رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

فتح البیان: فی ما روی عن علی من تفسیر القرآن

فتح البیان: فی ما روی عن علی من تفسیر القرآن
امتیاز دهید
5 / 4.1
با 17 رای
امتیاز دهید
5 / 4.1
با 17 رای
روایاتی از امام علی (ع) در تفسیر قرآن کریم
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
Khwanirath
Khwanirath
1395/04/04

کتاب‌های مرتبط

روح از منظر قرآن
روح از منظر قرآن
2.8 امتیاز
از 5 رای
تفسیر سوره حمد
تفسیر سوره حمد
4 امتیاز
از 208 رای
ترجمه تفسیر طبری - جلد 5
ترجمه تفسیر طبری - جلد 5
4.8 امتیاز
از 21 رای
ترجمه تفسیر طبری - جلد ۴
ترجمه تفسیر طبری - جلد ۴
4.7 امتیاز
از 22 رای
تفسیر خسروی - جلد 3
تفسیر خسروی - جلد 3
4.7 امتیاز
از 12 رای
قصص قرآن و تاریخ پیامبران
قصص قرآن و تاریخ پیامبران
4 امتیاز
از 5 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی فتح البیان: فی ما روی عن علی من تفسیر القرآن

تعداد دیدگاه‌ها:
8
کتاب فوق در تارنگار نویسنده کتاب قرار داده شده است و مشکلی در زمینه مالکیت حقوقی ندارد.
آیا تارنمای جناب طباطبایی در دسترس هست؟
در حال حاضر نه تارنمای ایشان در دسترس است و نه خودشان. با این حال تلگرام شاگردان ایشان فعال است و کتاب ها را در تارنگارشان قرار داده بودند و الان در تلگرامشان هست. خودشان با ۸۸ سال سن و به عنوان یک مجتهد، در زندان نظام مقدس تشریف دارند.
این هم به نوبه ی خود عجیب است که در کتابناک، وقتی مجددا درخواست کردم که مالکیت حقوقی این کتاب بررسی شود، نظرم را حذف کردند. بهترین راهکار برای حل مشکل بررسی مالکیت حقوقی، پاک کردن صورت مسئله ی درخواست است. نسخه ای ایرانی برای درمان دردهای دیرین.
گویا منظور از « صورت مسئله » ، داده ها یا مبانی مسئله بوده است ، یعنی گزاره هایی که بر اساس آن ها پرسش مطرح می شد . ظاهراً این را تعمیم داده و از آن حذف مسئله را مراد کرده اند . تبار و روند پیدایش و تحول عبارت هر چه باشد ؛ محتوای « پاک کردن صورت مسئله » با عبارت های مشابه و از هر دو جهت مطرح می شود . همکاری داشتم که مدیران را از نظر نحوه رویارویی با مسئله به چند گروه تقسیم می کرد : گروهی که نمی گذارند مسئله مطرح شود ، دسته ای که مسئله را پاک می کنند ، کسانی که مسئله را به حاشیه می رانند و .... ( یکی از استانداران که سال ها کارشناس بود و نه منکر طرح پرسش بود و نه می خواست مسئله بی جواب بماند ، می گفت فقط مسئله طرح نکنید ، پاسخ هم بدهید . ) طرف دیگر ماجرا هم که مایل است متکلم واحد باشد و نه نشنود و همواره مؤید و محترم باشد ، طرح مسئله و قرارگرفتن در برابر پرسش را نمی پسندد و « مسئله دار » را مزاحم بل که دشمن می بیند . این روحیه و رویه را بگذارید در برابر نگرشی که « زندگی » را « طرح و حل ( یافتن و ساختن پاسخ ) مسئله » می داند . این یکی شاید روی دیگر پرسش ستیزی باشد و بیشتر محور زندگی کسانی که در مراکز پژوهشی ـ آموزشی کار می کنند ؛ با این حال به علت تراکم جمعیت و تقسیم کار فزاینده و نیاز متقابل ناگریز ، طرح پرسش و نیاز به یافت و ساخت پاسخ ، امری عمومی شده است و حداقل مهارت در پاسخ یابی اکنون از مهارت های لازم برای گذران زندگی است . و این چنین ، کشنده بودن « نسخه درمان دردها » آشکارتر از پیش شده است .
این چند ساعت که به این موضوع فکر کرده ام، می بینم از منظری شاید کسی باید خود را ملزم به "پاسخ" به "طرح مسئله" ببیند که در یک بده بستان و معامله ی پایاپای قرار دارد. وقتی خداوند هم خود را "لا یُسْأَل" میخواند (آیه ۲۳ انبیاء)، چرا در یک مراوده ی یکطرفه ی انسانی اینچنین نباشد؟ آنچه کتابناک به من داده چیست؟ کتاب! آنچه من به کتابناک داده ام چیست؟ هیچ! فلذا مراوده ای دوطرفه جریان نداشته و دلیل "لا یُسْأَل" بودن هم می تواند همین باشد و اگر هم همین نباشد، حداقل این استدلال آنرا برایم قابل هضم می سازد.
قبل تر ها علت محدودیت ها واضح و عیان مطرح می شد. """چرا کتاب علامه ی برقعی منتشر نشد؟ چون آثار ایشان ممنوع است. چرا فلان کتاب را قرار نداده اید؟ چون آدرس "کتابخانه عقیده" در آن است.""" خب آدمیزاد ایرانی از مریخ نیامده و این محدودیت ها را درک می کند. زمانی می توان خرده گرفت که بستر کتابناک، خود واضع این محدودیت ها باشد. حالا ولی گویا همراستا با اتمسفر جهانی و ایرانی، فضا رادیکال تر می شود. چرا دسترسی به این کتاب محدود شده؟ چرا ندارد! رابطه ی یکطرفه "لطف" است و طرف لاطف، لا یسال است.
مراوده فرهنگی با مراوده تجاری فرق دارد . مثلاً تبادل اطلاعات را نمی شود معامله و داد و ستد برابر شناخت تعبیر کرد ؛ یا رابطه آموزگار و دانش آموز بده ـ بستان و پایاپای نیست اما هر دو ملزم به پاسخ گویی به پرسش اند . هر چند انحراف از هنجار فراوان است ، اما معلم از دانش آموز و چه بسا از والدین او چیزی نمی گیرد یا نباید بگیرد . در این رابطه البته او لطف نمی کند و مزد او به کار و وظیفه اش وابسته است . این امر در مورد رابطه کتابخوان و کتابخانه هم صدق می کند به ویژه کتابخانه ای که حق عضویت نمی گیرد و نهادی عمومی یا جمعی چون شهرداری هزینه اش را تأمین می کند . سایت های نشر معارف هم مشابه کتابخانه عمل می کنند و ممکن است به ازای تعداد کاربران و بهره برداران منتفع هم باشند . اتفاقاً آن چه مراوده فرهنگی را فراتر از مراوده تجاری می نشاند ، در اینترنت نمود بیشتری دارد ، از جمله در سایت هایی چون ویکی پدیا که « به اشتراک گذاشتن اطلاعات » بی مزد و منت است . به هر رو ، پاسخگویی مستلزم معامله پایاپای و بده ـ بستان نیست .
سپاس گزارم خوانیراث بزرگوار! حتماً در تلگرام جست و جو خواهم کرد.
اصلاح کنم که مطابق آخرین اطلاعات، هنوز حکم زندان نویسنده اجرایی نشده است.
فتح البیان: فی ما روی عن علی من تفسیر القرآن
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک