رسته‌ها
لطیفه های سینمایی
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 25 رای
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 25 رای
مجموعه ای از کاریکاتورهای بهمن رضایی و لطیفه های سینمایی

مقدمه:
در میان رشته های هنری چند قرن اخیر "سینما" یا به روایتی هنر هفتم، با وجود برخوداری از عمری کوتاه که حتی به یک قرن هم نمی رسد، به طور گستردهای مورد توجه ملل دنیا قرار گرفته است. علت آن را هم باید در مردمی بودن این هنر جستجو کرد که قادر است خود را با وسایل بسیار ساده ای متشکل از یک آپارات کوچک و یک پرده سفید متحرک در دورترین نقاط جهان به نمایش بگذارد، چه بسیار هنرپیشگانی نظیر "فرناندل" و "توتو"، کمدین های فرانسوی و ایتالیائی که طی نیم قرن فعالیت مستمر روی سن تئاتر فقط در محدوده کشور خودشان از نیمه شهرتی برخوردار بودند ولی به محض ایفای نقش در یکی دو فیلم سینمائی شهرتشان عالمگیر شد، روی همین اصل هنرمندانی چون "چارلی چاپلین" که قصد داشت به تاریخ بپیوندد فعالیت خود را صرفا در چارچوب این پدیده متمرکز ساخت.
بهرحال کتابی را که پیش رو دارید مجموعه ایست از شیرین ترین لطایف مربوط به عالم سینما. و نیز اعم از مضمونهای پشت صحنه یا لطیفه های جلوی دوربین و کلمات قصار دست اندرکاران این هنر. تاچه قبول افتد و چه در نظر آید.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
28
آپلود شده توسط:
Bronowski
Bronowski
1391/12/10

کتاب‌های مرتبط

وظیفه ملی
وظیفه ملی
4.5 امتیاز
از 118 رای
عطسه به صبر چه ربط دارد؟!
عطسه به صبر چه ربط دارد؟!
4.5 امتیاز
از 169 رای
خری که مدال گرفت
خری که مدال گرفت
4.6 امتیاز
از 29 رای
ذره
ذره
4 امتیاز
از 38 رای
پخمه
پخمه
4.5 امتیاز
از 242 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی لطیفه های سینمایی

تعداد دیدگاه‌ها:
2
قشنگ بود بازم از این جور کتابا و یکم به روزترشو بذارید8-)8-)8-)
ابوالقاسم صادقی در سال 1326 در تهران به دنیا آمد. در سال 1346 از دبیرستان دهخدای کرج دیپلم ادبی گرفت و در سال 1349 از دانشگاه تهران در رشته زبان و ادبیات عرب فارغ التحصیل شد. از سیزده سالگی با روزنامه توفیق همکاری داشت و از سال 1345 یعنی از شانزده سالگی به عضویت هیئت تحریریه آن نشریه در آمد و تا سال 1350 که سال خاموشی و توقیف توفیق بود با این نشریه همکاری داشت . از سال 1351 با مجله کاریکاتور به مدیریت محسن دولو همکاری داشت و در سال 1353 به سردبیری آن مجله رسید.
همزمان با رادیو و تلویزیون نیز همکاری داشت و برنامه صبح جمعه با رادیو و سپس عصرهای جمعه ی رادیو را می نوشت. در سال 1357 نویسنده ی تمام وقت رادیو و تلویزیون بود و برنامه های صبح جمه با رادیو ، ارمغان هفته ، دوخت و دوز ، عصر جمعه ، بامدادی ، چشم انداز ، راه شب و راه زندگی را در رادیو و شو تلویزیونی شبکه صفر را در تلویزیون همراه با جمشید وحیدی ( جمشاد ) می نوشت.از سال 1357 تا 1359 در روزنامه کیهان و مجله زن روز به کار نویسندگی مشغول شد و با چهار صفحه لبخند پارتی که بعدها به خوشکده تغییر نام یافت در مجله زن روز همکاری داشت. در سال 1358 همراه با مهندس یحیی خالقی ( کاریکاتوریست ) مجله یاقوت را منتشر کرد و به دبیری شورای نویسندگان آن نشریه رسید.
در سال 1360 سه کتاب طنز سیاسی، طنز و طعنه و تاریخچه جدول را منتشر کرد و از بهمن سال 1361 مجله توفیقیون را منتشر کرد که پس از چهار شماره ، نام مجله به فکاهیون تغییر یافت. فکاهیون تا مهر 1369 به مدت نه سال منتشر می شد و تا مدت ها تنها نشریه طنز در کشورمان بود. از 1369 هشت کتاب از جمله لطیفه ها ( لطیفه های سینمایی ، لطیفه های دیپلماتیک ، لطیفه های اداری ، لطیفه های دریایی ، لطیفه های مدرسه ای ، لطیفه های پزشکی ) منتشر کرد. از سال 1367 با گروه اجتماعی شبکه اول سیما و برنامه جنگ هفته همکاری داشت و در حال حاضر در سازمان صدا و سیما ، با شبکه های مختلف رادیو وتلویزیونی همکاری دارد.
لطیفه های سینمایی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک