رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

فرهنگ سومر - جلد 1

فرهنگ سومر - جلد 1
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 36 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 36 رای
با همکاری مهندس ساوالان پور اکبر خیاوی
کتاب اول
مجموعه مقالات سومرشناسی
ریشه یابی بیش از 600 واژه‌ی ترکی با معادل‌های سومری و با معانی فارسی و انگلیسی
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
khar tu khar
khar tu khar
1392/07/22
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی فرهنگ سومر - جلد 1

تعداد دیدگاه‌ها:
11
غیر علمی ترین کتابی بود تا حالا خوندم.
سومری ها به زبانی isolate یعنی تک عضوی و اسرار آمیز که مرتبط با هیچ زبانی(نه زبان های سامی مانند اکدی و آشوری و نه آلتایی و اورالی و نه هیچ گروه زبانی) از لحاظ دستوری و ساختار نیست صحبت میکردند.
کاربران محترم با سلام
لطفا مقررات سایت مبنی بر بحث و تبادل نظر در باره موضوع کتاب را رعایت کنید، لطفا با اشراف و استناد به موضوع سیر منطقی بحث را دنبال کنید و آن چنان نباشد که با کشاندن بحث به موضوعات فرعی و حواشی، موضوع اصلی به کلی فراموش گردد، نکته دیگر این که کاربران محترم توجه داشته باشند: سایت کتابناک با احترام به عقاید کاربران ، دیدگاه های نژاد پرستانه را طبق مقررات ، مشمول حذف قرار می دهد.
همه انسان ها از هر رنگ و نژاد در اصل مهمی با یکدیگر یکسان هستند و آن انسان بودن است.

آذربایجان و گیلان زمینه روسیه می شد،روزی تمام دنیا زمینه یک دیگر خواهد شد و حکومت جهانی پدید خواهد آمد که تمام انسانها برابر و برادرانه در آن با یک زبان زندگی خواهند کرد و این فرآیند هم اکنون نیز شروع شده است
مدیران گرامی کتابناک وخواننندگان گرامی!
اگر در چند ماهه گذشته به محتوای پیام هایی که در حال نفرت پراکنی میان اقوام ایرانی و دیگر کشور ها می باشند دقت نموده باشید در خواهید یافت که در عمل فرد و یا انگشت شمار افرادی هر چند روز با نام کاربری جدید پیام هایی می گذارند که با وجود تفاوت نامهای کاربری از دیدگاه محتوی و حتی ساختار جمله بندی بسیار شبیه می باشند.
ما همه با هر زبان و رنگ پوست ایرانی می باشیم.
اینجا ترکیه، عراق، سوریه و افغانستان نیست.
اینجا کشور و ملتی است بنام ایران که با وجود فراز ونشیب های فراوان در گذر هزاره ها پیوند هایی آشکار وپنهان همگان را به یکدگر ربط داده است.
نیازی به تاریخ سازی همچون همسایگان نداریم بلکه بهتر است تاریخ خویش را به دور از حب و بغض مطالعه نماییم.

[quote='دبیرزاده']آقای sepehr1200
در این سایت کتابهایی درباره کمنیسم و مارکسیسم هست که شما میتوانید با پیروان آنها به بحث بپردازید ،
اما عقل و انصاف حکم میکند تا اینجا که بحث بر سر زبان سومری است اگر شما چیز تازه ایی با مدرک و برهان علمی دارید بیاورید،[/quote]
من کتابهای کمونیست ها را حفظم،آنتی دورینگ،نقد فلسفه حق هگل،کاپیتال و... و نوشته های احسان دزد طبری که همه جز روانپریشی و دیکتاتوری و نابودی بشریت چیز دیگری نیستند.
احسان طبری هم که خود در برنامه تلویزیونی به ناکارآمدی و ضد انسانی بودن این ایدولوژی اعتراف کرده است
آقای sepehr1200
در این سایت کتابهایی درباره کمنیسم و مارکسیسم هست که شما میتوانید با پیروان آنها به بحث بپردازید ،
اما عقل و انصاف حکم میکند تا اینجا که بحث بر سر زبان سومری است اگر دراینباره شما چیز تازه ایی با مدرک و برهان علمی دارید بیاورید،
[quote='هیرکان']
اگر انقلاب بالشویکی روی نمی داد روسیه تزاری پس از پایان جنگ اول آذربایجان وگیلان ومازندران و گرگان وخراسان را رسما به خاک خویش ضمیمه می نمود.
بیمه واز کار افتادگی و محدودیت ساعات کار از جمله مواردی است که با پایمردی سوسیالیست ها فراهم شده است.
فلسفه کمونیست در روسیه و سپس شوروی به خطا رفت چون در اصل مردم انجا آمادگی ذهنی وفرهنگی این تحولات اجتمایی را نداشتند و شاید هنوز هم نداشته باشند[/quote]
بیمه و از کارافتادگی را کمونیست نیاورد اگر شما تاریخ لیبرالیسم را خوانده باشید متوجه می شوید که اولین کسانی که خواستار بیمه شدند لیبرال دموکرات ها بودند
فلسفه کمونیست از اصل و مبدا منحرف است،فلسفه کمونیست توهمات یک زیرشیروانی نشین و روان پریش به اسم مارکس هست
آذربایجان و گیلان زمینه روسیه می شد،روزی تمام دنیا زمینه یک دیگر خواهد شد و حکومت جهانی پدید خواهد آمد که تمام انسانها برابر و برادرانه در آن با یک زبان زندگی خواهند کرد و این فرآیند هم اکنون نیز شروع شده است
از دید زبانشناسی علمی ،سومری همواره رازگونه بوده است چون همانندیهایی را با همه زبانهای دیگر همچون هندواروپایی و یا آلتایی و یا دراویدی و قفقازی نشان میدهد اما آنرا نمیتوان به هیچکدام وابسته دانست، تا جایی که بعضی از پژوهشگران دو تئوری برای این دشواری برنموده اند
1- ریشه نوستراتیک : همه زبانهای آسیا( آریایی و قفقازی و آلتایی و اورالیک و سامی ..) از ریشه آغازینی برخاسته اند که شاید سومری از بازمانده های آن بوده باشد
2- زبانی کرئول (آمیخته )،که چندان آنرا بطور علمی نمیتوان پذیرفت
که من خود پیرو تئوری نوستراتیک ام ،
پژوهشگرانی نیز سومری را گونه ایی از هندواروپایی دانسته اند زیرا که واژگانی و بعضی ازنکته های دستوری به خانواده هندو اروپایی همانندی دارد همچون :
در سومری گود برابر با گاو ،
گوگارید= گاودار (گاوگرد)
زارا = زاری ،اندوه
نر = آقا ،سرور،قهرمان
گانا = جان ، زایش
ایزی = آذر ، آتش
ام = کارواژه بودن , نو = نه ،ن- ( پیشوند نفی )
سومری اگی برابر با آگ= چشم (واژه آگاه ایرانی از همان ریشه است )
لو = شستن ،پالودن (لو در زبانهای هندواروپایی برابر با آبریختن است )
Sumero-Indoeuropean by Aleksi Sahala University of Helsinki Finland
the case for Euphratic by Gordon Whittaker
سومرها خودشان خود را " کارا کل" ( قارا قل ) یعنی سیاه سر مینامیدند، نه سومر.
عده ای ازַسومرها که نمیخواستند زیر حاکمیت سامی ها زندگی کنند، بتدریج به آذربایجان و آسیای میانه برگشتند و آنهایی هم که باقی ماندند به مرور زمان در بین سامی ها حل شدند، ولی فرهنگ و مدنیت سومرها در طول قرنها پایه اصلی تمدن بابل بود. فرهنگ،خط و زبان سومری تا قرنها بر بابل حاکم بود و اکثر کتیبه های شاهان بابل تا قرنها به خط و زبان سومری نوشته میشد.۲�. در زبان عربی صدها کلمه با منشاء ترکی وجود دارد که مستقیمأ از زبان سومری داخل زبانهای سامی قدیم، و از آنها نیز به زبان عربی امروزی رسیده است، مثلا کلمه"یتیم" ، "متین" و ..، کلمه "مته،ماتان، درترکی قدیم به معنی محکم میباشد. تمدن بابل ادامه تمدن سومر بود.
بزرگترین خدای سومر "dingir" بود، که در زبان ترکی امروزی tengri و تانگری تلفظ میشود. از دیگر خدایان مهم سومرها، An خدای آسمان،" Nanna "،نه نه ،(مادر به ترکی) خدای زمین، In-anna، این آنا، خدای عشق و محبت بودند. بعدها سامی ها(بابلی ها و آشوری ها) ، In-anna خدای سومری را تحت نام ایشتر،ایستر" Ishtar " ( کلمه ای ترکی، به معنی دوست دارنده،عشق و محبت) ، عبادت میکردند.
ترکان دنیا , به خصوص ترکان آذربایجان , به عنوان وارثین حقیقی سومرها به آنان افتخار کرده و همچون فرزندان راستین آنها در راه صلح و خدمت به بشریت هیچ وقت کوتاهی نکرده اندַ همچون اجداد سومریشان ، آذر بایجانی ها نیز همیشه مقدم مهمانان و تازه واردین به سرزمینشان را ، گرامی داشته اند ، هرچند که بعضی از اینها همچون ارمنی ها، آشوری و در این اواخر کردها، نمک را خورده و نمکدان را شکسته اند.
http://orartu.blogfa.com/cat-6.aspx
*************************************************************************
قضاوت با شماست!
خاقان های چین نه خاقان های ترک زیرا این قبایل همواره در زیر سیطه امپراطوری های چین بوده اند. در ضمن خاقان لقبی بوده که در دوره اسلامی بخصوص از دوره صفویه به بعد به امپراطوران چین داده شده است.
نمی دانم هویت جعلی ساختن چه سودی دارد. متاسفانه آدمای با این دیدگاهای جعلی به مرور دچار جزم اندیشی و خود برتر بینی و دگر تخریبی می شوند. این در حالیست که هیچ مدرک علمی و تاریخی از این نظریات شبه علمی اگه هم بشه آنرا شبه علمی نیز نامید، پشتیبانی نمی کند. اگر برمبنای شباهت واژگان باشد بایستی بومیان استرالیایی را نیز ترک دانست. چنانچه عده ای از افراطیون وهم زده بومیان آمریکا را نیز ترک می دانند.
فرهنگ سومر - جلد 1
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک