رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد - کتاب 1

نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد - کتاب 1
امتیاز دهید
5 / 3.8
با 4 رای
امتیاز دهید
5 / 3.8
با 4 رای
به اهتمام: مسعود جعفری جزی

نامه های دانشور به آل احمد در سفر آمریکای دانشور 1332 - 1331

نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد در قالب سه کتاب تدوین شده است: کتاب اوّل، شامل نامه های دانشور به آل احمد در سفر آمریکای دانشور ( ۱۳۳۲ـ۱۳۳۱ ) و کتاب دوم شامل نامه های آل احمد به دانشور در همین سفر، پیش از این منتشر شده است. کتاب سوم شامل نامه های دانشور و آل احمد به یکدیگر در چند سفر مختلف در نیمه نخست دهه چهل ( ۱۳۴۴ـ۱۳۴۱ ) است.

از مقدمه کتاب:
نخستین بار در سال های تحصیل در دوره راهنمایی با نام و آثار آل احمد و اندکی بعدتر با سووشون دانشور آشنا شدم. در آن سال ها که مصادف با اوج انقلاب بود، برای من نیز همچون بسیاری از همنسلانم، نام آل احمد و شریعتی و... یادآور شور انقلابی و آرمان های بلند انسانی بود و روایت های اسطوره وار زندگی آنان جاذبه خاصی داشت. در آن سال ها ما نمی توانستیم تصوّر کنیم که این « مبارزان » نیز مانند دیگر افراد، زندگی خصوصی داشته اند و در ورای چهره اجتماعی اسطوره مانندشان، واقعیتی فردی وجود دارد.
چندین سال بعد، در دوران دانشجویی و هنگامی که آن شور و آرمان ها جای خود را به حیرت داده بود، از اتفاق روزگار، گذارم به همان محلّه ای افتاد که خانه نیما و در نزدیکی آن خانه آل احمد قرار داشت. در رفت و آمدهای روزانه از کنار خانه نیما عبور می کردم، ولی خانه آل احمد در نبش کوچه بن بستی بود که چند متری با کوچه اصلی فاصله داشت و برای دیدن آن باید چند قدمی راهم را کج می کردم.
درِ قدیمی خانه نیما که پنجره های مشبّکی بر روی آن تعبیه شده بود و دیوارِ نه چندان بلندش به گونه ای بود که تقریبا درون خانه و طرح کلّی ساختمان قابل دیدن بود و دست کم برای من چندان چیز رازآلودی نداشت و حتی میل چندانی نداشتم که گوشه و کنار آن را ببینم؛ هرچند یک بار این کار را کردم. اما خانه آل احمد وضع دیگری داشت. مثل یک دژ دربسته بود و در نظر من هیبت دیگری داشت. گذشته از همه یادها و خاطره هایی که می توانست ذهن دانشجوی بیست ساله ای را در آن اوضاع و احوال به بازی بگیرد، در آن خانه کسی زندگی می کرد که یک عمر با آل احمد زندگی کرده بود و خودش هم در صف همان آرمان سازان دوره قبل جای داشت. ظاهرِ خانه به همان صورتی بود که از لابه لای نوشته های آل احمد و دانشور و آثاری که درباره آنها نوشته شده بود، برای خودم تصویر کرده بودم: دیوار آجری قدیمی، درخت هایی که از گوشه و کنار حیاط سرک می کشیدند و شاخه های اقاقی که روی دیوار سمت کوچه را گرفته بودند، شیروانی سقف، درِ چوبی بزرگ حیاط، درِ چوبیِ کوچک داخل کوچه بن بست و دکمه زنگِ در که زیر پوشش پلاستیکی کهنه آن با خط رنگ و رو رفته ای نوشته شده بود: جلال آل احمد...
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1398/01/15

کتاب‌های مرتبط

از این سوی جهان
از این سوی جهان
5 امتیاز
از 5 رای
نامه هایی از تبریز
نامه هایی از تبریز
4.5 امتیاز
از 33 رای
نامه های زندان
نامه های زندان
4.5 امتیاز
از 34 رای
نامه ها از زندان
نامه ها از زندان
3.8 امتیاز
از 13 رای
عشق و نیاز
عشق و نیاز
3.3 امتیاز
از 3 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد - کتاب 1

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد - کتاب 1
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک