رسته‌ها
وداع با اسلحه
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 346 رای
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 346 رای
وداع با اسلحه ( A Farewell to Arms) رمانی از ارنست همینگوی (۱۸۹۹-۱۹۶۱)، نویسنده امریکایی و برنده جایزه نوبل ادبیات، که در سال ۱۹۲۹ منتشر شد.
سرخوردگی از چیزهای مقدس و وازدگی از کلمات مجرد یکی از مشخصات اصلی نسل بعد از جنگ جهانی اول بود. جوانانی که با شور و شوق به جبهه رفته بودند، از آنچه مقدس و پر افتخار بود رمیدند و آن قدر کلمات پرطمطراق در گوششان فرو خوانده شد که حالت آشوب به آنها دست داد...همینگوی بهتر از هر کسی این حالت را دریافت و ...
سادگی بی‌خدشه این رمان، زیبایی کم‌نظیری به آن می‌دهد. هنر همینگوی در این است که موضوعی رمانتیک را به طرزی غیررمانتیک نقل می‌کند، و این نکته تناقضی بس گیرا به وجود می‌آورد که سخت‌گیرترین خواننده‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. در اوایل ۱۹۱۷، هنری به عشق اعتقاد ندارد و جنگ به نظرش ورزشی سرگرم‌کننده می‌آید؛ اما در پایان همان سال، به حقیقت عشق و جنگ پی می‌برد. هنر نویسنده درمحسوس گرداندن این تحول خاصه بدان سبب است که نه دست به تجزیه و تحلیل می‌زند و نه دست به نقل جمله‌های سنگین و پرمعنی، بلکه فقط به واقعیت و مطالب عینی و روزمره اکتفا می‌کند. اگر هنری تغییر کرده‌است، بدان سبب است که زیسته و آموخته‌است. رمان بدان اکتفا می‌کند که آنچه او می‌بیند به ما نشان دهد و ملاحظات او را منعکس کند. خواننده، قهرمان داستان را گام به گام دنبال می‌کند و نرم نرم، بدون آشفتگی، به جایی می‌رسد که او را دوست بدارد و خود را جای او بگذارد. سرانجام باید گفت سبک همینگوی چنان نرم و هموار است که هیچ تلاش و تقلایی را نشان نمی‌دهد. این سبک، که در آن زمان انقلابی تلقی می‌شد، نویسندگان بسیاری، به خصوص امریکاییان را تحت تأثیر قرار داد. همه آنها کوشیدند، در حد توان خود، از همینگوی تقلید کنند، ولی بیهود بود. چون همینگوی شگردهایی خاص خود دارد که برخلاف معمول، به نوشته‌هایش طبیعی بودنی ستایش‌انگیز می‌بخشد. گفتگوها و سرگذشتها در یکدیگر حل می‌شوند و به صورتی زلال، به گونه‌ای تحسین برانگیز زلال، جریان می‌یابند.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
216
آپلود شده توسط:
soli67
soli67
1388/03/22

کتاب‌های مرتبط

کجا بجویم تو را ؟ کجا بجویم تو را ؟
5 امتیاز
از 1 رای
پاجوش پاجوش
4.2 امتیاز
از 33 رای
پیر دختر پیر دختر
4.2 امتیاز
از 37 رای
Compass Rose Compass Rose
0 امتیاز
از 0 رای
زن بیگناه زن بیگناه
4.5 امتیاز
از 287 رای
خاطرات خانه اموات خاطرات خانه اموات
4.5 امتیاز
از 252 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی وداع با اسلحه

تعداد دیدگاه‌ها:
76
اثری فوق العاده از نویسنده ای بی نظیر و مترجمی چیره دست که زشتی و پلیدی جنگ را به خوبی به نمایش درآورده است.
یکی از بهترین کتابهایی که تا بحال از همینگوی خوندم. عااااالی بود
واقعا یکی از بهترین کتابهاست واقعا عقده لذت رو نسبت به این کتاب دارم♥
بی شک یکی از بهترین کتابهاییست که تا به حال خوندم
خیلی برام پیش اومد ک در طی دوران تحصیلم در رشته ی ادبیات انگلیسی، آثار مشهوری رو بخونم ک بشدت دلمو زده باشن و یک اثر یک تنه میل ب مطالعه _ ک در تک تک سلولام جریان داره_ رو ب یک باره بخشکونه.و مدتها طول بکشه تا باز روی فُرم بیام!!!
برعکس آثار نچندان مشهوری هم بودن ک روح و روانمو در جهت مثبت ب بازی گرفتن.
صد البته ک "وداع با اسلحه" جزو دسته ی اول بود و بشدت منو همینگوی زده کرد!! ب حدی ک بدجنس شدم و گفتم اثری ک سرپایی نوشته شده باشه خب بهتر از این نمیشه!! شاید برای اون دسته از دوستانی ک نمیدونن جالب باشه ک بدونن همینگوی عادت داشته سرپا بایسته و بنویسه!!!نمیدونم آیا واریس هم گرفته یا نه اما مطمئنا گاهی خسته شده و سعی کرده ی جوری سرو ته اثرو بهم بیاره!
این نظر شخصی بنده است.توصیه میکنم خودتون "وداع با اسلحه" رو بخونید ......شاید برای شما منجر ب "وداع با مطالعه " نشه! برای من ک سرآغاز "وداع با آثار همینگوی بزرگ" بود.
من این کتاب را به پیرمرد و دریا ترجیح می دهم
رمان های امریکایی یک واقع گرایی خاصی دارند که حتما به یکبار خواندن می ارزند.
سریعتر یه لینک دانلود قرار بدین :((:((:((:((نمیخاین که با این کتاب واع کنم:((
بسیار عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود.
فرمانده پدر شوهرم این کتاب رو زمان جنگ بهش یادگاری داده بود
افتضاحه در معنی واقعی کلمه.هیچی نیست هیچی فقط هجویاته
وداع با اسلحه
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک