رسته‌ها
من و تو
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 21 رای
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 21 رای
برگرفته از متن کتاب:
جهان رابطه ، در سه فضا ساخته می شود .
در فضای زندگی با طبیعت ، رابطه در آستانه کلام ، قرار می گیرد .
در فضای زندگی با انسان ها ، رابطه به درون کلام ، وارد می شود .
در فضای زندگی با واقعیت های روحی و معنوی ، رابطه زبان ندارد ، ولی زبان و کلام لازم را خلق می کند .

در هر یک از این فضا ها و در طی رابطه با هر تویی ، هر چند به شیوه های متفاوت ، ما به سوی توی جاویدان نظر می اندازیم و از جانب او ، نسیمی به درون می بریم . ما در روبه رویی با هر تویی ، ما توی جاویدان را ، مخاطب قرار می دهیم .
توی جاویدان ، تمام هر سه فضا را در بر می گیرد ، ولی به هیچ یک از آنها محدود نیست . او همچون خورشید یگانه ای ، در تمام این فضاها ، حضور دارد . در عین حال ، ما می توانیم هر یک از این فضاها را ، به درون تاریکی بکشانیم و از حضور توی جاویدان محروم نماییم .
وقتی فضای زندگی با طبیعت را ، به جنبه های فیزیکی و با ثبات آن ، محدود کنیم ؛ وقتی فضای زندگی با انسان ها را ، به جنبه های احساسی و تاثیر پذیری آنها ، محدود کنیم ؛ وقتی فضای زندگی با واقعیت های روحی و معنوی را ، به احقاق حقوق خویش ، محدود کنیم ، شفافیت آن فضاها ، یعنی قدرت واسطه گری آنها میان ما و توی جاویدان را ، نابود ساخته ایم . در چنان فضاهایی تجربه و بهره برداری های انسان ها امکان می یابد ، ولی آنها تاریک و بی معنا ، باقی می مانند . نام های جدیدی هم که برای این فضاها ، تعیین کرده ایم جهان هستی ، جهان عشق ، جهان عقل هر چند خیلی خوشایند هستند ، ولی هیچ اثر مثبتی ندارند .
در واقع ، جهان هستی ، فقط وقتی برای انسان واقعیت می یابد که تمام جهان را ، خانه خود بداند و بتواند داده ای هم به خالق آن خانه ، هدیه دهد .
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
218
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
khar tu khar
khar tu khar
1392/06/11

کتاب‌های مرتبط

نوپیدایی: از آشفتگی به نظم
نوپیدایی: از آشفتگی به نظم
3.5 امتیاز
از 2 رای
KANT
KANT
5 امتیاز
از 4 رای
کرکگور و نیچه
کرکگور و نیچه
4.5 امتیاز
از 20 رای
Sophist
Sophist
5 امتیاز
از 3 رای
Truth and Method
Truth and Method
5 امتیاز
از 1 رای
هستی تبدیلات عمل
هستی تبدیلات عمل
3.8 امتیاز
از 4 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی من و تو

تعداد دیدگاه‌ها:
1
مارتین بوبر عمر طولانى خود (1878 تا 1965) را در مقطعى از تاریخ جهان سپرى کرد که دستخوش شدیدترین تحولات و تغییرات بود. در این مقطعِ تاریخ، جنگ‏هاى ویرانگر و تحولات بزرگى در تفکر و فن‏آورى رخ داد که باعث وحشت و در عین حال امکانات فراوانى شد. در این دوره، مارتین بوبر نقش برجسته‏اى داشت. وى به‌تدریج به یک شخصیت اروپایى بدل شد، آن‌چنان‌که مى‏توان او را حتى یک شخصیت جهانى نامید؛ زیرا اندیشه‏ها و تأثیرات او به طرزى چشمگیر در بسیارى از قلمروهاى گوناگون فکر و عمل نفوذ کرده است. دربارة شهرت پردامنة او، براى نمونه، مى‏توان متذکر شد که دبیر کل سازمان ملل متحد، «داگ هامرشولد»، تا اندکى قبل از آنکه در یک سانحة هوایى فوت کند، مشتاق بود که متن کتاب معروف من و تو بوبر را از آلمانى به سوئدى برگرداند.
مارتین بوبر، یکى از چهره‏هاى روشنگر دینى است که تفکر او تأثیر بسیارى بر قلمرو وسیعى از موضوعات، از روان‏شناسى تا انتقاد ادبى و از علوم سیاسى تا علوم تربیتى، داشته است. جى. اچ. الدهام دربارة کتاب من و تو بوبر مى‏گوید:
من تردید دارم که درقرن حاضر، کتابى انتشار یافته باشد که پیام آن، چنین نتایج بزرگى براى زندگى ما داشته باشد.
من و تو
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک