قمر واقعا زن بود!
نویسنده:
نوشین احمدی خراسانی
درباره:
قمرالملوک وزیری
امتیاز دهید
«قمر واقعا زن بود»، سومین کتاب از مجموعه داستان هایی برای نوجوانان است که توسط نوشین احمدی خراسانی به نگارش درآمده و باوند بهپور تصویرگری آن را برعهده داشته است. این داستان را که به مناسبت سالروز خاموشی قمرالملوک وزیری، منتشر شده،
بیشتر
آپلود شده توسط:
hamidhamidi
1393/06/21
دیدگاههای کتاب الکترونیکی قمر واقعا زن بود!
اگر چه موسیقی ملی پس از ساسانیان به حزن و اندوه گرایید و در زمان صفویان به پستوها کشیده شد اما همان اندک میراث به یادگار مانده در عصر حجری که ما در عصر قجر دیدیم روی به انحطاط و سقوط داشت . عصری که موسیقی پردازان واقعی از ترس کهنه اندیشان و خرافه پرستان به پستوها خزیده ، و در مقابل خیل دلقکان و عمله ی طرب در عرصه هنر و فرهنگ این مرز و بوم ترکتازی میکردند.
اوژن فلاندن- سیاح فرانسوی – در باره ی موسیقی ملی در دوره ی محمد شاه قجر چنین می نگارد:
موسیقی ایران بدست لوطیان و اشخاص بی سرو پایی افتاده که کار دیگری از دستشان بر نمی آید و به این سبب قدر و منزلت موسیقی در ایران بکلی از میان رفته است . به ندرت افراد اسم و رسم داری پیدا می شوند که با موسیقی آشنایی و انس و الفتی داشته باشند.
جامعه ی استبداد زده ی ایران، در زمان تولد «قمر»، چند صباحی است که از زیر یوغ پنجاه ساله ی سلطنت «ناصری» رهایی یافته و به تدریج نفس تازه میکند. بنای پوسیدهی حکومت قاجاریان به پاس بیلیاقتی ، خرافهپرستی ، وطنفروشی، رشوهخواری، اختناقآفرینی وشورشهای محلی فروپاشیده و ملت ایران شاهد دست به دست شدنِ کاخ سلطنتی از قاجاریان به پهلویان است.
قمر نام یک دوران است. حکایت جدال تاریخی ارتجاع است و پویایی. استبداد است و آزادی و عطش است و عطش است و عطش در میهنی که اوراق تاریخ معاصرش تا به امروز بی سرانجامی را رقم زده است... قمر، زنی از تبار خورشیدها، که در جامعه موسیقی ملی دیار ما پس از مشروطیت، تاثیرات اجتماعی و هنری بسیاری گذاشت..
برگرفته از سایت نت آهنگ
نسل امروز نیاز به شناخت هنرمندان و بزرگان این سرزمین را دارد !
با تشکر از نویسنده و آپلود کننده گرامی