رسته‌ها
قیام شیخ محمد خیابانی
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 48 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 48 رای
سید احمد کسروی نویسنده کتابهای تاریخ مشروطه ایران و تاریخ هجده ساله آذربایجان که خود در انقلاب مشروطه حضور داشته است،و شیخ محمد خیابانی را در زمان انقلاب مشروطه از نزدیک می شناخته است،در سال 1302 در اهواز وی یاداشت هایی را به درخواس کاظم زاده تبریزی بنیانگذار نشریه ایران شهر نوشت،که در زمان حیات کسروی منتشر نشد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
174
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
ramin12345
ramin12345
1394/12/21

کتاب‌های مرتبط

برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی قیام شیخ محمد خیابانی

تعداد دیدگاه‌ها:
7
سپاس از مهرتان.براستی کسروی اسطوره ای بود که با آثارش که چندین قرن از خویش فراتر بود در روشنگری اذهان عمومی بخصوص قشر کتابخوااان و روشنفکر نقش بسزایی داشتند.یاد و نامش هماره جاویدان باد.
من هم مثل جامعه ی اون روزی واقعا توان درک اون علی الخصوص رو ندارم!!
کلی بد و بیراه نثار حافظ و سعدی کرده که بی شک لایق خود بی وجودشه!
شما اگر توانِ تجزیه و تحلیل تاریخ و پدیده های آن و افرادی چون خیابانی وکسروی و هر شخص دیگری را ندارید و همچون اکثریت جامعه امروز ما در بیسوادی و نداشتن امکان استفاده از شعور و منطق را ندارید، لب فرو بندید و بیهوده فحاشی نکنید. اصلا اشخاصی چون شمار ا چه به سایت هایی نظیر کتابناک که سعی در روشنگری و اشاعه دیدگاه های متنوع و فراگیر دارد. حداقل ادب بیاموزید و درباره مالبی که توان درک شان را ندارید اراجیف نبافید. نسل اول روشنگران ایرانی نظیر کسروی، دیدگاه هایی ماتریالیستی و اجتماعی داشتند و نه چندان در کار ادبیاتِ عرفانی...آنها نتایجِ سوء تعبیرها و گرایش احمقانه و کج فهمی "تقدیر گرایی" و "بیتفاوتی" در مقابل مسئولیت اجتماعی افراد در مقابل زمانه و جامعه خویش را که در دورانهای از صفویه به بعد؛ در نتیجه افول و فاسد شدن و به بیراهه رفتن صوفیگری و دور شدن از جوهره و ذات عالم عرفان در جامعه ایرانی به وجود آمدهو تا امروز نیز اشاعه یافته را مَدِ نظر داشتند. و از اینرو متاسفانه نه به سوء تعبیرهای اجتماعی/تاریخی عوام الناس و حتی فرهیختگان بلکه به خود شاعر تاختند. ما باید این مسائل را از یکدیگر تفکیک کرده و بجای سطحی نگری و فحاشی سعی در درک کردن موقعیت ها و شرایط تاریخی تولید افکار و اندیشه ها داشته باشیم. دیدگاه شما به آنجا ختم میشود که چون گروهی روحانی نما از دین اسلام سوء استفاده شخصی و سیاسی می کنند، پس پیغمبر بزرگوار، حضرت محمد (ص) را مورد حمله قرار دهیم و وی را زیر سوال ببریم. عمیق بیندیشید....ادب بیاموزید و از سطحی گرایی و تظاهر به روشنفکر نمایی پرهیز کنید.
روح هر دو شون شاد باشه. هر دو به گمنامی در گذشتند. اما جامعه آن روز درک و فهم این دو بزرگوار علی الخصوص کسروی را نداشت. برای من همیشه جالب بود چرا کممتر از شیخ محمد خیابانی صحبت میشه و باز هم گذر عمر سبب گشت تا بفهم چرا حاکمان دو دوره دل خوشی از این شیخ نداشتند. آنها برای زمانه خود نبودند و بلکه هم اکنون با پوست و گوشتمان فقدان این دو عزیز را حس می کنیم. شاید برا شما جوونا که تا کله سحر پای تلگ و چت وهزار تا زهر مار دیگه هستید تمام شدن شارژ گوشی یا اینترنت تون مهمتر از این اندیشه ها باشه! لیاقتمون همینه! سیمین جان دخترم باز حرف من پیر سرد و گرم چشیده رو سانسور کن!!!!!!!!!!!!
قیام شیخ محمد خیابانی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک