رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

سفرنامه لایارد یا ماجراهای اولیه در ایران

سفرنامه لایارد یا ماجراهای اولیه در ایران
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 55 رای
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 55 رای
کتاب فوق ترجمه ی سفرنامه ی یکی از دیپلماتهای معروف انگلیسی به نام سراوستن هنری لایارد است. لایارد متعلق به یک خانواده ی سرشناس پروستان فرانسوی الاصل هست که نیاکان او در قرون گذشته به انگلستان کوچ کرده اند و در خاور شهر کنت اقامت گزیدند و بعدها به فرمان ملکه الیزابت اول در کلیسای کونتربوری به خدمت اشتغال جستند.
سفرنامه ی لایارد صرف نظر از قضاوت مغرضانه اش درباره ی اختلاف مرزی ایران و عثمانی از حیث کیفیت مطلب و محتوی یکی از معتبرترین اسناد تاریخی دوران قاجاریه است. او اوضاع سیاسی، نظامی، اقتصادی، اجتماعی و اداری و همچنین سیستم و نظام مالیاتی کشور و رابطه ی مردم با حکومت و فشار بی رویه ی حکام دولتی بر سکنه ی محلی و حتی وضعیت معیشتی و آداب و رسوم و سنن محلی و عقاید مذهبی و باورهای ملی بخشی از مردم کشور ما را با دقت و ظرافت خاصی شرح میدهد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1395/03/26

کتاب‌های مرتبط

200 لذت سفر
200 لذت سفر
4.3 امتیاز
از 3 رای
سفرنامه خوزستان
سفرنامه خوزستان
4.5 امتیاز
از 33 رای
سفرنامه ابن فضلان
سفرنامه ابن فضلان
4.5 امتیاز
از 53 رای
سفرنامه اول مظفرالدین شاه
سفرنامه اول مظفرالدین شاه
4.4 امتیاز
از 50 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی سفرنامه لایارد یا ماجراهای اولیه در ایران

تعداد دیدگاه‌ها:
4
[quote='sepehrnia']خدا نیامرزد این فرنگی های بی دین را که ناموس بختیاری را با یک قاطر معاوضه نمودند و از ایران فرار کردند[/quote]
درک تاسفتان از نامهربانی تاریخ با انسان ها سخت نیست فقط مساله اینجاست که شیوه ی ابراز این تاسف خود مملو از نامهربانی است!
دعای عدم آمرزش جرآتی بس و جسارتی در سطح خود آمرزنده را خواستار است!
میزان عقاید و عمق دین هیچ کسی بر کسی دیگر معلوم نخواهد بود مگر خود اذعان دارد. نفرمایید این سخنان به عادت بر زبان آمده را. نه گذشته را تغییر می دهد و نه کمکی به بهبود شرایط کنونی و آینده می کند.
با تشکر
مریم رجایی
هانی بانوی گرامی
دو صد سپاس و درود

دستاورد های باستان شناسی سر هنری لایارد در معرفی تمدن آشور در نینوا جانی تازه به باستان شناسی بخشید.
اما نمی دانم چرا اکنون حس بد بینی به من می گوید که ایکاش آثار آشوریان جنگاور همچنان زیر خاک می ماندند بهتر از نابودی بدست داعشیان بود.
نکته تلخ تاریخ اینکه داعش با لودر و دینامیت آثار کهن پیشینیان را برای زدودن حافظه تاریخی یک ملت خراب می کند اما از ان سو ابو داعش ها آثار باستانی به غارت رفته سوریه و عراق را در بازار سیاه به دلار نازنین بدل می نمایند.

بی اارزش نشان دادن میراث تاریخی یک کشور در کناز نابودی پیشینه فرهنگی و تاریخی و بدل نمودن جامعه به روبات هایی با حافظه پاک شده بهترین زمان برای غارت این به اصطلاح اشیا بی ارزش و تبدیل انها به پول و انتقال آن شیرین تر از جان جانان به مالزی و امارات و کانادا می باشد.

کتاب بسیار خوبی است وحاوی مطالب جالب در مورد بختیاری ها است. لطفا" اگر کسی می تواند کتاب تاریخ ایل بختیاری با تالیف اسکندر خان عکاشه وخاطرات سردار ظفر بختیاری را بگذارد.
خدا نیامرزد این فرنگی های بی دین را که ناموس بختیاری را با یک قاطر معاوضه نمودند و از ایران فرار کردند
سفرنامه لایارد یا ماجراهای اولیه در ایران
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک