رسته‌ها

فارسی برای سال پنجم طبیعی و ریاضی - سال ۱۳۴۶

فارسی برای سال پنجم طبیعی و ریاضی - سال ۱۳۴۶
امتیاز دهید
5 / 0
با 0 رای
این کتاب که به وسیله آقایان بدیع الزمان فروزانفر، دکتر عبدالحمید گلشن ابراهیمی، دکتر عبدالحسین زرین کوب، دکتر حسین بحرالعلومی و دکتر منوچهر آدمیت نگارش یافته، بر طبق ماده ۴ تصویب نامه شماره ۹۱۸ هیئت دولت مورخ ۴۱/۱۲/۱۸ و ماده یک تصویب نامه قانونی ۴۴۸۴ مصوب ۴۳/۳/۱۸ از طرف کمیسیونهای منتخب شورای عالی فرهنگ برای تدریس در دبیرستانها برگزیده شد و به موجب رای شماره ۱۰۶۱ شورای عالی فرهنگ مورخ ۴۲/۸/۲۶ از نظر مطالب در سازمان کتابهای درسی ایران بررسی شد و در چاپخانه بهمن چاب رسید.
قطعات برگزیده در این کتاب اعم از ادبیات قدیم یا معاصر، با نسخی که به طبع انتقادی رسیده دقیقاً مقابله شده است (جز موارد معدودی که به علت نبودن چاپ انتقادی این امر میسر نبوده است.)
از جمله کتابهایی که در مقابله از آنها استفاده شده است شاهنامه فردوسی چاپ بروخیم (از روی چاپ وولرس)، مثنوی به تصحیح نیکلسون، کلیات سعدی به تصحیح فروغی، دیوان حافظ به تصحیح علامه قزوینی، خمسه نظامی به تصحیح وحید دستگردی، کلیات شمس به تصحیح بدیع الزمان فروزانفر، گنج سخن تالیف دکتر ذبیح الله صفا، کلیله و دمنه به تصحیح مجتبی مینوی، مرزبان نامه و سفرنامه ناصر خسرو و راحه الصدور و جهانگشای جوینی (هر چهار کتاب چاپ اروپا)، تاریخ سیستان و مجمل التواریخ و القصص به تصحیح ملک الشعرای بهار، التفهیم به تصحیح جلال الدین همایی، دیوان منوچهری و فرخی و عنصری هرسه کتاب به تصحیح دبیرسیاقی، دیوان انوری به تصحیح مدرس رضوی، دیوان ناصر خسرو به تصحیح سید نصرالله تقوی (چاپ ۱۳۰۶ه. ش.) دیوان ملک الشعرای بهار چاپ امیر کبیر، برگزیده نشر فارسی به کوشش دکتر معین، تاریخ بیهقی به تصحیح دکتر غنی و دکتر فیاض و تاریخ بلعمی به تصحیح ملک الشعرای بهار (از انتشارات اداره کل نگارش) می باشد.
سازمان کتابهای درسی ایران
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
236
آپلود شده توسط:
RobertDurst
RobertDurst
1404/05/18
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی فارسی برای سال پنجم طبیعی و ریاضی - سال ۱۳۴۶

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
فارسی برای سال پنجم طبیعی و ریاضی - سال ۱۳۴۶
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک