رسته‌ها
جمهوری در اتوبوس
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 29 رای
نویسنده:
مترجم:
حسن فرامرزی
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 29 رای
✔️نزار قبانی تنها شاعر عربی است که در کتاب «جمهوری در اتوبوس» به شرح رشادتی پرداخته که قهرمانش یک زن است و این سندی بر حقانیت گفتار قبانی است که: تنها زن و شعر ما را نجات می دهد.

کتاب مجموعه اشعار كوتاه عربی معاصر شاعر است كه به سبك شعر نو سروده شده است. مضامین اشعار تأملات شاعر است در مسائل زمانه و مقتضیات عصر روشنگری و مدرنیته و وضعیت و تنهایی و افسردگی انسان و تاریكی‏ها و ظلمتهایی كه چشم‏انداز زیبای زندگی را تار می‏سازد. شاعر تلاش می‏كند در وضعیتی زمینی و بشری به دنبال راهی برای بشر زمینی بپردازد و دردهای مشترك را وسیله‏ای سازد تا بیداری بشری تحقق یابد شاید در ساختن منزل امن و آزاد به موفقیت دست یابد گرچه می‏داند تلاشهای انسان چون محكومیت سیزیف از روی اجبار و ضرورت است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
153
آپلود شده توسط:
khar tu khar
khar tu khar
1391/05/17

کتاب‌های مرتبط

برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی جمهوری در اتوبوس

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.

دانلود رایگان

اگر عضو نیستید در کمتر از یک دقیقه عضو شوید و کتاب اول خود را رایگان دریافت کنید.

ورود / ثبت‌نام

دانلود بدون معطلی

این کتاب را بدون نیاز به عضویت، خریداری کنید. پیش از خرید، می‌توانید از طریق گزینه مطالعه آنلاین، صفحاتی از کتاب را مشاهده کنید.

خرید   59,000 تومان
جمهوری در اتوبوس
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک