سفر آسان به سیارات دیگر
نویسنده:
آ. چ. بهاگتی ودانتا سوامی پرابهوپاد
امتیاز دهید
هنوز توضیحاتی برای این کتاب ثبت نشده
آپلود شده توسط:
sarsan
1391/09/17
دیدگاههای کتاب الکترونیکی سفر آسان به سیارات دیگر
به قول استاد علی اکبر خانجانی:اگر بیرون خبری بود باز خبراوران می امدند
و اما در مورد پاد ماده که دوست عزیزمان هم اشاره کردند، در فیزیک ذرات بنیادی٬ با استفاده از تئوری دیراک و تعمیم مفهوم پاد ذره می توان به پاد ماده دست یافت. همچنان که می دانیم پاد ماده از پاد ذرات تشکیل شده است. در حالیکه ماده از ذرات تشکیل یافته است. برای مثال٬ یک پاد الکترون ( الکترونی با بار مثبت ) و یک پاد پروتون ( پروتونی با بار منفی ) می توانند یک اتم پاد هیدروژن را تشکیل دهند. در اندرکنش ماده و پاد ماده با یکدیگر موجب نابودی هر دو و تولید فوتون ( اشعه ی گاما ) می گردد. در ابتدا این تصور وجود داشت که پاد ماده در واقع تصویری از ماده در آینه است. این بدان مناست که پاذرات ، باید باری مخالف و هم اندازه و جرمی قرینه جرم تصویری خود در دنیای ماده داشته باشند. بحث بار الکتریکی کاملا پذیرفته شده بود. اما جرم منفی بسیار دشوار مینماید. ویژگی دیگر پاد ذرات ، ویژگی نابودی در صورت برخورد و تماس با پاد ماده خود است. در این انهدام مشترک هر دو نابود میشوند، و به مقدار قابل توجهی انرژی که بیشتر به صورت پرتوهای گاما ظاهر میشود، در میآیند. البته اگر این انرژی به اندازه کافی زیاد باشد، میتواند به جفت ماده و پاد ماده دیگری نیز تبدیل شود که این تصویر خوبی از تبدیل ماده و انرژی به یکدیگر و بیان فرمول معروف انیشتن است.
ایشان گفت: بشر تا کنون تنها به کشف 10 درصد از جهان شده،90 درصد کیهان برای ما ناشناخته است و از چیزی است به نام پاد ماده یا ضدّ ماده (dark matter) و این ضدّ ماده خواصی کاملا متفاوت با این ماده ای که ما با آن آشناییم،و شبانه روز در کنار آن به سر می بریم دارد!
این مطلب بخودی خود بسیار حیرت انگیز است،در این کتاب گویا نویسنده از این کشف کیهان شناسی استفاده می کند،تا سخنان حیرت انگیزتری بگوید!
در همان صفحات نخست گفته از این فرضیه ما می فهمیم:
1- اتم یا ذره ای ضدّ ماده وجود دارد که از کیفیاتی متضاد با اتم های ماده،ساخته شده است.
2- دنیای دیگری،ورای این دنیای مادی(احتمالا منظورش ماده ای که اکنون ما می شناسیم) وجود دارد که ما تجربه ی محدود از آن داریم.
3- دنیای ماده و ضدّ ماده ممکن است در زمانی مشخص با هم تصادم کنند،و یکدیگر را نابود کنند.
حال نویسنده می کوشد در این کتاب از این مدعیات فیزیکی،استنباط های کاملامتافیزیکی کند . . .
مثلا در ص 19 می گوید:
جهان مادی،تنها نمایشی سایه وار از جهان ضدّ مادی است،و اشخاص هوشمندی که پاکدل و نیکوصفت باشند،قادر به یادگیری تمام جزئیات ضدّ مادی،در واقع بسیار جزئی تر از جزئیات جهان مادی هستند...
بعد هم در مورد چگونگی ورود به این قلمرو مرموز و سفر به این دیار ناشناخته سخن می گوید!
در کل کتاب جالبی است،سپاس از آپلودش جناب sarsan.