رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

سفرنامه: خاطرات کاوشهای باستان شناسی شوش 1884- 1886

سفرنامه: خاطرات کاوشهای باستان شناسی شوش 1884- 1886
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 47 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 47 رای
کتاب خاطرات کاوش های باستان شناسی شوش از چند دیدگاه قابل بررسی است. به عقیده بسیاری این کتاب معرف اوضاع اجتماعی و سیاسی دوران قاجار است. نوشتار کتاب به صورت خاطرات روزانه مادام دیولافوا است و همان طور که معمول می باشد یکی از ویژگی های خاطره نویسی بررسی وقایع از دیدگاه شخصی است.
دیولافوا در توصیف جزئیات مهارت بالایی دارد و چون احساسات خود را در نوشتن خاطرات مطرح کرده است، خواننده در اکثر مواقع بی آنکه خود بخواهد همراه او شده و گاهی فراموش می شود که این هیئت باستان شناسی برای تارج میراث ملی آمده اند.
گرفتن اجازه برای حفاری به ساده ترین صورت امکان می پذیرد و شرایطی گذاشته می شود که بود و نبودش در نهایت امر فرقی نمی کند:
اجازه ای (اجازه مربوط به دولت ایران مبنی بر حفاری هیئت فرانسوی) که از راه دیپلماسی درخواست شده بود به عدم موافقت صریح برخورد. هنوز یک ماه از درخواست صدور فرمان نگذشته بود که این خبر یاس آور به وسیله تلگراف به ما رسید. همه از تفره و تعللی که در دیپلماسی شرق موجود است شکایت داشتند.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1395/09/26

کتاب‌های مرتبط

200 لذت سفر
200 لذت سفر
4.3 امتیاز
از 3 رای
از سیر تا پیاز
از سیر تا پیاز
5 امتیاز
از 2 رای
اصفهان از دید سیاحان خارجی
اصفهان از دید سیاحان خارجی
4.6 امتیاز
از 33 رای
جای پای اسکندر
جای پای اسکندر
3.4 امتیاز
از 8 رای
سفرهای مارکوپولو
سفرهای مارکوپولو
4.5 امتیاز
از 28 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی سفرنامه: خاطرات کاوشهای باستان شناسی شوش 1884- 1886

تعداد دیدگاه‌ها:
6
[quote='da66dash93']خانم هانیه امکان آپلود کتاب (ایران،کلده و شوش)را دارید؟
به این کتاب احتیاج دارم[/quote]
بله. این کتاب رو دارم اما به خاطر تعداد زیاد عکسهایی که داره، حجمش بالاست. امکان آپلودش نیست. اما سعی می کنم تا حد امکان بشه حجمش رو کم کرد که قابل آپلود بشه.
خانم هانیه امکان آپلود کتاب (ایران،کلده و شوش)را دارید؟
به این کتاب احتیاج دارم
جلد دیگر از سفرنامه خانم دیولافوا به نام"ایران، کلده وشوش" ترجمه زنده یاد استاد علی محمد فره وشی در سال 1332 به همت انتشارت خیام برای اولین بار چاپ و منتشر گردید، چاپ دوم کتاب نیز پیش از انقلاب بوده ولی متاسفانه به دلیل اینکه چاپ اول و دوم در قطع وزیری، یعنی کوچکتر از نسخه اصلی کتاب چاپ گردید، به همین دلیل گرآورها(نقاشی و تصاویر) کتاب همچنین اندازه فونت متن بسیار ریز بوده واز کیفیت کتاب کاسته است، در چاپ سوم کتاب(1364) انتشارات دانشگاه تهران سعی نموده تمامی غلط های املایی کتاب را برطرف کرده و بی کم و کاست کتاب را در همان اندازه نسخه اصلی(رحلی) چاپ نموده، به طبع در چاپ سوم به دلیل بزرگی اندازه کتاب هم سایز فونت مطالب بزرگتر و خواناتر گردیده و از طرفی گرآورهای کتاب که در برگیرنده تعداد بسیاری نقاشی و تصاویر بسیار زیباست که بدست خود نویسنده کتاب(خانم دیولافوا) طراحی گردیده نیز به صورت کاملا واضح چاپ شده است. تعداد صفحات کتاب 814 صفحه و بالغ بر ده ها تصویر مختلف از مناظر قدیم و شخصیت ها و آثار باستانی می باشد.
(متاسفانه یکی از جمله مشکلات اسکن این کتاب اندازه سایز قطع رحلی کتاب و تعداد زیاد تصاویر کتاب می باشد.)
با سپاس فراراون، بانو گرامی اگر امکانش هست کتاب دیگر دیولافوا به نام: ایران کلده و شوش را هم در سایت قرار بدید.
تنها کار خیر این زن و سوهر، انتشار دو جلد کتاب است که یکی همین کتاب در دسترس است. متأسفانه این زن به شدت مخرب آثار باستانی ایران بوده که در خاطراتش هم ذکر شده است.
مادام ژان دیولافوا همسر مارسل اوگوست دیولافوا مهندس راه و ساختمان و باستان شناس فرانسوی بود و به همراه همسرش از سوی دولت فرانسه برای انجام کاوش های باستان شناسی سه بار به ایران سفر کردند.
اشیای باستانی پرشماری بوسیله این زوج از کاخهای هخامنشی، داریوش بزرگ و اردشیر دوم در شوش به موزه لوور پاریس انتقال یافت، که اکنون در معرض نمایش قرار دارد.گفته می شود که هنگام انتقال اشیاء یافته شده به فرانسه آسیب های بسیاری را بر یافته های کاوش های باستان شناسی ایران وارد ساخته است. ژان دیولافوا در کتاب خاطراتش راجع به کاخ آپادانای شوش می گوید:
دیروز گاو سنگی بزرگی را که در روزهای اخیر پیدا شده است با تاسف تماشا می کردم، در حدود دوازده هزار کیلو وزن دارد! تکان دادن چنین توده عظیمی غیرممکن است. بالاخره نتوانستم به خشم خود مسلط شوم، پتکی بدست گرفتم و به جان حیوان سنگی افتادم. ضرباتی وحشیانه به او زدم. سر ستون در نتیجه ضربات پتک مثل میوه رسیده از هم شکافت...
سفرنامه: خاطرات کاوشهای باستان شناسی شوش 1884- 1886
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک