رسته‌ها
انسان موجود ناشناخته
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 46 رای
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 46 رای
این موجود ناشناس یعنی بشر در این دنیای وسیع از کجا آمده... چه میکند و ...
کسی که این یادداشت ها را نوشته و تقدیم خوانندگان میکند مرد فیلسوف یا دانشمند روانشناسی نیست ولی نویسنده ی این یادداشت ها قسمتی از عمر خود را در لابراتورها در جستجوی خاصیت موجودات زنده گذرانده و قسمت دیگر آن را صرف مطالعه حالات و کیفیات انسان و شناختن این موجود ناشناس نموده است.
در ضمن این مطلعات دقیق سعی و کوشش داشته است که انسان را بطوری که شایسته او است بشناسد و بداند او از کجا آمده و برای چه آمده و ساختمان بدن او از داخل و خارج به چه شکلی صورت حقیقت به خود گرفته است.
چیزی را که نوشته حاصل دیده ها و مطالعات و تجربیات چندین ساله او است و آنچه از خصوصیات خلقت انسان بدست آورده در نتیجه ی معاشرتها و برخوردهای مستقیم و دامنه داری است که با هر یک از طبقات داشته و چون در این دوره های طولانی موجباتی پیش آمده توانسته است در رموز زندگی هر دسته از مردم از عالم و دیوانه و جنایتکار و جاهل نفوذ نماید و در احوال کارگران و عمله جات و اداره کنندگان موسسات بزرگ مغزه ها پلیس ها سربازها و پروفسورها معلمین مدارس کشیشها ثروتمندان و مالداران و فقیران را با دقت کامل مطالعه نماید اتفاقات و حوادث دنیا او را در یر راه فلاسفه بزرگ هنرمندان و نوابغ مشهور گذشته و با تطبیق خصوصیات هرکدام نتیجه ای را که ملاحظه میکنید بدست آورده است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
281
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
شهر خاطرات
شهر خاطرات
1392/06/10
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی انسان موجود ناشناخته

تعداد دیدگاه‌ها:
4
انسان موجودی ناشناخته
ترجمه دکتر پرویز دبیری
البته ترجمه ایشون دیگه چاپ نشده
حد ود چهل سال قبل که من عاشق این کتاب بودم سه چهار ترجمه از این کتاب را خواندم و بد ترین ترجمه مال همین اقای عنایت بود و بهترین ترجمه مال فردی بود که در فامیلش دبیر داشت و متاسفانه یادم رفته ولی خیلی با ترجمه های دیگه فرق داشت.
الکسیس کارل میگوید:
«کمیت عقل آنجا که عشق قدم در راه مینهد،در میماند و چنین به نظر میرسد که نیایش، بلندترین قله ی تعبیر را، در پرواز عشق، از میان شب ظلمانی عقل، پیدا می کند. نیایش، اگر با تمام شرایطش انجام شود و با شدت، تداوم و اخلاص همراه باشد هرچه را بخواهد به دست می آورد و هر دری را بکوبد به رویش گشوده میشود.
(مرا به یاد این بیت حافظ انداخت:
حریم عشق را درگه،بسی بالاتر از عقل است . . .
کسی آن آستان بوسد ، که «جان» در آستین دارد ! )

در نظر ما غربی ها، جناب عقل را بسی بالاتر از عشق است؛ ما داشتن نیروی دماغی را بر قدرت مکاشفه و احساس ترجیح می دهیم، علم میدرخشد در صورتی که مذهب به خاموشی می گراید.ما از دکارت پیروی میکنیم اما پاسکال را رها کرده ایم. ما همچنان در توسعه و تقویت قدرت مغزی خود میکوشیم، اما کوشش های معنوی روح از تکامل باز ایستاده اند.

ضعف این غرایز عمیق، بصیرت انسان متجدد را کور کرده است. یک چنین نقصی به او میدان نمیدهد که برای ساختمان بنای اجتماع بتواند عنصر شایسته ای بشمار آید. چنین به نظر میرسد: که نیایش اصولا کشش روح است به سوی کانون غیر مادی جهان. نیایش پرواز روح است یه سوی خدا و یا حالت پرستش عاشقانه ای ست، نسبت به آن مبدایی که معجزه ی حیات از او سر زده است.»
باز هم سپاس از شهر خاطرات عزیز بابت این کتاب کمیاب و ارزشمند و اسکن همیشه خوبش:x
سپاس فراوان از شهر خاطرات عزیز
که مدتی هم نیست و دل ما نیز برایش بسی تنگ شده:x
من مدت ها دنبال این کتاب بودم!
آلکسیس کارل ( Alexis Carrel)]
زیست شناس فرانسوی برنده جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی در سال ۱۹۱۲ است. او به خاطر مطالعه سیستم گردش خون موفق به دریافت این جایزه گردید.
آلکسیس کارل که در ۱۸۷۳ در لیون به دنیا آمد و در ۵ نوامبر ۱۹۴۴ در پاریس بدرود حیات گفت. او پس از آن که دوره ابتدایی و متوسطه را نزد ژزوئیت ها (یسوعی ها) گذراند و تحصیلاتش در پزشکی را در لیون به اتمام رسانید و درصدد وارد شدن به یک موفقیت شغلی بود، پس از دیداری در شهر Lourdes در مه ۱۹۰۲ از شفای معجزه آسای یک دختربچه در شرف موت به دفاع برخاست. این معجزه باعث هدایت دینی کارل گردید: «بالاترین آرزوی من و مهم ترین هدفم در زندگی، معتقد بودن و ایمان ورزیدن است، به شکلی عمیق و کورکورانه (بی چون و چرا)، بدون آن که هرگز حاضر باشم درباره ایمانم بحث کنم یا از آن به انتقاد بپردازم.»

این را از آن روی ذکر می کنم،که گاهی یک معجزه ای که انسان با چشم خود ببیند،می تواند زندگی آدم را از اینرو به آن رو کند !
انسان موجود ناشناخته (Homme, cet inconnu )
آلکسیس کارل در آمریکا کتابی با عنوان «انسان موجود ناشناخته» در فلسفه زندگانی نوشت که در ۱۹۳۵ منتشر گردید، به ۱۹ زبان ترجمه شد و با تیراژ یک میلیون نسخه به کتابی پرفروش در سطح جهان تبدیل گردید. کتاب « انسان موجود ناشناخته » را قسمتی به زبان انگلیسی و قسمتی به فرانسه نوشت ولی بعداً آنرا ترجمه کرد.
کارل هم در این اثر و هم در اثر مستقل دیگری که دکتر شریعتی و محمد تقی شریعتی آن را ترجمه کرده اند، به طور مبسوط به مسئله نیایش پرداخته است. و انسان را تنها این تن خاکی ندیده است، از دید او نیایش تاثیری مهم در درمان بیماری های جسمی و روحی دارد.
کلا این کتاب در ایران ما در میان برخی روشنفکران بسیار مشهور بوده است،و جدا از ترجمه ی مرحوم شریعتی بارها پاورقی های مرحوم مطهری را به این کتاب ارزشمند دیده ام، و از مطالبش غیر مستقیم لذت برده ام . . .
انسان موجود ناشناخته
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک