون یادداشت کنین 30 سال دیگه میفهمین چی میگم[/quote]
قتل در هر صورت قتل است و بد........خصوصا از نوع ناموسی آن دوست عزیز
در ضمن اگر اکثریت قتلهای خانمها رو نگاه کنید (نمیگم همه میگم اکثریت) در حالت دفاع از خود اتفاق افتاده....اما پرونده هایی هم هست که زن با ناجوانمردی قتل رو مرتکب شده.....اما اگر زن هم مثل مرد حق طلاق می داشت زنی برای رها شدن از دست شوهری که دوست نداشت دست به قتل نمی زد و مثل دو آدم متمدن جدا میشدن...نه اینکه زن طلاق بخواد و مرد اون رو عذاب بده و بگه طلاقت نمی دم تا موهات رنگ دندونهات بشه....
شاید جزو عالی ترین کتابهای تحقیقی بود که خواندم
عجیب کشوری عقب افتاده شدیم...کشوری که فقر فرهنگ در اون به شدت توی چشم میخوره..افسوس
خدا مرد و زن رو مساوی نیافریده زن متفاوت از مرده و مردم همین طور ولی توهم اینکه مردها جنس برتر هستن بدجوری تاثیر گذاشته رو افکار منو شما ومردها خودشون هم باورشون شده این یعنی توهم! در نظر خدا همه بنده ان زن و مرد نداره مردا هم با این کاراشون دارن به خودشون ظلم می کنن در نهایت خودشون ضرر می کنن!
زن ها هم با بازی کردن با این کلمات و اصطلاحات به هیچ جا نخواهند رسید پس بی خود دست و پا نزنید که بیشتر غرق میشد!
هر کس باید با طبیعتی که به دنیا اومده بهترین تاثیر رو بذاره و بره این نباشه که فقط حرف بزنیم!
انسان وکرامت انسانی داره نابود میشه این یه درد بزرگه
حیف همه بهید بیدارشن و بکوشند درجهت بازگشت به ارزشها
دوست عزیز این کتاب به بحث قتل های خانوادگی به طور کلی نمی پردازد بلکه به بحث قتل های ناموسی می پردازد
قتل ناموسی بحثی جدا با دیگر قتل ها دارد لطفا خلط بحث نکنید
در کشوری مثل ایران هر هفته دخترهای زیادی به علت کوچکترین شک کشته می شوند
در ضمن خوب یا بد در هرجامعه ای تعداد قتل هایی که مردان انجام می دهند اختلاف فاحشی با قتل هایی که زنان انجام می دهند دارد
بد نیست یه نگاهی به صفحه حوادث روزنامه های کشور کنید
موفق باشید:x:x
:-(:stupid: