رسته‌ها
وطن یولی - شماره 19 - شهریور 1391
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 14 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 14 رای
نشریه دانشجویان آذربایجانی دانشگاه تهران

نشریه وطن یولی به زبان فارسی و گویش ترکی در جهت شناساندن تاریخ اصیل آذرآبادگان و مبارزه با تحریفات تاریخی پانترکیسم و قومگرایی، چندین سال است که چاپ می شود.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
36
آپلود شده توسط:

کتاب‌های مرتبط

وطن یولی - شماره 21 - تیر 1392
وطن یولی - شماره 21 - تیر 1392
4.3 امتیاز
از 13 رای
وطن یولی - شماره 18 - تیر 1391
وطن یولی - شماره 18 - تیر 1391
4.1 امتیاز
از 15 رای
وطن یولی - شماره 20 - دی 1391
وطن یولی - شماره 20 - دی 1391
4.5 امتیاز
از 8 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی وطن یولی - شماره 19 - شهریور 1391

تعداد دیدگاه‌ها:
2
آقای دشتبانی سلام.
این کامنت را مینویسم شاید روزی آن را خواندید.مقاله ای که در این شماره و در نقد کتاب "رازهایی در دل تاریخ" نوشته اید را خواندم( البته با تاخیری سه ساله از زمان انتشار آن!) ابتدا باید بگویم گمان میکنم خودتان فرد حقیقت جویی باشید ولی محتوای کلی نشریه تان( که ظاهرا به تازگی سراسری هم شده است) با حقیقت جویی منافات داشته و صرفا روایتی یک سویه را ارائه میدهد حتی گمان میکنم دیر یا زود خواهید دانست که تیم نشریه تان تندروتر از آن هستند که حتی شما را تحمل کنند. بگذریم! پیرامون مقاله تان در این نشریه سخنی داشتم که تقدیم میکنم:
من هم نقدی درباره کتاب "رازهایی در دل تاریخ" آقای منصوری در ذیل همین کتاب نوشته ام که میتوانید آن را در یادداشتهای کتابناکی صص 123-120 بخوانید. غرض من در آن نوشته این است که جناب منصوری در روایت از نوشته محمد فواد کوپرولو یک "تحریف اساسی" کرده اند و سپس نکته ای را که کوپرولو متذکر شده اند را با "قلب کامل محتوا" جزو کشفیات خود جا زده و خود را گزافه گویان "رازگشا از تاریخ" معرفی کرده اند.در واقع اشتباه شما این است که اصل را بر صحت ادعای منصوری گذاشته اید و چنانکه خود نوشته اید همچنان او را "استاد" میدانید و گمان نکرده اید که جناب استاد! هم شاید گاهی دروغ بزرگی بگوید. البته خود همان کتاب آنقدر تناقض دارد که خواننده را دچار تردید کند چنان که شما و مولف شاه اسماعیل اول را هم به تردید انداخته اند.
کتاب کوپرولو با عنوان صوفیان نخستین در ادبیات ترک ترجمه شده است و شما میتوانید دستبرد و تحریف منصوری را از روی آن کتاب ره گیری کنید.کوپرولو نه تنها در آن کتاب منکر دیوان شاه اسماعیل نشده است بلکه در آثار دیگرش به دیوان خطایی تاکید هم دارد فی المثل میتوانید به آثار زیر مراجعه بفرمائید:
1- فضولی حیاتی و اثری .استانبول 1924-صص 12-11
2- آذری ادبیاتینه عائد نوطلر، دارالفنون ادبیات فاکولته سی مجموعه سی. 1935 ص 72
3- یئنی عثمانلی تاریخ ادبیاتی، بیرینجی جلد، استانبول 1332ق.ص293
که این آخری همان مطلبی است که مینورسکی نیز به آن تاکید داشته و آقای منصوری خواسته است بر اساس این نکته کل دیوان خطایی را انکار نماید، البته تا آنجا که از آثار منصوری خوانده ام ایشان رویه شان این است و همیشه خواسته اند تا حتی در آثار متقن ترکی هم شبهه انداخته و آن را مشکوک جلوه داده و جعلی قلمداد کنند.
و سخن آخر اینکه امیدوارم از بغض آنچه قوم گرایی میخوانید به حب منکران تاریخ اقوام ایرانی نرسیده و در دام همانها که بارها خود گفته اند از زبان ترکی و فرهنگ آن "کینه" دارند، نیفتید.والسلام.
نشریه ی وطن یولی به همت جوانان آذرآبادگانی و در جهت مبارزه با تحریفات و نحرکات پانترکیستی تاسیس شده است. درود بر سردبیر و دیگر همکاران این مجله ی وزین
وطن یولی - شماره 19 - شهریور 1391
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک