رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

در باب حکمت زندگی

در باب حکمت زندگی
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 30 رای
نویسنده:
مترجم:
محمد مبشری
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 30 رای
«فلسفۀ آرتور شوپنهاور را همواره به منزله فلسفه ممتاز هنر، حتی فلسفه مرجحِ هنرمندان تلقی کرده‌اند؛ نه به این علت که بخش بزرگی از فلسفه او به هنر اختصاص دارد… یا ساختار این فلسفه در کمال روشنی، شفافیت و انسجام و لحن آن نیرومند، آراسته، دقیق و … واجد انضباطی شاداب است … همه اینها «نمود» یا ظاهر امر است، یعنی بیان ضروری و فطریِ ماهیت و عمقِ این نحو اندیشیدن … بیان طبع پویا و هنرمندانه‌ای که جز در این قالب ممکن نیست متجلّی گردد.» لئو تالستوی در سال ۱۸۶۹ در نامه‌ای به آفاناسی فل می‌نویسد: «آیا می‌دانید که تابستان امسال تا چه اندازه برایم پرارزش بود؟ این ایام را با شیفتگی به شوپنهاور و لذت‌های روحی فراوانی گذراندم، که پیش از آن هرگز نمی‌شناختم… ممکن است روزی نظرم در این باره تغییر کند، اما به هر حال اکنون یقین دارم که شوپنهاور نابغه‌ترین انسان‌هاست. وقتی آثارش را می‌خوانم نمی‌فهمم که چرا تا به حال ناشناس مانده است. شاید توضیح این امر همان باشد که او خود بارها تکرار کرده‌ است، به این معنا که اکثریت آدمیزادگان را ابلهان تشکیل می‌دهند.»

از مقدمه مقدمه مترجم:
شوپنهاور در سال ۱۸۵۱ مجموعه ای از پژوهش های فلسفی خود را تحت عنوان ملحقات و متممات انتشار داد. وجه مشترک همه این آثار این است که به منظور توضیح و تکمیل اثر اصلی او، جهان چون اراده و نمایش نوشته شده اند، اما هریک نیز به تنهایی منسجم و کامل است. به علاوه، خواننده علاقه مند به فلسفه می تواند بی آنکه تخصصی در این رشته داشته باشد، محتوای عمده این آثار را درک کند.
تا اواسط دهه پنجاه قرن نوزدهم، یعنی حدود سی سال پس از انتشار جهان چون اراده و نمایش که اساس تفکر شوپنهاور در آن بیان شده است، توجه چندانی به آثار او معطوف نبود.
لئو تالستوی در سال ۱۸۶۹ در نامه ای به آفاناسی فت می نویسد: « آیا می دانید که تابستان امسال تا چه اندازه برایم پرارزش بود؟ این ایام را با شیفتگی به شوپنهاور و لذت های روحی فراوانی گذراندم، که پیش از آن هرگز نمی شناختم... ممکن است روزی نظرم در این باره تغییر کند، اما به هرحال اکنون یقین دارم که شوپنهاور نابغه ترین انسان هاست. وقتی آثارش را می خوانم نمی فهمم که چرا تا به حال ناشناس مانده است. شاید توضیح این امر همان باشد که او خود بارها تکرار کرده است، به این معنا که اکثریت آدمیزادگان را ابلهان تشکیل می دهند. »
یکی از علت های این شهرت دیررس این است که شوپنهاور برخلاف فیلسوفان بزرگ همعصر خود، نماینده فکری جبهه اجتماعی خاصی نبوده، به اصالت فرد اعتقاد داشته و به جنبش های اجتماعی عصر خود بی اعتنا بوده است...
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1397/10/06

کتاب‌های مرتبط

نوپیدایی: از آشفتگی به نظم
نوپیدایی: از آشفتگی به نظم
3.5 امتیاز
از 2 رای
A Very Short Introdcutioni - Nietzsche
A Very Short Introdcutioni - Nietzsche
5 امتیاز
از 5 رای
The Wisdom of Life
The Wisdom of Life
5 امتیاز
از 4 رای
Understanding Wittgenstein's On Certainty
Understanding Wittgenstein's On Certainty
5 امتیاز
از 1 رای
سه درس مهم هزاره سوم
سه درس مهم هزاره سوم
4.3 امتیاز
از 3 رای
اگزیستانسیالیسم
اگزیستانسیالیسم
4.8 امتیاز
از 24 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی در باب حکمت زندگی

تعداد دیدگاه‌ها:
5
اگر سایت کتابناک توانایی گذاشتن لینک دانلود کتابها رو نداره لطفا در یک کانالی در تلگرام بذارید مگه این همه کتاب خوب رو چطور واسه دانلود گذاشته حیفه این همه کتاب خوب
کاربران گرامی!
کتابهای اخیری که با لینک بسته به روی سایت قرار گرفته اند (و قرار خواهند گرفت)، از ابتدا بدون لینک دانلود و صرفا جهت معرفی قرار داده شده اند و قابل دریافت نخواهند بود. لطفا تقاضای لینک دریافت نفرمایید.
با تشکر از همکاری شما
کی این کتاب گذاشته شد چرا موقع گذاشتن این کتاب من ندیدمش
ای داد بیداد! کی لینک گذاشته شده که الان برداشته شده؟!
در باب حکمت زندگی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک