رسته‌ها

زن روز - شماره ۱۶۶ - اردیبهشت ۱۳۴۷

زن روز - شماره ۱۶۶ - اردیبهشت ۱۳۴۷
امتیاز دهید
5 / 3.8
با 8 رای
امتیاز دهید
5 / 3.8
با 8 رای
زن روز مجله ای از گروه نشریات روزنامه کیهان است دربارهٔ مدلهای لباس زنانه، اخبار زنان، پزشکی، عکس، سرگرمی، کودکان، هنرپیشه ها، تاریخچهٔ لباس که در ایران منتشر میشود. این نشریه در اوایل دهه ۱۳۴۰ شمسی توسط مرحوم مجید دوامی بنیانگذاری شد. دوامی معتقد به روزنامه نگاری جنجالی بود. وی در بازگشت از سفر به آمریکا که به منظور یک دورهٔ مطالعاتی بود، با خود طرحی به همراه داشت که توانست با موافقت دکتر مصباح زاده در کیهان آن را به اجرا درآورد. که نتیجه آن در سال ۱۳۴۳ شمسی (۱۹۶۵ میلادی) انتشار پر تیراژترین مجلهٔ تاریخ ایران یعنی هفته نامه زن روز با مدیریت فروغ مصباح زاده و سردبیری تام الاختیار مجید دوامی بود. زن روز قبل از انقلاب ۱۳۵۷ ایران و بعد از اصلاحات مشهور به انقلاب شاه و ملت عملاً پرچمدار مدرنیزم و فمینیسم در ایران بود. در این مجله برای سلیقه های مختلف مطلب وجود داشت. از جمله طرحهای جنبی و جنجالی مجله زن روز برپایی مسابقاتی با عنوان دختر شایسته ایران بود که در زمرهٔ مسابقات جهانی قرار داشت و یک بار منتخب ایرانی این مسابقه موفق شد که در مسابقات جهانی برگزیده شود. این طرح از بدو شروع با مخالفت محافل سنتی و مذهبی مواجه گردید. انتشار این نشریه در حال حاضر نیز ادامه دارد و این نشریه هنوز زیرمجموعهٔ موسسه کیهان است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
102
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:

کتاب‌های مرتبط

برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی زن روز - شماره ۱۶۶ - اردیبهشت ۱۳۴۷

تعداد دیدگاه‌ها:
5
انتخاب دختر شایسته و از این قبیل کارها با ارزش های جامعه آن روزگار(برخلاف امروز که با آغوش باز از این دست امور استقبال می کند) همخوانی نداشت و یکی از دلایل شکل گیری خشم و نفرت در بین طبقه سنتی و تازه شهرنشین شده ایران را موجب گردید و زمینه های فرهنگی انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ را شکل داد.
تحلیلت منطقی نیست و الان یعنی زمینه های فرهنگی و سیاسی و اقتصادی انقلاب اسلامی خیلی عالی و گل و بلبه ؟؟؟ خوبه اون موقع دختر شایسته بود نه لچک به سر و حق کشتنش برای یه تار مو
نوشتار شش ماه پیش بنده نه پشتیبانِ این بود و نه آن دیگری که رفت. بر هیچکدام نتاختم. داوری نکردم. تنها خواستم بگویم یکی از پدیده هایی که رخدادهای سال پنجاه و هفت را مایه داد، گسترش شتابان ارزش هایی ناهمگون با فرهنگِ بومی این سرزمین بود. خوراک را اگر نتوان گوارش نمود، کُشنده خواهد بود.
به هر دید، آرزومندم ما مردان باشَرم باشیم تا بانوان پاکدامن بمانند.
آرزومندم کشورم تبدیل به مکانی بشه برای صلح و آرامش برای هر دین و عقیده و پوششی و کسی از روی ظاهرش قضاوت نشه یا جونش تهدید بشه و نجابت و شرم هم برای زن هست هم برای مرد ربطی به ایرانی و خارجی و نوع پوشش نداره هر دو طرف باید انسان و پاک باشند.....
زن روز - شماره ۱۶۶ - اردیبهشت ۱۳۴۷
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک