رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر شما صاحب حقوق مادی این کتاب هستید، می‌توانید اجازه نشر رایگان نسخه الکترونیکی آن را به ما بدهید یا آن را از طریق کتابناک به فروش برسانید.
برای اطلاعات بیشتر صفحه «شرایط و قوانین فروش» را مطالعه کنید.
اندیشه های سیاسی سید قطب
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 34 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 34 رای
جنبش اخوان المسلمین مصر یکی از نخستین و اثرگذارترین حرکت های اسلامی بود که با بهره گیری از اندیشه های کسانی چون سیدجمال الدین اسدآبادی، کوشید پاسخی در خور، برای عقب ماندگی جوامع اسلامی بیابد. این جنبش در سال 1928 م توسط حسن البناء پایه گذاری شد و به سرعت گسترش یافت. ایدئولوژی جنبش، کاملا اسلامی بود.
سید قطب به عنوان یکی از بزرگترین متفکران اسلام گرای مصری در سال 1915 م به جنبش اخوان المسلمین پیوست و سعی کرد با استناد به آیات قرآن، برای مشکلات جوامع اسلامی پاسخی مناسب بیابد. در دهه ی شصت میلادی، با هدایت وی سازمان های مخفی اخوان تأسیس شد و او به بازسازی بقایای اخوان پرداخت. در سال 1966 م رهبران و اعضای فعال اخوان از جمله سید قطب دستگیر و محاکمه شده، به شهادت رسیدند. امروزه اثرگذاری نظریات سید قطب در فکر و عمل اسلام گرایان پس از او ـ چه در مصر و چه در سایر کشورهای عربی ـ قابل شناسایی است؛ بنابراین مطالعه دیدگاه و عملکرد سید قطب به عنوان یکی از برجسته ترین نویسندگان و فعالان اسلام گرا در خاورمیانه، اهمیت دارد و در درک گرایش های مختلف اسلامی مؤثر است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
farshid_ett
farshid_ett
1395/11/22
درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی اندیشه های سیاسی سید قطب

تعداد دیدگاه‌ها:
3
دین حقیقی و الهی ، امری جهان شمول بر مبنای فطرت طبیعی انسانهاست ولی از قرن اخیر ، عده ای خودکامه با چهار کلاس سواد آمدند و تحت تاثیر اندیشه های چپ و راست ، خواستند برای دین ، مکتب تراشی و ایدئولوژی تراشی کنند و اینگونه بود که هر کسی با عقل محدود و ناقص خودش از راه رسید و اعلامیه صادر کرد که فقط و فقط برداشت من از دین صحیح است ( و نظرات بقیه التقاطی و انحرافی و منافقانه و . . . است ) و اینکه من می گویم همان نظر خداوند جهان است !!! ( اوج یک تفکر طاغوتی ! که حتی هیتلر و استالین نیز چنین ادعایی نداشتند !) اگر هم اشتباه کنم چون نیتم درست بوده ، باکی نیست!!! و اصلا نظر خداوند با نظر جماعت یکی در می آید ! و این جماعت کیست ؟ هر کسی دقیقا نظرش با من یکی باشد می شود جماعت ! و هر کسی مخالف نظر من باشد می شود : تفرقه افکن و مرتد . .. . این آیه قرآن ( احتمالا ) در خصوص این دسته از افراد است : همانان که قرآن را جزء جزء کردند . پس قسم به خدا از همه آنان خواهیم پرسید . از آنچه انجام می دادند (سوره حجر)
سلام
بسیار عالی بابت انتشار نسخه پی دی اف کتاب تشکر میکنم
اندیشه های سیاسی سید قطب
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک