رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.
کانون بانوان
امتیاز دهید
5 / 5
با 2 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 5
با 2 رای
ب‍ا روی‍ک‍ردی‌ ب‍ه‌ ری‍ش‍ه‌ه‍ای‌ ت‍اری‍خ‍ی‌ ح‍رک‍ت‍ه‍ای‌ زن‍ان‌ در ای‍ران‌

نگارنده در پژوهش حاضر، ساختار و عملكرد كانون بانوان را ـ كه نقش اصلي آن، تربيت زنان و دختران بر اساس الگوهاي غربي در دوران رژيم پهلوي بوده ـ تبيين مي‌نمايد. گفتني است اساس‌نامه‌ي كانون بانوان ايران در تاريخ 22 ارديبهشت 1314 هـ ش با رياست شمس پهلوي و با همكاري وزارت معارف، ذيل اين مقاصد، تنظيم شد:
1- تربيت فكري و اخلاقي بانوان و تعليم خانه‌داري و پرورش طفل مطابق قواعد علمي به وسيله‌ي خطابه‌ها و نشريات و كلاس‌هاي اكابر
2- تشويق به ورزش‌ها متناسب براي تربيت جهاني با رعايت اصول صحيح
3- ايجاد موسسات خيريه براي امداد به مادران بي‌بضاعت و اطفال بي‌سرپرست
4- ترغيب به سادگي در زندگي و استعمال وسايل ساخت داخل.
اين كانون به دور از مداخله در امور سياسي و مذهبي شروع به كار كرد و "هاجر تربيت" به رياست آن انتخاب شد. اما مقصود اساسي اين كانون، از آغاز تاسيس، رفع حجاب بود و اعضاي آن كه اغلب از مديران مدارس و مامورين وزارت معارف بودند، در اين امر بسيار كوشيدند. اين كانون از 1315 به بعد با رياست "صديقه دولت‌آبادي" به موسسه‌اي تربيتي ـ فرهنگي تبديل شد و از آن پس، علي‌اصغر حكمت ـ وزير معارف ـ به دستور مستقيم رضاشاه و به طور جدي براي رسميت يافتن كشف حجاب، مامور گرديد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
mnavvabi
mnavvabi
1398/12/17
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی کانون بانوان

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
کانون بانوان
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک