رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

نیم قرن در باغ شعر کودکان

نیم قرن در باغ شعر کودکان
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 11 رای
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 11 رای
گزینه‌ای از اشعار عباس یمینی شریف.

شعر کودک از حیث انتخاب کلمات، اوزان، قوافی و مضمون دارای نکته‌هایی باریک‌تر از موست که داوری درباره آن کار هر کسی نیست. کار کسی است که هم کودک‌شناس باشد، هم شعرشناس و هم دارای صفات و ویژگی‌های یک مربی وارسته و برای از اغراض و امراض و کینه‌ها. شعر کودک، کلامی است موزون، خوش‌آهنگ و برانگیز که از حیث وزن، قافیه، معنی، مضمون، قالب و پیام دارای ویژگی‌های مخصوص به خود است. این کتاب دربرگیرنده گزیده‌ای از اشعار عباس یمینی شریف است که طی نیم قرن برای کودکان سروده است. در ابتدای کتاب بحث مفصلی درباره شعر کودک و ویژگی‌های آن نیز آورده شده است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
mahjoob
mahjoob
1391/09/21

کتاب‌های مرتبط

گاو مهربون روباه نادون
گاو مهربون روباه نادون
5 امتیاز
از 4 رای
روزهای بهار
روزهای بهار
4.3 امتیاز
از 3 رای
سرودهای سالک
سرودهای سالک
4.5 امتیاز
از 23 رای
کلاغ باغ بالا
کلاغ باغ بالا
4.6 امتیاز
از 5 رای
شعر به شعر
شعر به شعر
4.6 امتیاز
از 7 رای
برف بازی
برف بازی
4.6 امتیاز
از 10 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی نیم قرن در باغ شعر کودکان

تعداد دیدگاه‌ها:
1
چه قدر این زبون نرم و لطیف و گویا که دوستدار کودکانه رو دوست دارم.

دانلود رایگان

اگر عضو نیستید در کمتر از یک دقیقه عضو شوید و کتاب اول خود را رایگان دریافت کنید.

ورود / ثبت‌نام

دانلود بدون معطلی

این کتاب را بدون نیاز به عضویت، خریداری کنید. پیش از خرید، می‌توانید از طریق گزینه مطالعه آنلاین، صفحاتی از کتاب را مشاهده کنید.

خرید   59,000 تومان
نیم قرن در باغ شعر کودکان
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک