رسته‌ها
سه رساله درباره تئوری میل جنسی
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 345 رای
نویسنده:
مترجم:
هاشم رضی
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 345 رای
کتاب حاضر از جمله کتاب های است که سروصداهای زیادی در زمان انتشار در جهان به پا کرد .
این کتاب شامل سه زیر مجموعه:
رساله اول: درباره مسائل کلی جن/.سی و بیماری ها و اختلالات مرتبط با این غریزه طبیعی می باشد.
رساله دوم: درباره میل /.در دوران کودکی تا زمان بلوغ را شامل می شود.
رساله سوم :در مورد میل جن/.سی در دوران بلوغ می باشد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
256
آپلود شده توسط:

کتاب‌های مرتبط

برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی سه رساله درباره تئوری میل جنسی

تعداد دیدگاه‌ها:
101
فروید با بنا نهادن نظریه مکان نگرانه خود درباره اجزای روان، یعنی نهاد،اگو و سوپراگو و افزودن ناخودآگاه و به تبع آن پیشاآگاه به درون تحلیل روان فردی و نسبت دادن نحوه ارتباط این سه بخش از روان با ناخودآگاه، پیشآگاهی و خودآگاهی در تفسیر رویاهای فرد و همچنین پیدایش و تکوین تمدن انسانی، روانکاوی خود را پایه گذاری کرده و گام بلندی در جهت توضیح و تبیین عقلانی روان انسان و نسبت آن با تمدن بشری برداشت. نکته مهم در مورد فروید اینه که از روانشناسی سطحی و رفتارشناسانه که صرفا متکی به خودآگاهی است پس کشید و به ورطه فردگرایی اخلاقمندانه سقوط نکرد.
سلام دوستان عزیز
درک و فهم فروید از هر ذهنی بر نمیاد. باید روان شناس باشی تا بفهمی زاویه دید فروید چیه.جایگاه فروید در علم روانشناسی مثل آب برای ماهی هست و این برای هر کسی قابل فهم نیست. پس تحمل کنید.
[quote='padshah nashnas']شرم آوره این کتاب اینقدر پر دانلود هستش[/quote]
شرم آور کوته بینی شماست که یکی از با ارزش ترین کتاب های حوزه روانشناسی رو با این دیدگاهتون خدشه دار میکنید
[quote='padshah nashnas']شرم آوره این کتاب اینقدر پر دانلود هست
[/quote]
چقدر کوته بین و کوته نظرند کسانی که به دنبال واژگان شهوانی و بی ربط در آثار مردی بزرگ مثل فروید بگرده
مثل این که دنبال یه سحنه ناجور توی فیلم جنگ ستارگان جرج لوکاس بگردی
زنی که برهنه در شهر چرخید تصاویر
(Godiva) همسر دوک کاونتری انگلیس زنی خیلی محبوب و محترم بود. وقتی ظلم شوهر و مالیات سنگینی که باعث بدبختی مردم شده بود،را مشاهده کرد . اصرار زیادی کرد به شوهرش که مالیات رو کم کنه ولی شوهرش از این کار سرباز می زد. بالاخره شوهرش یه شرط گذاشت، گفت اگر برهنه دور تا دور شهر بگردی من مالیات رو کم می کنم . گودیوا قبول می کنه، خبرش در شهر می پیچد، گودیوا سوار یک اسب در حالی که همه ی پوشش بدنش موهای ریخته شده روی شانه اش بود در شهر چرخید، ولی مردم شهر به احترامش اون روز، هیچکدوم از خانه بیرون نیامدند و تمام درها و پنجره ها رو هم بستند.در تاریخ انگلیس و کاونتری بانو گودیوا به عنوان یک زن نجیب و شریف جایگاه بالایی داره و مجسمه اش در کاونتری ساخته شده است.
چرا دانلود نمیشه کتابا چرا اینجوریه سایتتون
این کتاب میتونه به فهم بیشتر کتاب تمدّن و ملالت های آن کمک کنه.کتابی که اگه مطالعه قبلی داشته باشی میتونی متوجهش بشی ,....
این کتاب میتونه به فهم بیشتر کتاب تمدّن و ملالت های آن کمک کنه.کتابی که اگه مطالعه قبلی داشته باشی میتونی متوجهش بشی.وگرنه خیلی سطحی درکش می کنی.وفکر میکنی که منظورش عمکرد آنی و زودگذر و سطحیه.درهرصورت چه بخوایم قبول کنیم و چه نکنیم شاخه های مختلف روانشناسی امروز همشون برگرفته شده از همون روانکاوی هستند.فروید در مقاله توضیحات، کاربردها و راهکارها، ۱۹۳۳، می گوید: "این تقریباً ویژگی جهان‌شمول این «جنبش‌های جدایی طلبانه» است که هر یک جزیی از گنجینه موضوعات روانکاوی را بر می‌دارد و خود را بر اساس این قاپیدن مستقل می‌کند.
آنهایی که بدنبال توجیه شهوترانی و خوشی باشند برای آن نیازی به فروید ندارند، چون انگیزه جفت یابی(غریزه جنسی) بطور طبیعی در همه جانوران هست و انسان هم گونه ایی جانور بشمار می آید ،
اما انصافا اگر کسی یا جامعه ایی همه آرمانش در خرسندی انگیزه های جانوری باشد پس فرق میان انسان و دیگر جانوران در چیست؟
آیا شما در زندگی روزمره تان به آدم وارسته ایی که انگیزه های ذهنی را آرمان خود میداند بیشتر احترام میگذارید یا کسی که همه کوشش خود را در ارضای شهوت میداند؟
در ضمن یک پژوهشگر انگلیسی بنام Adam Curtis فیلم مستند جالبی در انتقاد فرویدیسم و تاثیر بد و زیانبخش آن بر جامعه ساخته بنامThe Century of the Self که دیدنش را به همه اندیشمندان پیشنهاد میکنم
کار گوستاو یونگ سوئیسی روانشناس دیگری بطور همزمان با فروید بود ، که نهاد ناخودآگاه و پسیکوآنالیسم را نخستین بار مطرح کرد ، اما او نیازهای خوشی یابی(لیبیدو) را خاستگاه انگیزه های آدمی نمیدانست بلکه خواسته های جنسی جانوری را از خواسته های عشقی که تنها در آدمی است جدا میدانست و آنرا فرجام انگیزه ژرفتری در روان غیر مادی آدمی میشمرد ، همچنین او ارزشهای آرشیه تیپ/ Archetypes که برابر با ارزشهای اجتماعی نهادی در یک یک مردمان است را در رفتار ملتها موثر میشمرد، اما روشنفکران مکتب فرانکفورت که بیشتر یهودی چپگرای ماتریالیسم بودند ، نگذاشتند تا یونگ که مسیحی معنویگرا بود ، شهرت پیدا کند و تا توانستند فروید را بزرگ کردند و او را بر سر زبانها انداختند.
حتی امروزه هم استادان روانشناسی بی انصافانه نمیگذارند و نمیخواهند تا درباره یونگ چیزی دانسته شود و فروید ماتریالیست را تنها آتوریته می نمایند.
فروید انسان را از حد جانور هم پایینتر آورد.
سه رساله درباره تئوری میل جنسی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک