رسته‌ها
بینوا و من
امتیاز دهید
5 / 5
با 1 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 5
با 1 رای
از متن کتاب:
تازه پا ببستر نهادم که پس از سه شبانه روز بی خوابی استراحت کنم. چنانکه متذکر شدم، مدتی بود که از دوستان اشراف خود خبری نداشتم و تازه از چاپخانه بمنزل مراجعت کرده بودم. زنگ در و تلفن با هم صدا کرد.
گوشی تلفن را برداشتم که ناگاه صدای ناله و زاری و فریاد دلخراشی بگوشم رسید که مرا به کمک می طلبید.
متعاقب این صدا گفت که اکنون اتومبیل شخصی خود را برایم فرستاده است. تا خواستم از صاحب صدا تحقیقی کنم تلفن قطع شد. مضطرب و هراسان بطرف در رفتم و آن را باز کردم.
بمحض برخورد با او لرزش خفیفی براندامم افتاد، بی اختیار فریاد کشیدم:
مهدی خان این خانم تو بود ...
مهدی خان «شوفر» پروین در حالیکه اشک از دیدگانش جاری و بغض گلویش را گرفته بود گفت:
- نه خانم نه ... آقا ... آقا
- آخر آقا چه ... مهدی چرا درست صحبت نمیکنی؟
شوفر شروع بآه و ناله نمود و گفت:
- خانم، آقا حالشان بد است. باید زودتر بدنبال طبیب برویم.
لرزش سراپایم را فرا گرفته بود...
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
174
آپلود شده توسط:
Naargill
Naargill
1403/10/10

کتاب‌های مرتبط

بن بست قهرمانی
بن بست قهرمانی
5 امتیاز
از 4 رای
سرگذشت یک سفر
سرگذشت یک سفر
4.2 امتیاز
از 5 رای
سنگی بر گوری
سنگی بر گوری
4.3 امتیاز
از 72 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی بینوا و من

تعداد دیدگاه‌ها:
12
لطفا لطفا و لطفا فضای بحث در سایت را خراب نکنید. زیر هر کتابی با ربط و بی ربط به افرادی که همفکر شما نیستند حمله نکنید.
چند حساب کاربری را مسدود کردم. خواهشا با رعایت جنبه ادب و احترام در مورد کتاب بحث کنید
برای داشتن دیدگاه مناسب سیاسی، شما نیازمند به مطالعه(هرچند حداقلی)مواردی چون فلسفه،جامعه شناسی،تاریخ،سیاست و اقتصاد هستید.با خواندن فلسفه شما علاوه بر آشنایی با مکاتب فکر گوناگون،دارای ذهن اندیشمندی می شوید.برای نمونه در می یابید که هرگونه اظهارنظر(موافق یا مخالف)حکومت شاه،باید تا تاریخ 22 بهمن 57 باشد و اتفاقات پس از آن نمی تواند شاهدی برای خوب یا بد بودن آن حکومت باشدپیشنهاد:تاریخ فلسفه غرب از آنتونی کنی.با خواندن جامعه شناسی شما با جوامع گوناگون و ریشه های برآمدن یا فرو رفتن آنها آشنا می شوید.مانند کتابهای چرا ملتها شکست می خورند و راه باریک آزادی از عجم اوغلو و رابینسون.برای نمونه می آموزید که رشد واقعی هر کشور منوط به رشد همزمان اقتصادی و فکری فرهنگی میسر است که این دومی تنها در جوامع غیر استبدادی ممکن است.با خواندن تاریخ شما از سرگذشت اقوام بشری و دلایل موفقیت ها و شکست های آنها مطلع می شوید.در نتیجه شما شیفته آزادی و مخالف حکومت های تکنفره خواهید شد.پیشنهاد:ایران در بین دو انقلاب از آبراهامیان و روزگاران از زرین کوب.با خواندن سیاست از مکاتب سیاسی گوناگون مطلع شده و آزاد اندیش خواهید شد.پیشنهاد:جامعه باز و دشمنان آن از پوپر.با خواندن اقتصاد با سیاستهای مناسب اقتصادی برای رشد بهتر کشور آشنا خواهید شد.پیشنهاد:اقتصاد در یک درس از هازلیت و توهم رشد از پیلینگ.در پایان خواهش این کمترین از عزیزان طرفدار حکومتهای مطلقه،مطالعه بیشتر و افزودن سواد سیاسی اجتماعی است.
شخص پرستی ، فرد محوری و قدیس سازی ، شاخه ای از بت پرستی است و دقیقا به همین علت ، عموم مردم پس از مدتی ، از این نجاست ، دوری می کنند ....
سلام بر مدیران کتابناک
چرا بخش دیدگاه ها unlike یا downvote نداره. هنوز دیر نشده میشه اضافه کرد.
جهان هستی همینطوره هم upvote داره هم downvote، کار هر کدوم بدون دیگری ناقصه.
آفرین چه پیشنهاد خوبی منم موافقم
این کار دوتا مزیت داره
یکی اینکه دیگه لازم نیستش برای هر چرت و پرتی و هر اتهام بی سر و تهی آدم بخواد جواب بنویسه.
دوم اینکه خیلیا شخصیتشون اجازه نمیده با چند نفر وقیح بحث کنن. یه دیس لایک می‌زنن عبور می‌کنن.
رفتارهای رادیکال بخاطر کاریه که شما با انقلاب‌تون کردید و سرنوشت چند نسل رو سیاه کردید. اون همه اصلاحات و رشد اقتصادی و فرهنگی ایران در قبل ۵۷ رو ندیدید. این همه بدبختی و حقارت بعد از ۵۷ رو هم ندیدید و هنوزم کورید.
بعد شما ناقص العقل‌ها انتظار دارید چی بهتون بگن وقتی هنوزم روی حماقتتون پافشاری می‌کنید؟ دیگه باید چی بشه که شماها اشتباهات گذشته رو گردن بگیرید و دست از سر این مردم بدبخت بردارید؟ گاهی میگید شما مردم عقل ندارید بفهمید چی خوبه براتون. فقط ۵۴ تا روشنفکر میفهمن!
همیشه نگاه از بالا دارید و فکر می‌کنید مردم نادانن و شما باید بهشون آگاهی بدید!
البته اغلب شماها الان خوشبختانه عمر خودتون رو کردید و در دهه‌های آخر زندگی هستید. در حد همین فضای مجازی جفتک بندازید و همدیگه رو لایک کنید کافیه. خوشبختانه در آینده نقشی ندارید
با این بینش ابلهانه، تو و امثال تو نخواهید توانست که نقشی در ساختن آینده ی ایران بازی کنید. بی سوادی، فحاشی، بی اطلاعی از حقایق ملموس، غرق بودن در توهمات گذشته، بازی کردن در زمین ایران ستیزان، آکبند نگه داشتن مغز و عدم تفکر و استدلال منطقی و... هر کدام به تنهایی برای زوال یک انسان کافیه.
هر نوع ، تمرکز قدرت و مادام العمری قدرت ، در یک نفر می تواند موجب ایجاد فساد و استبداد شود چه به نام مذهب باشد چه زیر پوشش تاج و تخت ..
این نکته بسیار ساده و بدیهی را یک عده نادان ابله کوته فکر نمی خواهند بفهمند
یا منافعشان در نفهمیدن این نکته ساده است ....
ملکه اعتضادی،فاحشه با کلاسی که مهمترین نقش اش در تاریخ ایران رهبری فاحشه های شهر نو در کودتای 28 مرداد و همراهی با اراذل و اوباشی چون شعبون بی مخ بر علیه دکتر مصدق بود.کودتای ننگینی که شوربختانه یکی از نتایج آن انقلاب 57 شد
دوست عزیز این چه حرفیه ، شما به انقلاب مردمی علیه مصدق ، می گی انقلاب فواحش ...
درسته که شاه ، تمام مصادر سیاسی مانند مجلس را قبضه کرده بود و صدا و سیما و رسانه ها و انتشارات را تحت کنترل داشت و معترضین را در خیابان با ژ ۳ به رگبار می بست و نویسندگان را در دادگاه های نظامی محکوم می کرد و ساواکش زندانیان سیاسی را سر خود شکنجه و اعدام می کرد و اطراف شهرهای بزرگ از حلبی آبادها و فقر و فساد انباشته بود ...
ولی در عوض ، دلار هفت تومان بود و حجاب آزاد بود و ارتش اف ۱۴ داشت و ما ذوب آهن و .... داشتیم و گوشت و میوه ارزان بود .... مهم ، شکم و زیر شکمه، آزادی میخای چکار ، مگه بیکاری ؟!!!
دیدیم وقتی قدرت دست شما بوده چقدر آزادی بوده!
تهمت زدن و محکوم کردن بدون دلیل ، یکی دیگر از نشانه های فاشیست بودن بینش انسان است .... قدرت ، کجا دست ما بوده و من کی و کجا از وضع فعلی دفاع کرده ام ؟
تازه به فرض که همه بد ، آیا این توجیه گر استبداد نظام سلطنتی می شود ؟
چون دیگران بدند پس ما هم بدیم ! !!!
بینوا و من
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک