رسته‌ها

گیاه‌خواری, بهترین راه به سوی کمال

گیاه‌خواری, بهترین راه به سوی کمال
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 46 رای
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 46 رای
فهرست کلی کتاب:
پیش گفتار
بخش اول: گیاهخواری و سلامتی
بخش دوم: گیاهخواری و اقتصاد
بخش سوم: گیاهخواری و محیط زیست
بخش چهارم: گیاهخواری و جامعه، اخلاق و منطق

این کتاب در واقع تألیفی است برای نقد و بررسی همه جانبه ی گیاهخواری و مزایا و تأثیرات مثبت آن بر سلامتی، اقتصاد، محیط زیست و جامعه.
مؤلف نتایج حاصل از تحقیقات خود را در رابطه با تغذیه و سلامتی در این کتاب به اشتراک گذاشته و هم چنین از تجربیات و تحقیقات مختلف از جمله تحقیقات پرفسور خرسند، آرشاویر در آوانسیان (بنیان گذار خام گیاهخواری) و هم چنین مارکوس روتکرانز (خام گیاهخوار آلمانی) استفاده شده است و سعی بر آن بوده که در ۳۲۰ صفحه، بیشترین و مفیدترین اطلاعات به خواننده تقدیم شود.
مطالعه ی این کتاب به تمام عزیزانی که خواستار سلامتی و بهبود زندگی هستند، توصیه می شود.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
319
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
tarfandkhaneh
tarfandkhaneh
1392/10/16

کتاب‌های مرتبط

برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی گیاه‌خواری, بهترین راه به سوی کمال

تعداد دیدگاه‌ها:
136
خواهش kamaladdin_k گرامی,شاد و تندرست باشید
در پاسخ به neb70 گرامی:1. :D داغ دل ما رو تازه نکن که یه آدم بزرگ رو کشتن!
2. اگر منظور شما خوراک گیاه خواران هست -برنامه ی خوراکی- بنده پروانه ی این رو ندارم که اینجا بخوام برای کسی برنامه بدم چون برنامه ی هر کس نسبت به سن و میزان نیرویی که در روز به کار می بره و چیزهای دیگه فرق می کنه برای این کار بهتره پیش پزشکان یا کارشناسان خوراک گیاه خوار یا آن هایی که با گیاه خواری آشنایی دارند و یا جنگ و دشمنی ندارند بروید :-)
من کلی می تونم بگم که برای تندرستی بهترین خوراک برای ما میوه ها هستند و دانه های خام و جوانه ها و سالادها و سبزی کم
همان خوراکی که خام گیاه خوارها دارند.این پایه ی خوراک ماست.
حالا اگه برای نمونه می خواین بدونین که من که گیاه خوارم چی می خورم به برگه ی پیشین دیدگاه های همین برگه بروید آنجا گفته ام
دوست گرامی John Lennon
اول اینکه مراقب باش بازم یه دیوونه دخلت رو نیاره!
و دوم اینکه در راستای دفاعیاتتون در مورد گیاه خواری اگر براتون مقدوره لیستی از مواد غذایی رو که به عنوان یک
گیاه خوار مصرف می کنید برای بنده و دوستان بنویسید....
با سپاس.
جناب جان لئون عزیز حالا که دوباره با دقت تر کامنت شما رو میخونم متوجه میشم که بنده دچار بدفهمی از کامنت شما شدم پس کامنت قبلی مرا یک سوتفاهم در نظر بگیرین و معذرت منو قبول کنین
این سوال همیشه در ذهنم بود و خواستم جوابش رو از شما دوستان سبز ، بشنوم و با استدلال شما بر رد یا قبول نظرم رو بدونم
با تشکر

آریِ من تازه از راه رسیده ام پس شما را که ساکن همینجا هستید با افکار خوبتان تنها میگذارم و میروم دنبال تفکرات مذهبی خودم.
خوش باشید
سلام بر دوستان اولین و ساده ترین دلیلی که منو به گوشت خوار بودن ترغیب میکنه دلیل زیر هست.
من که معتقد به الگو برداری از انسان های کامل دین خودم یعنی پیامبر و اهل بیت هستم هرچی اونها حلال اعلام کردن و خوردند رو طبق فرمایشاتشون انجام میدم و هیچ عذاب وجدانی هم ندارم مثلا کشتن گوسفند و خوردنش
به این لینک مراجعه کنیدمتن لینک
و از نظر سلامتی بدن هم که دوستان میگن میشه به همین استدلال کرد.
حال آیا با این وجود که من پیامبر را متصل به علم خدایی میدانم و او هم علاقه به گوشت داشت باز هم من به جانوران حلال گوشت ظلم میکنم؟ همان جانورانی که خدا آفریده و بدان ها بیشتر از ما علم دارد و او حلال اعلام کرده .
من حاضرم گیاهخوار بشوم به شرطی كه دوره هاي اين گياهخواري از تصویر آواتار میکی موس شروع بشه ! :D به همراه گل و گیاههای اطرافش :-)
نقل قول از کاربر گرامی maryam safaei :
کاربر عزیز"غبار نجف" سوالات به جایی پرسیدید! درباره این کتاب (البته هنوز مطالعه آن کامل نشده): به طور افراطی گیاه خواری را از هر لحاظ برترین راه یافته حتی در جایی آورده است که جلوی تمام جنگ ها گرفته می شود، تمام پزشکان و دانشمندان زیست شناس را در گمراهی مطلق دانسته (البته از قول یکی از گیاه خواران ایرانی این را آورده،) و به گونه ای این رژیم تغذیه ای را در حد معجزه دانسته اند! البته قضاوت نمی کنم که هنوز خیلی زود است برای نتیجه گیری؛ اما مطالب کتاب تفکر برانگیز هستند، خواندنش را پیشنهاد می کنم.

در مورد سؤالات کاربر عزیز "غبار نجف" پاسخشون رو اینجا نوشتم.
اما عرض شود که در مورد نقل قول های افراط گونه ای که از مرحوم آوانسیان در کتابم آوردم، بله، من هم با این حد افراط گرایی موافق نبوده و نیستم و به همین خاطر بعد از هر نقل قول، تحلیل های خودم رو هم نوشتم. البته زمانی که بخوایم از مزایای گیاهخواری بر هر جنبه ای از زندگی صحبت و تحلیل کنیم، خب دیگه این میشه یه کار تخصصی که کتاب رو هم واسه همین نوشتم، و طبعاً هر چند خودم گیاهخواری رو عاملی مؤثر می دونم اما باز هم معتقدم که این تنها عامل نیست و برای یک زندگی متعادل، باید کل روش زندگی متعادل و مثبت باشه...
از لطفتون هم سپاسگزارم که زود قضاوت نکردین و کتابم رو تفکر بر انگیز دونستین و اون رو به دیگران پیشنهاد کردین. به هر حال منم هدفم این بوده حاصل ساعت ها تحقیق و تجربیات خودم رو در بهترین و کوتاه ترین شکل ممکن با خواننده ها در میون بذارم که اونا مجبور نشن به اندازه ی من زمان صرف کنن و باعث یه صرفه جویی قابل توجه در زمان خوانندگان بشه که اگه علاقه داشتن، بیشتر دنبال کنن و بتونن حتی به نتایج بهتری برسن که قطعاً باعث خوشحالی من خواهد شد...
شاد و پیروز باشید
نقل قول از جناب غبار نجف:
اول آنکه اصلا مباحث مطروحه دراین تاپیک کاملا فلسفی و مکتبی ست و هیچ ربطی به مابقی سخنان ندارد . البته مدعیان به هر ، حربه ای دست یازیده اند تا با ترفند های مختلف عقاید افراطی بزرگان خود را به کرسی بنشاند و آن اباطیل را توجیه کنند .همانند " حیوان دردش می آید و از این قبیل اشک تمساح های نا معقولانه و .... البته حقیر هنوز کتاب را مطالعه نکردم به نظرم ، مناظرات دوستان برایم مفید تر بوده اما در نقد این کتاب و صاحبان این اندیشه ، قبل از اینکه کتاب را باز کنیم و ورق بزنیم نا خود آگاه بایک ادعای بسیار جالب رو برو می شویم ((گیاه‌خواری, بهترین راه به سوی - کمال - )) حالا بنده نمی دانم منظور نویسنده از کمال چه بود؟ آیا این کمال ، کمال جسمانیست یا روحانی ، ؟ و دیگر اینکه گیاه خوار ان عزیز ما (( البته گیاهان گل خانه ای !!!)) پاسخ گو باشند که ، آیا حقیقتا تنها راه کمال و شناخت مراتب حقایق انسانی که فرمود فَتَلَقَّى آدَمُ مِن رَّبِّهِ کَلِمَاتٍ ..... صرف کردن عمر گران بها در این ریاضت شاق است ؟ و دیگر ابواب کمال بروی همه مکاتب و همه عقاید و گوشت خوارن بسته است ؟‌ پاسخ را در ذهن خود بدهید و بعد شروع به خواندن کتاب کنید ...

عرض شود که من نویسنده ی این کتاب هستم. در پاسخ باید بگم اولاً ای کاش اول کتاب رو می خوندین چون من جواب تمام سؤالات و مسائلی رو که مطرح کردین اونجا دادم.
ثانیاً منظور من از کمال و کلاً تعریفی که هر کس از کمال داره، یه تعریف نسبی هست. به نظر شخصی خودم و با توجه به دلایل مختلفی که در کتابم توضیح دادم، رژیم گیاهخواری و تغذیه طبیعی می تونه به کمال در تمام ابعاد کمک کنه چرا که معتقدم این رژیم طبیعی انسان هست و قطعاً اگه برگردیم به طبیعت خودمون، همه مسائل رو راحت تر می تونیم حل کنیم. بنابر این به جای اینکه پاسخ سؤالات رو در ذهن خودتون بدین (که اونم بستگی به اطلاعات و بینش خودتون داره و معلوم نیست چقدر به دیدگاه های من مربوط باشه) کتابم رو مطالعه کنید و بعد اگه بازم سؤالی بود بفرمایید در خدمتتون هستم...
در ضمن من هیچ جای کتاب ادعا نکردم که این تنها راه کمال هست و حتی معتقدم که گیاهخواری به تنهایی کافی نیست! ولی معتقدم که ساده ترین روش هست و به همین خاطر اون رو بهترین می دونم چون گیاهخواری ریاضت نیست و در این رژیم فقط قراره عادات غذایی رو تغییر بدیم. قرار نیست آپولو بفرستیم فضا و یا کار خارق العاده ای انجام بدیم!
طبیعتاً با خوندن کتاب و دلایلی که اونجا هست تمام این قضایا بر خواننده روشن خواهند شد، و همونجا هم من ایمیلم رو گذاشتم که اگه بازم سؤالی باقی موند، بتونیم در موردش صحبت و تحقیق کنیم و چیزای بیشتری یاد بگیریم.
امیدوارم همه ی دوستان قبل از خوندن هر کتابی به این نکته توجه کنن که اسم و عنوان زیاد مهم نیست، بلکه محتواست که ما باهاش سر و کار داریم.
با سپاس و احترام
معین قهرمانی
با این که همه مواد دارای مضرات(سویا باعث جذب نشدن آهن در بدن میشود) و فوایدی هستند ولی من سویا رو یه منبع غذایی خوب میدونم.

البته در مورد سویا با توجه به تحقیقاتی که من داشتم، به جز مردم شرق آسیا که از زمان های قدیم زیاد سویا می خوردن و تا حد زیادی بهش عادت کردن و مقاوم شدن، در بقیه مردم جهان بعضاً آلرژی و حساسیت دیده میشه و یا مثلاً در بین گیاهخواران ایرانی که خیلی زیاد و هر روز سویا مصرف می کردن، بعضاً ناراحتی های تیروئید دیده شده.
و یا مثلاً در کشورهای اروپایی عده ی زیادی از مردم به گلوتن موجود در غلات (و به خصوص گندم) حساسیت دارن. در کل بدن ها با هم متفاوته و به جز میوه ها، سبزیجات، مغزها و دانه ها که غذاهای اصلی و دسته اول برا انسان محسوب میشن، بقیه چیزا در الویت دوم قرار می گیرن و بنابر این هر شخص باید نسبت به علاقه و ویژگی های بدن خودش از غلات و حبوبات استفاده کنه. مثلاً خود من با خوردن جوانه گندم بعضی وقتا حالت تهوع بهم دست میده (شاید به خاطر گلوتن بالاش باشه) و یا از توفو (پنیر سویا) زیاد خوشم نمیاد چون من بیشتر غذام میوه هست و ذائقم بیشتر به میوه های شیرین تمایل داره. البته تا حالا بعد از دو سال خام گیاهخواری، خیلی هم راضی بودم ازش و مشکلی نداشتم باهاش...
ضمناً من موقعی در مالزی بودم از یک دوست چینی-مالایی که در زمینه ی سویا خیلی تحقیق کرده بود، شنیدم که می گفت اکثر سویاها به روش غلط فراوری میشن و مواد نگهدارنده بهشون زده میشه که باعث کاهش کیفیت و مضر شدن اونها میشه. ایشون می گفت که بهترین فراورده های سویا وقتی به دست میاد که در شرایط مناسب و بهداشتی بذارن سویا جوانه بزنه و بعد بفرتسنش واسه حرارت دیدن و فراوری. ضمناً فراورده های سویا حرارت بسیار بالایی می بینه در نتیجه خیلی هم طبیعی نیست، ولی مضرات لبنیات حیوانی رو هم نداره و مصرف کمش برای افرادی که علاقه دارن و در عین حال مشکلی با سویا ندارن (اعم از آلرژی و سایر ناراحتی های گوارشی) تقریباً ایمن هست و دیگه مشکلات لبنیات حیوانی رو نداره (چه از نظر سلامتی و چه از جنبه ی حقوق حیوانات)
گیاه‌خواری, بهترین راه به سوی کمال
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک