رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

تاریخ فتح اندلس

تاریخ فتح اندلس
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 48 رای
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 48 رای
«تاریخ فتح اندلس» ترجمه فارسی کتاب «تاریخ افتتاح اندلس» ابن قوطیه است. شهرت عمده ابن قوطیه مرهون این اثر می‏باشد. این اثر که تاریخ اندلس را از آغاز گشوده شدنش به دست مسلمانان‏در ۹۳ ق / ۷۱۲ م تا زمان فرمانروایی امیر عبد الرحمن در ۲۹۹ ق / ۹۱۲ م به‏ اختصار در برگرفته، از اهمیت ویژه‏ای برخوردار بوده و همواره مورد استفاده‏ محققان غربی و پژوهشگران مسلمان قرار گرفته است. هرچند در اینکه کتاب را ابن قوطیه‏ شخصا نوشته باشد، تردید وجود دارد. تردید از آنجا ناشی شده که کتاب با جمله« اخبرنا ابو بکر محمد بن عبد العزیز قال...» آغاز می‏شود و ادامه پیدا می‏کند و این‏ حکایت از آن دارد که کتاب به انشای ابو بکر نیست. اینکه ابن فرضی شاگرد ابن قوطیه در« تاریخ العلماء» این‏ کتاب را به او نسبت نداده، موید این نظر است. احتمالا کتاب را ابن قوطیه املا کرده ویکی از شاگردان و یا دوستانش آن را نوشته است. ابن قوطیه در این کتاب‏ تعصب ملی و قومی و حتی تفاخر به شاهزاده بودنش را، با ستایشهایی که از پادشاه ان‏قوط می‏ کند نشان می‏دهد. از این‏که وی گاه از افسانه‏ ها و داستانهای عامیانه‏ ای چون‏ کشتن اسیران اندلسی به امر طارق بن زیاد و پختن و خوردن گوشت آنان به منظور ارعاب‏ مردم بومی استفاده می‏ کند، به‏ نظر می‏رسد احتمالا تحت تاثیر عصبیت ملّی بوده است.
مولّف در این کتاب در باره فتح اندلس توسط مسلمانان و برخی ازحکمرانان آن مطالبی را ارائه می‌دهد. این کتاب از آثار قرن سوم هجری و ازمنابع معتبر در باره اندلس اسلامی به شمار می‌آید.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1393/06/11

کتاب‌های مرتبط

Joan of Arc A Life Transfigured
Joan of Arc A Life Transfigured
5 امتیاز
از 1 رای
علم و تمدن در اسلام
علم و تمدن در اسلام
4.3 امتیاز
از 37 رای
شورش بردگان
شورش بردگان
4.4 امتیاز
از 19 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی تاریخ فتح اندلس

تعداد دیدگاه‌ها:
2
پاسخ فرستاده اسلام به رستم فرخزاد: ما آمده ایم تا هرکس از بندگان را که بخواهد از بندگی غیر خدا به بندگی خدا درآوریم واز ظلم وجور ادیان به عدل اسلام در آوریم واز تنگنای دنیا به فراخنای آخرت هدایت کنیم
پیام اسلام صلح،دوستی و برادری است و راهگشای مسیر سعادت یعنی اسلام ورود از دروازه قلب هاست.
تاریخ فتح اندلس
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک