رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

روشنفکران ایرانی و غرب: سرگذشت نافرجام بومی‌گرایی

روشنفکران ایرانی و غرب: سرگذشت نافرجام بومی‌گرایی
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 12 رای
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 12 رای
"روشنفکران ایرانی و غرب" کتابی است نوشته ی "مهرزاد بروجردی" که در آن به "سرگذشت نافرجام بومی‌گرایی" پرداخته شده است. در وهله ی اول ، نگرش ها و رفتارهای روشنفکران غیرمذهبی و روشنفکران مذهبی غیر روحانی در این اثر مورد بررسی قرار گرفته است.
"مهرزاد بروجردی" اظهار می دارد که در سال های قبل از انقلاب در محافل روشنفکری ایران، بحثی به راه افتاد که بسیار گسترده تر و فراگیرتر از اسلام شیعی بود. قطعا مذهب شیعه، جزء مهمی از فرهنگ سیاسی ایران به حساب آمده و بدون تردید فرهنگ سیاسی، پس زمینه ای است که نمایش سیاسی روی آن به صحنه می رود. با این حال، این ادعا که فرهنگ سیاسی ایران منحصر به اسلام است، امری است که قطعیت آن زیر سوال است. تحقیقات نویسنده در مورد طرز فکر، معرفت و مباحثات نخبگانی و روشنفکری مدرن ایران نشان می دهد که ایدئولوژی انقلاب ایران در ابتدا صرفا اسلامی نبوده است. به بیان دیگر، مذهب تشیع یکی از پایه های اصلی فلسفه ی انقلاب بود، اما تنها ستون اصلی آن نبوده است.
"مهرزاد بروجردی" در "روشنفکران ایرانی و غرب" چگونگی واکنش روشنفکران ایرانی به تغییرات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه ایران بین سال های ۱۳۳۰ تا ۱۳۷۰ را مرور می کند. این دوره ی زمانی از این نظر حائز اهمیت است که دوره ی تحولات اجتماعی و اقتصادی و سیاسی مهمی از جمله انقلاب اسلامی می باشد. "مهرزاد بروجردی" نشان می دهد که چگونه تمرکز بر ایجاد یک هویت ملی اصیل از روزهای دور تا به امروز در مرکز توجه روشنفکران ایرانی بوده است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
177
آپلود شده توسط:
perspolixian
perspolixian
1392/10/17
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی روشنفکران ایرانی و غرب: سرگذشت نافرجام بومی‌گرایی

تعداد دیدگاه‌ها:
5
این کتاب به مرور چگونگی واکنش روشنفکران ایرانی به تغییرات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه ایران بین سال های 1330 تا 1370 پرداخته است و نشان می دهد که چگونه تمرکز بر ایجاد یک هویت ملی اصیل در مرکز توجه روشنفکران ایرانی بوده است.
جمشید شیرازی نام مستعار منوچهر صفا(غ.داود)است که بعد از انقلاب ترجمه هایش را با نام جمشید شیرازی منتشر می کرد.وی از همکاران خلیل ملکی در گروه نیروی سوم بود.
سلام دوستان
اگر کسی این کتابو داره لطف بکنه و لینک دانلودشو برای من بفرسته.
با تشکر
روشنفکران ایرانی و غرب: سرگذشت نافرجام بومی‌گرایی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک