رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

چگونه ببینیم، چگونه طراحی کنیم: کلیدهای طراحی واقع گرایانه

چگونه ببینیم، چگونه طراحی کنیم: کلیدهای طراحی واقع گرایانه
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 13 رای
نویسنده:
مترجم:
پیوند جلالی
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 13 رای
مقدمه:
پرورش مهارتهای طراحی از طریق «مشاهده»
هر چند عده ای از هنرمندان احتمالاً به دلیل ترس از ترک حاشیه امنیت خود از ظرفیتهایشان به طور کامل بهره نمی گیرند، من تمایل ندارم برچسب خوب یا بد به هیچ یک از آثار هنری بزنم. یک طرح یا نقاشی صرفا بیانگر میزان مهارت هنرمند در مشاهده و ارتباط مغز و دستان اوست. برخی از هنرمندان سعی دارند به جای بازنمایی دقیق سوژه یک حس یا حالت را انتقال دهند، هر چند از مهارت های مشاهده خوبی هم برخوردارند. این صرفا گرایش به یک سبک خاص است نه دلیلی بر بد بودن کار هنری. این کتاب برای کسانی نوشته شده است که دوست دارند مهارتهای طراحی بیانگر را در خود پرورش دهند. معتقدم درست همان طور که کودکان خردسال نوشتن حروف الفبا را می آموزند، مهارتهای طراحی را نیز میتوان آموزش داد و از راه تمرین پروراند. این درست است که فقط عده ای از کودکان دستخط خوبی پیدا خواهند کرد نه همه شان بعضی از آنها بی دقت مینویسند و به هر آنچه نوشته اند راضی اند. عده ای دیگر، حتی زمانی که با خط خوانا می نویسند، حرفشان این است که بهتر از این از دستم برنمی آمد. دست آخر، برخی از آنها حروف الفبا را با سبک شخصی خود تفسیر می کنند. نویسنده های انتزاعی، بزرگ سالانی که دستخط دلنشین دارند با این هنر یا به این دنیا نگذاشته اند؛ آنها این مهارت را با تمرین و نظم به دست آورده اند. مهارتهای طراحی هم درست همین طورند. اصلاح نگرش اولین گامی است که باید برداشته شود. گفتن "نمی توانم" مثل این است که بگوییم "نمی خواهم تلاش کنم". نگرش "نمی خواهم" به فرد اجازه می دهد با خیال راحت در جای خود ساکن بماند. شما که قرار است این کتاب را بخوانید با این طرز فکر آشنا می شوید که توانایی بهبود کارتان را دارید و این نقطه ای بسیار خوب برای شروع کار است. گام دوم این است که نمادهای کودکانه و تصورات قالبی قبلی را از کارتان حذف کنید. این تصورات با توانایی شما در دیدن و تفسیر سوژه به شکلی واقع بینانه تداخل خواهند کرد. در ذهن ما همواره برداشتهایی قالبی در مورد این که یک سوژه چطور باید دیده شود وجود دارد و زمانی که در مورد آن چه در سوژه "می بینیم"، دستپاچه یا گیج می شویم. این تاثیرات خودبه خود در طرح ما خودشان را نشان خواهند داد. فصل دوم به شما در شناسایی و گذر کردن از تصورات قالبیتان کمک خواهد کرد.
گام سوم یادگیری مهارت مشاهده است. این کار نه تنها طرحهای شما را زیباتر می کند، که باعث می شود دنیای اطرافتان را به شکلی غنی تر و با جزئیات بیشتر ببینید. رنگها و کنتراستها برایتان واضح تر خواهند شد. شکلها برجسته تر می شوند و یافتها پیش از آن که لمسشان کنید حس شما را برخواهند انگیخت. مشاهده زیربنای ایجاد طرحهای دقیق است و آموختن راههای بهتر برای مشاهده سوژه همان چیزی است که این کتاب به دنبالش است. آخرین گام در پرورش مهارتهای طراحی به خود شما بر میگردد تمرین، تمرین، تمرین!
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1394/12/14

کتاب‌های مرتبط

یادداشت های خوآن میرو
یادداشت های خوآن میرو
4.6 امتیاز
از 7 رای
طراحی فیگور حیوانات
طراحی فیگور حیوانات
4.5 امتیاز
از 28 رای
Watercolor Workshop
Watercolor Workshop
4.6 امتیاز
از 51 رای
گربه ها را چگونه طراحی کنیم؟
گربه ها را چگونه طراحی کنیم؟
4.5 امتیاز
از 38 رای
آناتومی حیوانات
آناتومی حیوانات
4.5 امتیاز
از 47 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی چگونه ببینیم، چگونه طراحی کنیم: کلیدهای طراحی واقع گرایانه

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
چگونه ببینیم، چگونه طراحی کنیم: کلیدهای طراحی واقع گرایانه
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک