رسته‌ها

برجام: سیاستها، دستاوردها الزامات

برجام: سیاستها، دستاوردها الزامات
امتیاز دهید
5 / 2.5
با 6 رای
امتیاز دهید
5 / 2.5
با 6 رای
تهیه کننده: پژوهشکده مطالعات راهبردی، مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری

این کتاب مجموعه ۲۱ مقاله در باره مهم ترین توافق ایران با شش قدرت جهانی پس از انقلاب اسلامی در ایران است. نوزده کارشناس در نوشتن مقالات این کتاب مشارکت داشته اند که حاصل نهایی آن در یک مقدمه ،پنج بخش و سخن پایانی فصل بندی شده است.
بخش اول کلیات برجام را طی سه مقاله در سه فصل تشریح می کند. بخش دوم در پنج فصل شامل پنج مقاله به تشریح دستاوردهای اقتصادی برجام برای مردم ایران می پردازد. بخش سوم شامل پنج فصل طی پنج مقاله به دستاوردهای سیاسی ، اجتماعی و فناوری برجام توجه کرده است. بخش چهارم طی شش مقاله در شش فصل به تحلیل و تبیین دستاوردهای بین المللی برجام پرداخته است. در بخش پنجم طی دو فصل شامل دو مقاله دستاوردهای نظامی برجام بررسی شده است . سخن پایانی به تبیین الزامات دوره پسا برجام و نتیجه گیری اختصای یافته است. در مجموع کتاب منبع شناسی بسیار خوبی برای پژوهشگران در پایان هر فصل کتاب ارایه کرده است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
543
آپلود شده توسط:
beheshtipour
beheshtipour
1401/02/08
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی برجام: سیاستها، دستاوردها الزامات

تعداد دیدگاه‌ها:
1
مشاجره برجامی اولیانوف با دو خبرنگار
💠 نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌المللی واقع در وین در توییتی نوشت که روسیه در حال‌حاضر نمی‌تواند از ظرفیت خود برای کمک به حصول توافق در وین استفاده کند.
💠 میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌المللی واقع در وین روز جمعه در توییتی در واکنش به خبرنگاری که به نقل از جوزپ بورل چالش‌های پیش‌روی ایران و آمریکا برای احیای برجام را بازنشر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کرد، نوشت: «روسیه تحت شرایط دیگر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانست از ظرفیت خود برای کمک به طرفین برای نهایی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی توافق کمک کند اما در حال‌حاضر نمی‌تواند.‌»
💠 خبرنگار مذکور در توییتی در پاسخ نوشت: «بسیار جالب است. روسیه برای نهایی‌کردن توافقی که می‌گفتند به‌طور پیاپی از آن حمایت می‌کنند دخالت نخواهد کرد. این به‌طور واضح نشان می‌دهد که روسیه اختلافاتش با واشنگتن را بالاتر از تمایلاتش برای کمک به ایران قرار می‌دهد. خوب است که در این زمینه شفاف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی شد.‌» اولیانوف در واکنش به این توییت بیان کرد: «اشتباه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنید. فانتزی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و گمانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زنی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تان را کنار بگذارید. ما به‌عنوان اشخاص واقع‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بین درک می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنیم که نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم زمانی که آمریکا وارد جنگ نیابتی با روسیه شده است، گفت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وگوهایی نتیجه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بخش بر سر برجام داشته باشیم.»
💠 خبرنگار در توییت دیگری اظهار کرد: «به‌عنوان یک شخص واقع‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بین این برایم جای تعجب ندارد. چیزی که مرا به تعجب می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اندازد این است که شما این مساله را تایید کردید؛ چراکه اکنون بسیاری از دنبال‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنندگان ایرانی به‌طور واضح می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌فهمند که موضع روسیه چیست و آن «اولویت ما نیست» است.‌» نماینده روسیه در جواب عنوان کرد: «شما همچنان در راستای ادعاهای یکی دوماه گذشته درخصوص اینکه روسیه مانع از نهایی‌شدن مذاکرات وین شده، به گمانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زنی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پردازید. آیا درخصوص اینکه این ارزیابی اشتباه بوده است، تجدیدنظر کرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اید؟»
💠 خبرنگار دیگری در توییتی در این زمینه نوشت: «سفیر روسیه در وین دقایقی پیش اینجا صریحا نوشته کشورش در شرایط فعلی دیگر علاقه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ چندانی به کمک به احیای برجام ندارد. پیش‌بینی می‌شود درآمد امسال روسیه از فروش نفت با ۴۵‌درصد افزایش به ۱۸۰‌میلیارد دلار برسد، مشخص است ترجیح می‌دهد نفت ایران وارد بازار نشود.‌» دیپلمات ارشد روسیه در پاسخ به این خبرنگار نیز نوشت: «من صریحا نوشتم که تحت این شرایط ما در وضعیتی قرار نداریم که بخواهیم کمک خوبی برای نهایی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی مذاکرات وین ارائه دهیم. شما حرف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مرا (احتمالا به عمد) اشتباه برداشت کردید و ادعا می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنید که روسیه «علاقه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای به کمک» ندارد. شرم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آور است!» / ایسنا
کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد
برجام: سیاستها، دستاوردها الزامات
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک