رسته‌ها
قرآن را چگونه شناختم
امتیاز دهید
5 / 3.5
با 13 رای
امتیاز دهید
5 / 3.5
با 13 رای
کتاب قرآن را چگونه شناختم اثر با ارزشی است از یک محقق و دانشمند انگلیسی. وی استاد دانشگاه کمبریج و مذهبش مسیحی است و تمام عمر معنوی‌اش را صرف تحقیق در مورد قرآن کریم نموده است.
ارزش بیشتر این کتاب در همین است که یک محقق غیر مسلمان آن را نوشته و لذا تحت تاثیر تعصب مذهبی نبوده است. این محقق زبان عربی را به خوبی میداند و تسلط او بر زبان عربی و بالاخص بر زبان قرآن، برابر است با یک دانشمند روحانی طراز اول اسلامی. دانستن زبان قرآن یعنی تحصیل علم قرآن که لازمه آن وقوف بر تاریخ ماقبل اسلام و صدر اسلام است.
نویسنده در این کتاب ابتدا به بررسی و تشریح وضعیت عرب‌های عربستان در قبل از اسلام پرداخته و با یک فرمول ساده وضعیت آنان را تشریح می‌کند. به گفته وی اعراب قبل از اسلام فقط به سیر کردن شکم، ارضای غریزه جنسی و در نهایت به جنگ می‌اندیشیدند.
در بخشی دیگر نویسنده علت علاقمندی خود به قرآن را یادآور می‌شود. به گفته وی قرآن دارای یک جاذبه مغناطیسی است که هر خواننده آشنا به زبان عربی را به ادامه تلاوت ترغیب می‌کند و این جاذبه معلول عواملی چون ردیف کلمات قرآن، صرف و نحو عربی، سادگی کلمات قرآن، ابهت کلام قرآن و… است.
نویسنده در ادامه لزوم پژوهش و تحقیق در مورد قرآن را یادآور شده و معتقد است قرآن کتابی جهانی است نه کتابی مختص مسلمانان، هرچند مسلمانان هم در معرفی و شناسانیدن قرآن تلاش چندانی نکرده‌اند.

کتاب حاوی یک مقدمه از مترجم و ده فصل ذیل می‌باشد:
فصل اول: قرآن به قوم عرب چه داد؟
فصل دوم: قرآن را می‌گشائیم.
فصل سوم: لزوم تحقیق در مورد قرآن.
فصل چهارم: قرائت قرآن.
فصل پنجم: معانی آیات قرآن از نظر کلی.
فصل ششم: تفسیر قرآن.
فصل هفتم: آیات قرآن و علوم امروزی.
فصل هشتم: ناگواریهایی که برای انسان پیش می‌آید.
فصل نهم: درخواست بخشایش.
فصل دهم: نتیجه.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
299
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
shahroozsam
shahroozsam
1402/05/14

کتاب‌های مرتبط

درج دیدگاه مختص اعضا است! برای ورود به حساب خود اینجا و برای عضویت اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی قرآن را چگونه شناختم

تعداد دیدگاه‌ها:
3
اگر کسی اصل این کتاب را در زبان انگلیسی یافت جایزه دارد!
The Mind of the Qur’ān
نویسنده : Kenneth Cragg
ای کاش این را هم می‌نوشتید که جناب آرتور کنث کرگ عضو فرقه‌ی آنگلیکان بوده است. فرقه‌ای که به عنوان یک کلیسای کاملا سلطنتی و حکومتی شهرت دارد و صفرتاصد فعالیت‌های آن در خدمت به خاندان پادشاهی بریتانیاست.
در ضمن ای کاش به این هم اشاره می‌کردید که در سال‌های نگارش این کتاب سازمان ام‌آی‌سیکس بریتانیا به منظور مقابله با جنبش‌های ضداستعماری مشغول پیاده‌سازی طرح "هلال اسلامی" در خاورمیانه بود. اگر اینها را میگفتید مخاطب می‌توانست به سادگی پی ببرد که چنین کتابی چه پیوندهایی دارد با حمایت بی‌دریغ مارگارت تاچر از امثال طالبان.
اینکه چرا شما این واقعیات را ناگفته می‌گذارید عجیب نیست.
قرآن را چگونه شناختم
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک