رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

آخرین خنیاگر: مجموعه داستان

آخرین خنیاگر: مجموعه داستان
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 12 رای
نویسنده:
مترجم:
علی فامیان
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 12 رای
✔️ درباره کتاب آخرین خنیاگر:
خنیاگرها بین قرون یازدهم تا سیزدهم در اوج بودند. «سام گالووی» آخرین خنیاگر بود. او قصد داشت بعد از سه ماه، مزرعۀ «رنو آلتیتو» را ترک کند و همۀ ساکنان مزرعه از رفتن او غمگین بودند. سام یک گیتاریست بود و روی اسبش، آواز می خواند. او بعد از ترک مزرعه، به دامداری «الیسون» رفت و پیرمرد از آمدن او استقبال کرد. یک روز السیون با «جیمز کینگ» برخورد کرد. او شرورترین مرد در جنوب غرب تگزاس بود و پیرمرد را تهدید کرده بود که مزرعه اش را تخلیه کند. الیسون این ماجرا را به سام گفت. بعد از مدتی الیسون برای بار دیگر جیمز را دید و دریافت آنها از طریق خواهر ناتنی پیرمرد به نوعی با یک دیگر آشنا هستند و به همین دلیل اختلاف میانشان برطرف شد، اما همان شب سام بدون اطلاع از این ماجرا، جیمز را کشت. مجموعۀ حاضر مشتمل بر داستان های کوتاهی تحت عنوان آخرین خنیاگر، حاکم مردم، عرضه و تقاضا، سیب اسرارآمیز، کمیت نامعلوم و... است.
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
297
آپلود شده توسط:
ermia
ermia
1397/12/05

کتاب‌های مرتبط

The Japanese Fairy Tales
The Japanese Fairy Tales
5 امتیاز
از 4 رای
شاخ آباد
شاخ آباد
4.3 امتیاز
از 6 رای
شب نشینی باشکوه
شب نشینی باشکوه
4.3 امتیاز
از 43 رای
تشریفات
تشریفات
4.4 امتیاز
از 31 رای
مجموعه داستان تئوری گورستان
مجموعه داستان تئوری گورستان
4.1 امتیاز
از 14 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی آخرین خنیاگر: مجموعه داستان

تعداد دیدگاه‌ها:
1
کتابچه ای با عنوان "سه داستان کوتاه" از انتشارات روزنامه همشهری شامل داستان های "دو قرص نان بیات"، "ماجرای یک کارگزار پرکار بورس" و "گشت و گذار در عالم حافظه پریشی" ترجمه شده توسط آقای دکتر علی فامیان در سال 1386 به چاپ رسیده است.
آخرین خنیاگر: مجموعه داستان
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک