رسته‌ها
مبانی روانکاوی فروید
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 83 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 83 رای
فروید را همراه با داروین، مارکس و انشتین، چهاربنیان اصلی به راه انداختن جریان علوم جدید می شناسد. گرچه بی پروایی های علمی و هنجارشکنی های الزام ناپذیر او باعث گردید، چه درعصر خودش و چه درسالهای پس از خویش تا به امروز منتقدانی جدی و سرسخت داشته باشد. هرچند بسیاری از این انتقادها و انکارها ناشی از عدم درک صحیح پیچیدگیهای نظریه او میباشد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
107
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
mohamad52
mohamad52
1392/02/06

کتاب‌های مرتبط

درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی مبانی روانکاوی فروید

تعداد دیدگاه‌ها:
8
زمانی که نازی ها در آلمان به قدرت رسیدند، با سوزاندن علنی کتابهای فروید به همراه کتابهای سایر به اصطلاح دشمنان حکومت ، مانند البرت انیشتین و ارنست همینگوی احساسات خودرا نسبت به آنها ابراز کردند...
شماروبخدا صوتی اینارووووووووووو لطف بکنین
دوست گرامی گلبرگ68
بله حق باشماست بنده نگاه منصفانه ای به اندیشه های فروید نداشتم. قبول دارم فروید هنوز زنده است وتاثیر او بر روانشناسی غیرقابل انکار است محوری ترین نظریه منسوب به فروید که فرایندهای ناخوداگاه است عامل اکثر رفتارهای ما می باشدویکی از بنیانهای فکری روانشناسی است وهمچنین اهمیت او درمسائل جنسی و پرخاشگری که سنگ بنای فیلمهای پرطرفدار هالیوود وکتابهای پرفروش است.همچنین عقاید او درباره مکانیسم های دفاعی که پشتوانه تجربی دارد.وبه قول معروف تاثیر فروید در روانشناسی مانند تاثیر بختک بوده است.
دوست گرامی vadedad:اینو قبول دارم که نظریه ی فروید در رابطه با ماهیت انسان یه کم بدبینانه ست
ولی نظریه هایی ک در رابطه با ناخودآگاه و فرآیندهای دفاعی و و علم روانکاویش ارائه داده فوق العاده ست و هنوزم ک هنوزه جز بهترین نظریه هاست
توصیه میکنم کتاب توتم و تابو فروید رو هم مطالعه کنید تا بیشتر با شخصیت فروید آشنا بشید...
این کتاب متاسفانه فاقدِ‌ پانویس‌ و منبع‌دهیِ دقیق است و برای من این دو مورد اهمیت زیادی دارد.
یک متنِ پژوهشی حتما باید از نظر «منبع‌شناسی» پربار باشد. آنهم هنگامی که دربارهٔ شخصیتِ دیگری‌ست.
نظریه های فرویدواقعامحشره بیشترکتاباشوخوندم توصیه میکنم بخونید8-)
رفتار انحرافی زمانی پیش می آید که نهاد فعال و غیر قابل کنترل, با فراخود کمتر فعال ترکیب می شود و در همان حال خود سهل انگار می شود و در هدایت فرد نقشی را ایفا نمی کند.
شیفته ی خود بیخیال در این حالتم!:D
برداشت فروید از ماهیت انسان بدبینانه است .ما به اضطراب به ممانعت شدن از تکانه ها وتنش وتعارض محکومیم.هدف زندگی کاهش دادن تنش است.روانشناسان از فروید به خاطر تاکید خیلی زیاد برنیروهایی زیستی ومیل جنسی وپرخاشگری وآشفتگی هیجانی ورویدادهای کودکی وهمچنین از برداشت منفی او از زنان انتقاد کرده اند.
مبانی روانکاوی فروید
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک