رسته‌ها

یوستین گردر
(1952 م)

نویسنده و معلم
مشخصات:
نام واقعی:
یوستین گردر
سایر نام‌ها:
یوستاین گوردر، یوستین گوردر
تاریخ تولد:
1952/08/08 میلادی
تاریخ درگذشت:
محل تولد:‌
اسلو، نروژ
جنسیت:‌
مرد
ژانر:‌
فلسفه، رمان، داستان کوتاه، ادبیات کودک و نوجوان
زندگی‌نامه
عمده شهرت او به‌خاطر نگارش کتاب آموزش فلسفه در قالب داستان با عنوان دنیای سوفی است./\r\n/او رمان‌نویس و خالق داستان‌های کوتاه است که بیش‌تر دارای اطلاعات فلسفی برای مخاطبین جوانش می‌باشد. یوستین گردر در رشته فلسفه، الهیات، و ادبیات از دانشگاه اسلو فارغ‌التحصیل شد و سپس به‌مدت ده‌سال به‌تدریس «تاریخ عقاید» در دبیرستان‌ها پرداخت. او در حال‌حاضر به‌عنوان نویسندهٔ آزاد درکنار ِ همسر و دو پسرش در اسلو زندگی می‌کند. رمان معروفش به‌نام دنیای سوفی که در سال (۱۹۹۱ میلادی) منتشر شد او را به شهرت رساند. این کتاب تاکنون به‌بیش از ۵۰ زبان مختلف برگردانده شده و میلیون‌ها جلد ِ آن به‌فروش رفته‌است. از روی کتاب دنیای سوفی فیلمی نیز به‌همین نام ساخته‌اند.
بیشتر
ویرایش

کتاب‌های یوستین گردر
(7 عنوان)

آخرین دیدگاه‌ها

تعداد دیدگاه‌ها:
2
 آزادیم و آزادی ما باعث می شود، سراسر زندگی محکوم به انتخاب کردن باشیم. هیچ نوع ارزش و قوانین دائمی برای اطاعت وجود ندارد. همین موضوع اهمیت انتخابمان را بیشتر می کند. چون کاملا در برابر کارهایمان مسوولیم. سارتر تاکید کرد انسان هرگز نمی تواند از مسوولیت اعمالش فرار کند. نمی توانیم با گفتن اینکه مجبوریم سر کار برویم، یا مجبوریم انتظارات جامعه را در مورد روش زندگی برآورده کنیم از مسوولیت انتخاب شانه خالی کنیم. کسی که به هر طریقی وارد توده بی هویت می شود، خودش هم انسانی بی شخصیت می شود که از خودش فرار کرده و درون زندگی دروغین گرفتار شده است. آزادی انسان به ما تحمیل می کند که خودمان کاری بکنیم، از خودمان چیزی بسازیم تا وجود اصیل یا حقیقی داشته باشیم.


چندسطرکتاب


فقط یک سوال دیگر را که جواب بدهی دیگر تمام میکنم. دو نهال هم سن و سال در باغی کاشته میشود. یکی از آنها در خاک خوب و نقطه آفتابگیر است و آب هم فراوان می خورد. دیگری در خاک بد و گوشه ای تنگ و تاریک. کدام بهتر رشد می کند و کدام میوه بیشتری می دهد؟


- معلوم است آن که شرایط مناسب تری دارد.


اسپینوزا نهال اول را آزاد می خواند. این نهال آزادی کامل دارد تواناییهای ذاتی خود را بروز بدهد. و اگر فرضا درخت سیب باشد توانایی هلو دادن یا آلو دادن ندارد. این امر در مورد آدمها نیز صدق می کند. اوضاع و احوال سیاسی، برای مثال، می تواند جلوی رشد و پرورش شخصی ما را بگیرد. مقتضیات برونی می توانند ما را از پیشرفت باز دارند.


دنیای سوفی

یوستین گردر


عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک