رسته‌ها

تاریخ دو اقلیت مذهبی یهود و مسیحیت در ایران

تاریخ دو اقلیت مذهبی یهود و مسیحیت در ایران
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 28 رای
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 28 رای
امروزه کشوری وجود ندارد که همه‌ی افراد و اتباع آن از یک نژاد و قومیت بوده، به یک زبان تکلّم کنند و پیرو یک آیین و مذهب باشند. در بیشتر کشورها، اکثریتی وجود دارد که دارای تاریخ و فرهنگ و زبان و مذهب مشترک هستند. گروه‌های کوچک‌تری نیز وجود دارند که ویژگی‌های قومی و مذهبی خاص خود را دارند و اقلیت نامیده می‌شوند. بحث رعایت حقوق اقلیت‌ها و تبعیض قائل نشدن نسبت بین آنها از اموری است که امروزه مورد توجه نهادهای بین‌المللی حقوق بشر است. در حقیقت برای این‌که، جمعیتی به‌عنوان اقلیت شناخته شود باید اولا از لحاظ تعداد کم باشند، ثانیا حاکمیت را در دست نداشته باشند و ثالثا تفاوت نژادی، ملی، فرهنگی و یا تفاوت مذهبی داشته باشند.
گروه‌های اقلیت دینی در ایران به سه دسته تقسیم می‌شوند که عبارتند از: مسیحی، زرتشتی، یهودی.
یهودیان قدیمی‌ترین اقلیت نژادی و از پیروان حضرت موسی هستند که در تاریخ ایران در امور مهم حکومتی نقش‌های اساسی داشتند. دین مسیحیت، خود به دو شاخه‌ی ارامنه و آشوری تقسیم می‌شود و دین زرتشتی که از دین‌هایی هستند که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته شده‌اند.
اما در مورد فرقه‌ی بهائیت از آنجا که بهائیت جزء ادیان الهی نیست -بر خلاف ادعای بهائی‌ها که معتقدند بهاءالله شارع دین تازه‌ای است- و به‌عنوان یک حزب سیاسی و اپوزیسیون مخالف نظام اسلامی که در حال حاضر نیز مقرّ آنها در اسرائیل است به فعالیت سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران و بر ضد اسلام و شیعه مشغول هستند لذا نظام جمهوری اسلامی ایران به خاطر این عوامل و عوامل دیگر آنها را به رسمیت نمی‌شناسد.
حضرت امام‌خمینی(ره) نیز می‌فرمایند: بهائیان به‌عنوان یک حزب ونه یک مذهب وظیفه‌ی جاسوسی برای اسرائیل را به عهده دارند. بهائیت به‌عنوان یک حزب استعماری توسط کشورهای نظیر روسیه، انگلستان، امربکا و اسرائیل برای آشوب ایجاد گردیده تا سدی در مقابل دین اسلام و مذهب حقه‌ی شیعه باشد و ابزاری برای استعمارگران تا امنیت ملی ما را به خطر انداخته و از آن برای پیش‌برد اهداف خود بهره‌مند شوند.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
350
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1396/04/14
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی تاریخ دو اقلیت مذهبی یهود و مسیحیت در ایران

تعداد دیدگاه‌ها:
1
با سپاس از آپلود.
کتاب پر است از اینگونه سخنان مشعشع:
" بنظر مى رسد که روح خیانت با جان ارمنیان آمیخته است" (ص ١٦٣).
کتابى است خواندنى چون روحیات و باورهاى برخى ایرانیان دهه هاى ٣٠ و ٤٠ را به خوبى بازتاب مى دهد.
تاریخ دو اقلیت مذهبی یهود و مسیحیت در ایران
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک