رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

رشت شهر ستاره: پژوهشی در معنای لغوی رشت

رشت شهر ستاره: پژوهشی در معنای لغوی رشت
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 6 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.2
با 6 رای
دروازه اروپا و شهر باران‌های نقره‌ای با بام‌های سفالین مه‌آلود، القابی است که به شهر زیبا و خرم رشت، کرسی و مرکز سرزمین گیلان داده شده است. اما فرهنگ‌های فارسی معنای رشت را به صورت کلاف سردرگمی درآورده‌اند. در این کتابچه درباره معنای معنای لغوی رشت تبیین شده است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
yashartr
yashartr
1400/11/11
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی رشت شهر ستاره: پژوهشی در معنای لغوی رشت

تعداد دیدگاه‌ها:
1
شهر ستاره ؛ آن هم در جایی که به رغم درخت زدایی و خشکاندن آبگیرها و گوراب ها ... ؛ هنوز آسمان ابری و پرباران است ؟ برای درک معنای « رشت » باید به واژه در بافت واژگانی مردم منطقه توجه کرد . رشته ( نخ ) ، رشته خشکار ( که از رشته های خمیر برنج رقیق شده تولید می شود ) ، رشته رود ، ریسمان ، ویریس ( که با رشتن / ریسیدن کاه برنج تولید می شد ) و ... در این بافت معنایی ، نام گذاری رشت مانند لاجُن ( لاهیجان ) و شلمُن ، بیشتر به نوع کار مردم ( تولید و عرضه نخ ابریشم ) یا نوع ساخت و چینش خانه ها و مغازه ها ربط دارد تا به آسمان و ستاره های غالباً ناپیدای آن . وقتی ملجه دشت ( دشت گنجشک ) ، جُر ده ( ده بالا ) ، آکول سر ( روی تپه دارای مزار ) و شیف رو ( رود رستاک ) به ملجا دشت ، جواهر ده ، گل سَرَک و شفا رود برگردانده می شود ؛ رشت هم می شود شهر ستاره .
رشت شهر ستاره: پژوهشی در معنای لغوی رشت
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک