رسته‌ها

در تبعید: سرگذشت تبعیدیان آلمان در دوران سلطه‌ هیتلر - کتاب 1

در تبعید: سرگذشت تبعیدیان آلمان در دوران سلطه‌ هیتلر - کتاب 1
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 42 رای
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 42 رای
در تبعید - کتاب 2
در تبعید - کتاب 3

✔️ در تبعید در چارچوب داستانی جذاب به مشکلات تبعیدیان و مهاجران آلمانی در نیمه اول دهه ۱۹۳۰ در پاریس پرداخته است. نداشتن اجازه اقامت، دشواری های به دست آوردن برگه ی هویت، نداشتن اجازه کار، قاچاق، تنزل موقعیت اجتماعی و اقتصادی مهاجران، مشکلات روانی و بسیاری دیگر از مصائبی که آلمانی های مقیم فرانسه در آن زمان با آن روبرو بودند، تم اصلی کتاب را تشکیل میدهد. هرچند زمان داستان قبل از جنگ جهانی دوم است، اما مسایل تبعیدیان و مهاجران همان است که امروز وجود دارد و این کتاب تصویری زنده از آن است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
394
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1394/05/18

کتاب‌های مرتبط

دیوانگی مثبت
دیوانگی مثبت
5 امتیاز
از 1 رای
مرده خواران لنینگراد
مرده خواران لنینگراد
4.1 امتیاز
از 53 رای
ناپلئونی کوچک
ناپلئونی کوچک
4.1 امتیاز
از 64 رای
واقعه نگاری یک قتل - جلد ۲
واقعه نگاری یک قتل - جلد ۲
4.4 امتیاز
از 7 رای
خانه قانون زده
خانه قانون زده
4.4 امتیاز
از 170 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی در تبعید: سرگذشت تبعیدیان آلمان در دوران سلطه‌ هیتلر - کتاب 1

تعداد دیدگاه‌ها:
3
لطفا بحث پیرامون محتوای کتاب پیگیری شود.
با تشکر از همکاری شما
اولین کتاب روشنک داریوش ترجمه قطره اشکی در اقیانوس، رمانی از مانس اشپربر در بیش از ۱۰۰۰ صفحه بود که به فعالیت و زندگی روشنفکران چپ اروپایی می‌پرداخت که از احزاب کمونیست طرفدار شوروی جدا یا اخراج شده بودند و می‌کوشیدند در عین حفظ اعتقاد به سوسیالیزم به فعالیت مستقل ادامه بدهند. تمام کتاب‌های دیگر او هم با توجه به همین مسئله انتخاب شده‌اند که با مسایل روشنفکران و اجتماعی ارتباط مشخص داشته باشند. با برخی از نویسندگان از جمله با لوئیزه رینزه، مانس اشپربر و کته رشایس تماس و نامه نگاری داشت. به مانس اشپربر علاقهٔ خاصی داشت و مانس اشپربر هم به او علاقمند بود. ینکا اشپربر، همسر مانس اشپربر در مقاله‌ای که در کتاب یک زندگی سیاسی هم ترجمه شده است نوشت: "بیش از هر چیز مکاتباتش با دختر دانشجوی جوانی او را تکان می‌داد که از آلمان به وطنش بازگشت و هزار صفحه "قطره اشک" را ترجمه کرد. کته رشایس هم برای نشر فارسی "لنا" مقدمه نوشت.
سپاس برای آپلود این رمان سه جلدی جالب.
کاری مشترک از پرویز و روشنک داریوش، یادشان گرامی باد.

دانلود رایگان

اگر عضو نیستید در کمتر از یک دقیقه عضو شوید و کتاب اول خود را رایگان دریافت کنید.

ورود / ثبت‌نام

دانلود بدون معطلی

این کتاب را بدون نیاز به عضویت، خریداری کنید. پیش از خرید، می‌توانید از طریق گزینه مطالعه آنلاین، صفحاتی از کتاب را مشاهده کنید.

خرید   59,000 تومان
در تبعید: سرگذشت تبعیدیان آلمان در دوران سلطه‌ هیتلر - کتاب 1
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک