رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

چه کسی پالومینو مولرو را کشت؟

چه کسی پالومینو مولرو را کشت؟
امتیاز دهید
5 / 4.1
با 152 رای
امتیاز دهید
5 / 4.1
با 152 رای
✔️ قتل بسیار فجیعی اتفاق افتاده است. دو مامور پلیس مسئول رسیدگی به آن هستند مقتول یکی از سربازان نیروی هوایی است. رئیس پایگاه نیروی هوایی به افسران پلیس اجازه تحقیق و بررسی اسناد و مدارک را نمی‌دهد...

درون‌مایه‌ی اصلی این رمان، عشق، فساد سیستماتیک و تکبر است. نکته جالب، جامعه شناسی مردم آمریکای لاتین است که شایعات دهان به دهان چه نقش پررنگی در بین مردم دارد. پالومینو مولرو به قتل رسیده و بازار شایعات به شدت داغ است. اما واقعا چه کسی پالومینو مولرو را به قتل رسانده؟
پالومینو مولرو، جوان برومند خانواده‌ای فقیر، با آن صدای آسمانی و جذاب، به جزای عشق صادقانه به دختر جناب سرهنگ نیروی هوایی، بسیار فجیع و رنج‌آور کشته و از درخت آویزان می‌شود. هیچ‌کس توان و جرئت ندارد برای کشف حقیقت پا پیش بگذارد. مردم چشم‌شان را به پلیس منطقه دوخته‌اند که به نظر می‌رسد در برابر قدرت کوتاه خواهد آمد.
آلیسیا، دختر سرهنگ، زمانی پا به عرصه رمان می‌گذارد که نه ستوان و نه لیتومای گروهبان، اصلاً منتظرش نبوده‌اند و شنونده درمی‌یابد که او همه نشانه‌ها و سرنخ‌ها را برای یافتن قاتل، به طریقی پنهان، به ستوان داده است...

رمان که ظاهر داستان‌های حادثه محور را دارد، آرام‌آرام به تحلیل آدم‌ها می‌پردازد؛ حتی فرعی‌ترین آنها که از پس خانه‌های مقوایی‌شان، شاهد پیگیری و حل معمای جنایی هستند (که آنها را به‌شدت نگران کرده است) و بار دیگر حضور بلامنازع ازمابهتران را در کنار خود احساس کرده‌اند.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
teekany
teekany
1389/05/19

کتاب‌های مرتبط

کلاغ ها
کلاغ ها
4.3 امتیاز
از 3 رای
هفت قدم بطرف شیطان
هفت قدم بطرف شیطان
4.1 امتیاز
از 10 رای
سحرگاه خونین
سحرگاه خونین
4.8 امتیاز
از 33 رای
جدال در باتلاق - جلد 1
جدال در باتلاق - جلد 1
4.8 امتیاز
از 19 رای
The Big Bad Wolf
The Big Bad Wolf
5 امتیاز
از 1 رای
دزدان در جزیره
دزدان در جزیره
4.6 امتیاز
از 14 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی چه کسی پالومینو مولرو را کشت؟

تعداد دیدگاه‌ها:
22
چه کسی پالمینو مولرو را کشت درست است ک کشش لازم را آنچنان نداشت اما روایت خوبی را عرضه میکند!
گاهی وقتا لازم نیست چیزی در لفافه گفته شود!مثل فساد موجودی ک در کتاب بیان میشود!ک یوسا بازهم هنرمندانه آنرا بیان میکند!
اما گاهی اوقات این ریتم به خود داستان هم ضربه میزند!اما درکل خواندن این کتاب بهتراز هزاران رمان دم دستی است!!
اگه ادبیات آمریکای لاتین تشخصی داره در جهان که داره قطعا این شخصیت رو سه نفر بیش از همه بش بخشیدن:
گارسیا مارکز ، یوسا و بورخس.
من منکر بزرگانی مثه پاز یا نرودا یا آستوریاس یا دوکاسترو و... نیستم اما مثلث قدرت دنیای لاتین در رمان و نوول به ویژه این سه نفرن.
دوستایی که حیرت کردن چطور نوبل بش دادن خود این جمله ی اونا حیرت آورترین چیزیه که من شنیدم
برا اینکه یه کم از بهت این دوستان کاسته شه توصیه می کنم گفتگو در کاتدرال با ترجمه ی عبدالله کوثری رو بخونن البته اگه توان خوندن کتابایی بالاتر از خواجه ی تاجدار و خداوند الموت و ؟آن شب من هم گریه کردم و...اینا رو دارن.
یاحضرت خروس! لمپنیست ها دیگه چه صیغه ای .... چه ربطی به این کتاب داره.
کار قوی ای نبود. پیش تر "سال های سگی " و "دختری از پرو"را خونده بودم و انتظار داشتم این کار هم در حد همون ها باشه که متاسفانه نبود.با این که موقعیت های پلیسی ورطه ی خوبی برای ارائه ی داستان های پست مدرنیستی به حساب میاد اما کار "یوسا" فاقد کشش لازم بود و سخت پیش می رفت.
به دوستان پیشنهاد می کنم "رویای بابل" براتیگان و "داستان عامه پسند" بوکوفسکی را به عنوان کارهایی قوی-همراه با طنزی دلچسب-مطالعه کنن!(البته در سبک پست مدرن)
نمیدونم چطور نوبل بهش دادن .کسی رو ندیدم به شلختگی این آدم کتاب بنویسه به زور پالو مینو رو تموم کردم ولی بعد از خوندن 120 صفحه از سور بز دیگه تحمل سبک نوشتاریشو نداشتم ولش کردم .تو کتاباش یه چیزی زیاد هست اونم اسامیه نامفهوم گیج کنندس.شخصیت پردازیشم تعریفی نداره!
هنوز از یوسا نخوانده ام. خداکنه بتونه راضیم کنه!
دیدگاه من کاش کتاب مرگ در آند یوسا را هم می گذاشتید واقعا معجزه ادبیات در آن کتابش رقم می خورد با دستان توانایی مترجم بزرگوار جناب کوثری
بله جایزه نوبل و چشمک زدن لمپنیست ها به هم درمورد آثار یوسا!
به نظر من "سوربز" مهم ترين اثر يوساست.خوندنش رو به دوستان توصيه مي كنم.
چه کسی پالومینو مولرو را کشت؟
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک