راهنمای ریشه های فعلهای ایرانی، زبان اوستا و فارسی باستان و فارسی کنونی
نویسنده:
محمد مقدم
امتیاز دهید
گردآورنده: محمد بشیر حسین
202 صفحه
راهنمای ریشه های فعلهای ایرانی، زبان اوستا و فارسی باستان و فارسی کنونی
این کتاب باارزش در زمینه پژوهش در زبان پارسی و بررسی در ساختار دستور زبان و پیرایش آن بر روش دانش پذیر بسیار سودمند است. در این کتاب بسیاری از واژه های بیگانه با روش دستور زبان فارسیانه شده اند و روش کاربردی این کتاب می تواند سرمشق خوبی برای کارهای آینده باشد.
202 صفحه
راهنمای ریشه های فعلهای ایرانی، زبان اوستا و فارسی باستان و فارسی کنونی
این کتاب باارزش در زمینه پژوهش در زبان پارسی و بررسی در ساختار دستور زبان و پیرایش آن بر روش دانش پذیر بسیار سودمند است. در این کتاب بسیاری از واژه های بیگانه با روش دستور زبان فارسیانه شده اند و روش کاربردی این کتاب می تواند سرمشق خوبی برای کارهای آینده باشد.
آپلود شده توسط:
mansour2019
1392/09/14
دیدگاههای کتاب الکترونیکی راهنمای ریشه های فعلهای ایرانی، زبان اوستا و فارسی باستان و فارسی کنونی
دوم شما بهتره کتاب زبان شناس پرآوازه جهان «دیاکونوف» رو در پیوند با ریشه شناسی زبان کردی بخونی. در آن کتاب با پژوهشی ژرفنگرانه ثابت شده که زبان کردی و همچنین زبان هایی مانند تاتی، گیلکی و دیگرزبان ها در طول زمان از همه قوم های سراسر دور و بر خود تاثیر گرفتن و دگرگونی پیدا کردن بویژه از پارتی یا همان پهلوی اشکانی. نمیشه اون رو مانده مستقیم ماد یا آشوری دونست. بسیار خم و چم و زیر تاثیر گونه های زبانی بوده و تنها می توان کورسویی از نیای اون رو در همان پهلوی اشکانی دید. کردها همان اندازه نوادگان مادها و زبان آن ها تاثیر گرفته از زبان ماد است که گیلکها و تاتی ها و دیگران زیر تاثیر ماد بودند.
چنین دگرگونی در مصر داشتیم که مصری باستان به قبطی و سپس یونانی و در آخر با عربی جایگزین شدند. کردی بسیار خم و چم داشته و خویشاوندی مستقیم با هیچ زبان باستانی ایرانی ندارد وتنها با گواهمندی های نوشتاری می تونیم اون رو تا تا زبان های ایرانی میانه با زور برسونیم. برای همینه که شما در زبانشناسی در سراسر جهان فارسی باستان، میانه و نوفارسی داری ولی چیزی به نام کردی میانه یا کردی باستان یا بلوچی میانه یا گیلکی باستان یا همانند این ها نداری.
از نگر زبانشناسی کردی زبانی ایرانی بوده که زیر تاثیر بسیاری چیزها شده کردی کنونی و برای همین آن را زبان نوایرانی می نامیم.
همچنین کتاب های ژرفنگرانه تری نسبت به کتاب بالا درباره ریشه یابی کنش(فعل) های فارسی در دانشگاه های جهان در سال 2003-2009 نوشته شده که هر یک میان 700 تا 900 رویه دارند. .
به جملات ایشون دقت کنید:
"...و تنها می توان کورسویی از نیای اون رو در همان پهلوی اشکانی دید.."
" ... وتنها با گواهمندی های نوشتاری می تونیم اون رو تا تا زبان های ایرانی میانه با زور برسونیم..."
" ...چیزی به نام کردی میانه یا کردی باستان یا بلوچی میانه یا گیلکی باستان یا همانند این ها نداری..."
لحن زشت و سخیفی که همیشه از سمت پان فارس ها وجود داشته، همین لحن نامحترمانه باعث شده که ملت های ایران احساس بدی به نیم زبان کنونی فارسی داشته باشند.
در ضمن فارسی کارنامه درخشانی نداره هم خودش رو نابود کرد و هم باعث آسیمیله شدن و نابودی زبان ملت های گیلکی و مازندرانی و تات و تالش و ... شد. کوردها و بلوچ بیشتر زبانشان را حفظ کردند و در مقابل آسیمیلاسیون شما ایستادگی کردن برای همین از کرد و بلوچ تا این اندازه متنفرید.
امروز زبان کوردها و بلوچ ها خیلی بیشتر ویژگی ها و خصیصه های زبان های باستانی و میانی را دارند تا فارسی نو شما. در محاصره اتراک و اعراب و با به حاشیه راندن زبان های ایرانی روبه نابودی هستید
محمد مقدم پیشگام زبانشناسی ایران است. جدای از این با پایمردی و سخنرانیهای ایشان بود که فرهنگستان دوم پایهگذاری شد. بیایید برای اینکه خودی نشان دهیم بیهوده از بزرگان ایران زمین خرده نگیریم.
آقایون یا هنوز نفهمیدن که زبان علم در دنیا همان زبان استعماره و به زور سیاسی، اقتصادی، نظامی زبان رسمی گفتگوهای علمی شده ( و درصد اندکی از این تبدیل شدن به زبان جهانی علم به علت پیشرفت فناوریه، مثال نقضش هم کشورهایی مثل ژاپن میشه که پیشرفت تکنولوژی اونها باعث تغییر در قطب های زبانهای جهانی علم نشده و نخواهد شد!) یا قصد دارن تریپ استعمارگری بردارن زبونم لال :D
این مباحث بر سر ریشه های زبان رو حتی توی سایت های افغانی هم میتونید ببینید، خیلی داغ خیلی پر حاشیه، امّا اگه اهم و مهم هنوز مهم باشه، اصلاً این بحث ها رخ نمیده و فرصتی براشون نمی مونه، نقدمون رو دارن می برند و ما به حلوای نسیه دهان شیرین می کنیم.
:O:O:O:O:O:O
گفته زبان اوستا و پارسی باستان این ها دو زبان جدا هستن این یکی شون نکرده
دزدی فرهنگی؟؟؟ زبان اورامی!!!!؟؟؟؟؟ خیلی جالبه زبان اوستایی از زبان های ایرانی شاخه شمال شرقیه و پارسی باستان از زبان های ایرانی شاخه جنوب شرقی
دیگه نمی دونستم اینم به نام خودتون زدین :O:O:O:stupid:
زبان اوستا هورامی ( اورامی) بوده
دزدی فرهنگ به کجا رسیده :))))